21.

9.1K 610 180
                                    

Chvíli bylo ticho, které přehlušoval jen můj zběsilý dech, jak jsem slastně do sebe vdechoval Harryho vůni, která mě vábila k sobě.

Harry se ušklíbl, pohodlně se zhoupl v křesle a zadíval se na mě.

,,Slyšel jsem dobře maličký?"

Zaskřípal jsem zuby. Nesnášel jsem, když mě takto oslovoval. Jen mi chtěl dát najevo, jak nicotný oproti němu jsem. A nejen ve smyslu výšky.

,,Ano. Já..potřebuju tě. Nevydržím to, bolí to," zaskučel jsem a uhýbal před jeho pohledem, který mě pálil po celém těle. Následně jsem slastně zasténal, když natáhl ruku a polaskal mě přes spodní prádlo.

,,Jsi si jistý, že si mou pozornost zasloužíš?" prohodil nezaujatě, zatímco dlaní masíroval mou tvrdou erekci.

Snažil jsem se pečlivě promyslet, co odpovím, abych svou alfu nenaštval. Ale bylo opravdu těžké přemýšlet, když jsem byl na pokraji vyvrcholení jen z tohoto lehkého dráždění přes látku boxerek.

,,A-Asi ne," odpověděl jsem a vzduch mi při prudkém nádechu zahvízdal v krku, když Harry vklouzl pod boxerky a stiskl mě pevně ruce. ,,Uhm, Harry..já..prosím.."

Harry neodpověděl, jen se ode mě odtáhl pryč a já se málem rozplakal, myslíc si že mě hodlá nechat napospas mému utrpení, jako pomstu. Kudrnáč se však jen ušklíbl, vstal a rychlým pohybem přesunul mé tělo na svůj pracovní stůl, z kterého následně popadaly hromady papírů. Stoupl si mezi mé roztažené nohy a zadíval se do mých očí.

,,Měl bych tě nechat do konce heatu bez jediného doteku, aby sis příště rozmyslel své chování," zašeptal a přejel palcem po mém spodním rtu. Neubránil jsem se své touze a vsál jeho prst do úst.

,,Podívej se na sebe, jak moc po mě toužíš," zasmál se, zatímco já jsem jemně jazykem oblizoval jeho kůži. Harry natáhl druhou ruku mezi mé nohy a přejel po zadní straně boxerek, kde byly celé vlhké.

Zrudl jsem a odvrátil zrak. Pořád jsem si v hlavě opakoval, jak Harryho nenávidím a že to, o co ho tu prosím je opravdu jen nutnost..a teď tu z něj teču, jak nějaká vlhká patnáctka. Tak ponižující. Celý tenhle systém omeg se ze všech nebožáků snažil udělat dívky, bez ohledu na opravdové pohlaví.

,,Červenáš se, a přitom si představuješ, že místo prstu olizuješ něco jiného," řekl chraptivě Harry a probral mě z mých myšlenek. Vydechl jsem, když odtáhl ruku od mých úst a věnoval mi dlouhý a vášnivý polibek, zatímco si rozepínal knoflíčky černé košile.

Nedočkavě jsem mu rozepnul kalhoty. Už mi bylo jedno, jak se chovám. Jediné co jsem teď potřeboval, byl Harryho knot. O všem ostatním můžu přemýšlet až pak.

Harry ze mě jedním pohybem strhl spodní prádlo a já hlasitě vykřikl slastí, když pronikl hluboko do mého těla.

--

Můj heat skončil o pět dní později a připravil mě o všechnu energii a nejspíš i soudnost.

Po noci v kanceláři, kdy se o mě Harry staral celou noc, jsme se oba zavřeli v ložnici a prakticky z ní po celý čas nevyšli. Alfa mě vždy jen přinutil najíst se a vzal mě do sprchy, kde to ovšem skončilo vždy sexem.

Byl jsem nenasytnej. Nechtěl jsem se od Harryho nikam vzdalovat, protože jsem měl stále v živé paměti moji bolest a utrpení, když jsem si hrál na hrdinu a poslal ho pryč s tím, že heat zvládnu sám.

Teď už chápu, že čerstvá omega nemůže prvních pár heatů zvládnout bez alfy. Jak mi Harry vysvětlil, ta bolest by byla tak obrovská, že bych začal být nebezpečný sám sobě, a teď, když je můj mate, po něm budu během heatu tolik toužit, že kdyby se o mě odmítl po celý heat postarat, mohl bych i zemřít.

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now