25.

8.3K 577 143
                                    

Těch pár hodin, které jsem měl, jsem využil k tomu, abych se dostatečně prospal a dohnal tak včerejší rušnou noc. Měl jsem totiž pocit, že během Harryho rutu se moc nevyspím. Stejně jako při mém heatu.

Zajímalo by mě, jestli je toto nějaký vedlejší účinek, nebo vědci opravdu zamýšleli, abychom se každý měsíc tak trápili. Jenže co se týče téhle alfa, beta, omega věcí, nedivím se už ničemu.

Krátce před polednem jsem vstal a s úsměvem vypil sklenici pomerančového džusu, který mi zanechala v pokoji Lisa společně se sladkým pečivem plněným čokoládou, které jsem taktéž neodmítl. Miloval jsem čokoládu a sladkosti už od dětství. Lottie mi vždycky záviděla, že můžu sníst, co chci a jsem pořád relativně štíhlí, zatímco ona si neustále na svou postavu stěžovala, i když jí její tělo leckdo mohl závidět.

Povzdechl jsem si, když mě krátce píchlo u srdce při vzpomínce na Lottie.

Ale přesto ve mě klíčila malá naděje. Pokud Harry bude udržovat své chování v takové rovině, jako včera a dnes, mohl jsem začít uvažovat o tom, že bych ho uprosil ke krátké návštěvě Doncasteru. Nemusím jít domů a mluvit se svou rodinou. Docela by mi stačilo je sledovat z povzdálí, vědět že jsou rodiče na živu, že Lottie je v pořádku a moje milovaná dvojčata nijak nestrádají..

Objal jsem si hrudník rukama, abych zahnal tupou bolest, která mě přepadala při vzpomínkách na rodinu. Pokud se budu chovat poslušně a nebudu Harrymu odporovat, nebude mít přeci důvod, aby mi nevyhověl..

Začínal jsem totiž chápat, že pokud nebudu dělat problémy, bude se mi žít líp. Nejspíš si nikdy nezvyknu na život ve zlaté kleci, kterou pro mě symbolizoval Harryho dům, a taky nikdy nepřijmu myšlenku, že Harrymu patřím jako nějaký majetek..ale nemůžu bojovat sám proti lidem, kteří mají takovou moc.

Navíc..Harry občas nebyl tak špatný. A mám Nialla, o kterém vím, že za mnou bude stát za jakoukoliv cenu. A nesmím zapomenout na Lisu, která mi zvládá v těžkých chvílích dost dobře nahradit moji milovanou maminku.

Uklidněn veselejšími myšlenkami, které jsem protkal nadějí, jsem vstal a zamířil do koupelny, kde jsem si vyčistil zuby a dal rychlou sprchu. Harry tu bude každou chvíli a já ho netoužil naštvat a zkazit tak to křehké příměří, které se mezi námi vytvořilo.

Po chvilce přemýšlení jsem na sebe natáhl alespoň černé boxerky a lehl si zpět do postele. Harry sice říkal, abych na něj čekal nahý, ale mě se příčilo tu ležet jen tak, jak mě pánbůh stvořil.

Ležel jsem sotva deset minut, když mě do nosu udeřila Harryho vůně a já se zhluboka nadechl, abych jí do sebe nasál co nejvíc. Bylo to, jako pohlazení po duši. Vzápětí jsem za dveřmi slyšel jeho hlas, jak volá na Lisu, že si nepřeje být rušen.

Dveře se otevřely a já zůstal zírat na mou alfu.

Jeho vůně byla díky rutu neuvěřitelně silná a očividně byl hodně vzrušený. Jeho tmavé oči klouzaly po odhalených křivkách mého těla, načež ze sebe vydral tichý sten plný touhy a chtíče.

Pousmál jsem se, protože mi lichotilo, jak kladně Harry reaguje na mé tělo. Sledoval jsem, jak odhazuje černé sako někam do kouta ložnice a třesoucími prsty si rozepíná modrou košili.

Klekl jsem si na postel a natáhl se k němu, abych mu pomohl košili sundat. Když se mi to povedlo, zůstal jsem fascinovaně zírat na množství jeho tetování, které zdobily jeho hruď, břicho, podbřišek, ruce..

Přejel jsem prsty po dvou ptácích, které měl pod klíční kostí.

,,Co to znamená?" zeptal jsem se šeptem.

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now