5.

7.5K 546 87
                                    

Od mého setkání se záhadným Harrym uběhl již týden. Týden plný dřiny, smutku a bolesti.

Myslel jsem, že se to tu časem zlepší. Že si zvyknu. Že nás snad někdo přijede zachránit z tohoto pekla.

Ale to se nestalo. Nikdo nás nezachránil. A já si nezvykl ani v nejmenším. Naopak, nenáviděl jsem výcvikové centrum čím dál víc.

Naše skupina dnes téměř celá vynechala dobrovolně večeři. Nemohli jsme téměř ani mluvit, natož polykat. Jako poslední lekci jsme dnes měli jednu z prvních lekcí, jak uspokojovat alfy po sexuální stránce. Naše trenérka Alison byla beta, jelikož se trenéři obávali, že alfy by se na nás i hned vrhly. To ale neznamená, že by na nás Alison byla mírná nebo laskavá. Naopak. Byla frustrovaná z toho, že má nižší postavení než alfy, kterých bylo ve výcvikovém centru požehnaně, a zlost si vybíjela na nás.

Dnes nás učila, jak alfu orálně uspokojit. Cvičili jsme na nejrůznějších sexuálních pomůckách.

Pořád cítím tu příšernou gumovou chuť v puse a hrdlo mám jako v ohni. Alison nás nepustila dřív, než se náš nos při nácviku nedotkl špičkou podlahy. Představa, že toto budu brzy dělat s nějakým mužem, mě k smrti děsila.

Otočil jsem se na Nialla, který k sobě tiskl Sarah, která byla z nás nejmladší. Držela si maličkými dlaněmi hrdlo a usedavě plakala. Nikdy neměla přítele, a to co tu musela dělat, v ní zanechávalo nesmazatelnou stopu ponížení a strachu. Niall ji konejšivě hladil ve vlasech a šeptal konejšivá slůvka, ale já věděl, že nic z toho, co můj blonďatý kamarád udělá, dívku neuklidní.

Ten pocit byl v každém z nás. Byli jsme jen špinavá zvířátka, která se ostatním hodí jen na uspokojení svých tužeb.

Lehl jsem si na záda a prudce vydechl. Oči se mi klížily a já cítil, jak se propadám do říše snů.

Tu noc se mi zdálo a oné kudrnaté alfě. Nutil mě dělat strašné věci, ty samé, které jsem se dnes učil, šlehal mě páskem s kovovou sponou po zádech a nepřestal, dokud se můj nos nedotkl jeho podbřišku.

--

Druhý den nezačal o nic lépe. V koupelně jsme se snažili během obvyklých deseti minut stihnout co možná největší část hygieny, přetahovali jsme se s dvojkami o kousky mýdla a vyháněli je zpod tekoucí vody.

Jedna dívka z dvojek naštvaně strčila do Nialla. Ten ztratil na kluzké podlaze rovnováhu a upadl na zem. Erin ho zběžně prohlédla a na čele se jí objevila vráska, když poznala, že jeho zápěstí není úplně v pořádku. Podívala se na mě a já sklopil pohled dolů.

,,Jedničko odvedete ho k doktoru Malikovi. Varuji vás, jestli se pokusíte někam vzdálit, budete bez oběda i večeře. Já musím odvést zbytek na snídani."

,,Ano madam," zamumlal jsem a pomohl bledému Niallovi na nohy. Nebyl jsem doktor, ale hádal jsem, že má vymknuté zápěstí. Sice mi bylo blonďáka velmi líto, ale alespoň jsem měl příležitost promluvit si se Zaynem.

Došli jsme ke dveřím ordinace a já krátce zaťukal.

,,Dále!" ozval se Zaynův hlas a já otevřel dveře. Starší muž seděl za stolem a zapisoval něco do jedné z karet. Když nás uviděl, široce se usmál.

,,Louisi, Naille, rád vás vidím," řekl a vstal. ,,Který z vás je zraněný?"

,,Já," přihlásil se Niall a posadil se na židli. Nevypadal moc dobře, nejspíš se mu z bolesti obracel žaludek. ,,Uklouzl jsem v koupelně a upadl."

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now