35.

6.6K 560 151
                                    

Mlčky jsem Harryho sledoval a snažil se uklidnit svůj roztřesený dech.

Natáhl ke mně ruku a v jeho očích jsem viděl prosbu. Prosbu o trochu důvěry.

Neměl jsem k němu důvěru. Ale věřil jsem, že to co teď dělám, je pro mě a fazolku to nejlepší. Nechám se odvést do nemocnice, nechám se ošetřit a pak..nechám Harryho, aby mi dokázal, že není vrah.

Vložil jsem svou malou dlaň do jeho a on ji jemně sevřel. I když jsem ho nenáviděl, cítil jsem jiskření a chvění, když se naše kůže otřela.

Samozřejmě tu pořád existovala šance, že do nemocnice vůbec nedojedeme. Že mě odveze někam k temnému lesu, kde nebude nikdo kromě nás dvou a tam vykoná svůj úkol.

Ale kdyby mě chtěl opravdu zabít, mohl to udělat hned, ne? Zayn by mu v tom rozhodně nebránil. A neznám nikoho, kdo by se Harrymu Stylesovi postavil.

,,Půjdeme," řekl tiše alfa a odvedl mě z Zaynovi ordinace. Černovlásek stál v obýváku a nervózně přecházel sem a tam. Perrie nikde nebylo vidět.

Jakmile nás uviděl, věnoval mi ustaraný pohled. ,,Jsi v pořádku Louisi?"

,,To není tvoje starost," odsekl jsem. Jeho zrada tolik bolela, že jsem momentálně nedokázal najít ve svém srdci ani špetku pochopení.

,,Nezradil bych tě, kdybych nevěřil, že to s tebou myslí dobře," bránil se tiše.

,,Mlč Zayne. Nechci to poslouchat," zarazil jsem jeho výmluvy a omluvy. Mohl mi pomoci. Mohl mě poslat do Ameriky ke svým přátelům, kde by mě Harry ani jeho otec nenašel. Byl bych v bezpečí. Já i mé dítě.

Harry se na okamžik zastavil a změřil si Zayna téměř pohrdavým pohledem.

,,Svoji dohodu dodržím Maliku. Omega může zůstat s tebou. Ale nepočítej s tím, že budete spolu šťastní. Ty jsi beta, a nic na tom nezměníš. Nedokážete si navzájem dát to, co potřebujete."

Zayn zoufale sevřel ruce v pěst. ,,To jsem si myslel, když otec proměnil mě, sestru i matku. Myslel jsem si, že nemůžu nic dělat, jen doufat že až se rozhodnete zničit svět, budu moci být zase s Perrie. Ale z ní se stala omega a já ji tenkrát nechal jít. Neudělal jsem nic, abych ji zachránil. Podruhé tu chybu neudělám. Je mi jedno, že je to proti všemu, v co vy alfy věříte. Miluju ji, a to je silnější než jakýkoliv virus, co nám koluje v krvi. Až budeš milovat, pochopíš to."

Harry se při jeho slovech zarazil a pohlédl na mě. Pak pomalu přikývl.

,,Stejně bys měl být opatrný. Když bude mít heat, budete muset být maximálně opatrní..vrátil jsem ti ji, ale bezpečí vám zaručit nemůžu."

,,To po tobě ani nechci Stylesi. Chci po tobě jen jedno. Abys dodržel svůj druhý slib neublížil ani jemu," kývl hlavou směrem ke mně. ,,Ani dítěti."

Kudrnáč hlasitě zavrčel a probodl ho vražedným pohledem. ,,Kdybych mu chtěl ublížit, podříznu ho během prvních pár minut. Neměj péči."

Já jen tiše zalapal po dechu, protože mě jeho slova bez ohledu na kontext vyděsila. A zároveň jsem cítil mimo zlosti i pocit viny, že Zayna tolik nenávidím.

Něco o sobě a Perrie mi řekl už ve výcvikovém centru, ale teprve teď jsem viděl, jakou bolest mu způsobilo odloučení od jeho lásky. Zaynův otec byl alfa, vědec, který se podílel na vývoji vlčího viru. A přesto nedokázal zajistit štěstí celé své rodině.

Užíralo ho snad někdy, co svému synovi provedl? Že díky němu musí každý den trpět bez dívky, kterou tolik miluje? Anebo byl prostě jen zklamaný, že se ze Zayna nestala beta?

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now