19.

9.5K 595 187
                                    

Toužebně jsem zakňučel, když si mě Harryho silné paže přitáhly k sobě a do nosu mě udeřila jeho vůně ještě ve větší míře než doposud. Celé tělo se mi rozechvělo z jeho blízkosti, a moje pánev se začala pohybovat téměř sama, když jsem se tvrdě otíral rozkrokem o Harryho stehno.

Jedna moje malá část se nenáviděla za to, jak se tu chovám a jak uboze toužím po tom mít Harryho penis v sobě. Ale zbývající, daleko větší část prostě alfě nemohla odolat a věděla, že to jediné co mi teď může pomoci, je on.

Harry mě sledoval s rozšířenýma očima a nejspíš si pohled na zoufalou omegu, která se zoufale snaží dostat alespoň pár doteků z jeho strany, náležitě užíval. Jeho velké dlaně stiskly můj zadek a já podruhé během pár minut vyvrcholil, tentokrát na Harryho kalhoty.

,,Omlouvám se," vyhrkl jsem rychle. Ta představa, že by se teď kudrnáč kvůli znečištěnému oblečení naštval a nechal mě být, byla k nesnesení. Přimkl jsem se ještě pevněji k jeho tělu a vzápětí zanaříkal, když mnou projela další vlna bolesti.

,,Už to nevydržím," zašeptal jsem s potlačovanými vzlyky. Tahle bolest byla úplně jiná, než všechny ostatní, které jsem kdy pocítil. Byla tak intenzivní, hořká a sladká zároveň a nejhorší na ní bylo, jak moc ovládala mé tělo a mou mysl. Byl jsem teď jen loutkou a otrokem svých pudů.

,,Bude to dobré Louisi," zachraptěl Harry a jeho kalhoty se začali napínat v místě, kde se skrývala úleva od mé bolesti. Vzal mě za zápěstí a vedl pryč, nejspíš do ložnice.

,,Ne Harry, já už to..nezvládnu," zalapal jsem po dechu a vytrhl se z jeho sevření. Rychle jsem ze sebe stáhl kalhoty se spodním prádlem a začal po sobě zběsile pohybovat rukou a dva prsty druhé ruky zasunul do svého těla.

,,Fuck, Louisi," zasténal Harry a rozepnul si kalhoty, z kterých vzápětí vytáhl svůj tvrdý penis. Vzápětí jsem se ocitl přimáčknutý ke zdi a alfa jemně odtáhl mé ruce pryč a vzal mi i ten malý kousek úlevy, který jsem si dopřával.

Nestihl jsem ani zaskuhrat dalším přívalem bolesti, když mě Harry zvedl a já instinktivně omotal nohy kolem jeho pasu. Moje tělo se celé třáslo nedočkavostí, jelikož jsem tušil, že mě se mě Harry chystá osvobodit od bolesti.

,,Ach!" vydral jsem ze sebe zlomený sten, když do mě vklouzly Harryho dlouhé prsty, které byly jako stvořené pro tyto účely. Necítil jsem žádnou bolest, kterou jsem cítil při našem prvním sexu. Jak nám totiž vysvětlovali trenéři, omega v heatu je jako stvořena pro milování a oplodnění, proto se její tělo dočasně plně přizpůsobuje své alfě a necítí bolest. Díkybohu za to, protože kdybych měl čekat, než mě Harry dostatečně roztáhne, asi bych vybouchl.

Konečky Harryho prstů přejely po mé prostatě a vzápětí zmizely z mého nitra. Než jsem stačil zavzlykat nad tou nepříjemnou prázdnotou, nahradil Harry prsty svou tvrdou chloubou a já téměř vykřikl, jelikož ta tupá bolest konečně zmizela a já se cítil úplný. Tohle jsem potřeboval, spojení mezi mnou a alfou.

Zakňoural jsem a zapohyboval svým tělem tak prudce, až mě Harry málem upustil na zem, ale já jen potřeboval, aby se jeho penis v mém těle konečně pohnul, aby mi dal to, po čem tak prahnu.

,,Sakra Louisi, jsi jak malá děvka," zavrčel Harry a začal do mě přirážet, nejprve pomalu a poté s čím dál tím větší intenzitou. Prsty na nohou se mi kroutily, panenky protáčely slastí, a když Harry narazil na mou citlivou prostatu, vykřikl jsem toužebně jeho jméno a udělal se bez jakéhokoliv doteku na své břicho.

Harry se jen ušklíbl a věnoval mi jeden obzvlášť hrubý příraz. ,,Nebylo by to v ložnici pohodlnější Lou?"

Jelikož jsem měl v sobě jeho chloubu a bolest v podbřišku se zmírnila, byl jsem schopný trochu jasněji uvažovat. Váhavě jsem přikývl a Harry se s nespokojeným zamručením odtáhl. Chystal jsem se postavit na nohy, když v tom mě alfa zvedl do náruče a rychlými kroky nesl do ložnice, aby se o mě mohl postarat.

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now