26.

7.6K 572 148
                                    

Běžel jsem co nejrychleji do koupelny, jinak hrozilo, že celou dnešní večeři zvrátím na nablýskanou podlahu. Slyšel jsem, jak Harry volá moje jméno, ale nemohl jsem se zastavovat.

Doslova jsem rozrazil dveře koupelny, té koupelny, kde jsem se schovával před svou alfou naši první společnou noc.

Sklonil jsem se nad záchodovou mísou a s příšernými dávivými zvuky jsem vyzvracel celý obsah svého žaludku, až mi začaly po tvářích stékat slzy. Břicho se mi svíralo v příšerných křečích a po chvíli už jsem neměl co zvracet, jen jsem vydával zmučené steny a snažil se utišit bolest břicha.

Ucítil jsem závan Harryho vůně a vzápětí už mě hladil po vlasech a objímal kolem ramen.

,,Nedívej se na mě," ohradil jsem se a snažil se odtáhnout. Rozhodně jsem netoužil, aby mě viděl v takové situaci. Nechtěl jsem vidět nikoho.

,,Ale no tak," nedal se Harry odbýt. Opatrně mi otřel čelo, na kterém se leskly krůpěje potu. Já se vyčerpaně odtáhl od toho nadělení a spláchl.

Harry mě posadil, natočil do kelímku studenou vodu a podal mi ji. Pomaličku jsem ji usrkával, abych více neprovokoval svůj rozbouřený žaludek a nestačil jsem se divit, jak je najednou kudrnáč pozorný. Ano, v posledních dnech se ke mně choval o mnoho lépe, než kdy dřív, ale přesto..

,,Je ti dobře?" zeptal se a přidřepl si, aby měl obličej v mojí úrovni.

Pokrčil jsem rameny a znovu se napil vody.

,,Bylo mi dobře, dokud jsem neucítil slaninu, co donesla Lisa. Pak to najednou šlo všechno ven..nechápu to. Slaninu obvykle miluji."

Harry se bůhví proč tvářil tak spokojeně, jako kdybych mu oznámil, že mám neodolatelnou chuť milovat se s ním celou noc.

,,Proč se tváříš tak samolibě?" zamračil jsem se trochu.

Usmál se a opatrně položil dlaň na moje břicho. Nechápavě jsem ho sledoval.

,,Nechci to zakřiknout, ale možná nosíš pod srdcem malého Stylese," řekl tiše.

Brada mi spadla dolů a já ho sledoval nevěřícným pohledem.

,,A-Ale jak..vždyť můj heat nebyl zase tak dávno.."

Harry se zasmál a přejížděl mi dlaní po břichu. ,,Spíš bych řekl, že se mi to povedlo hned první noc, co jsme spolu strávili. Byl jsi mezi jedničkami Louisi, to znamená že jsi velice plodný."

Zamračil jsem se. Znělo to, jako bych byl nějaký kus chovného dobytka.

,,Harry, tohle musí být nějaká chyba. Já jsem kluk," řekl jsem pomalu, jako bych mluvil s malým dítětem.

,,Kolikrát musím ještě opakovat, že jsi především omega. Náš svět se nerozlišuje na chlapce a dívky. Teď jsi omega, a všechny omegy mají schopnost rodit děti, bez ohledu na pohlaví," vysvětlil Harry a na čele mu vyběhla vráska.

,,Ještě to nevíš jistě, jestli jsem těhotný," odpověděl jsem. ,,Můžu mít jen nějakou chřipku."

Alfa mi věnoval tajuplný úsměv. ,,Vzpomínáš si, jak jsem ti dneska říkal, že voníš jinak než obvykle?"

Přikývl jsem.

,,Omegám v těhotenství se poněkud změní vůně. Pro alfy, které dotyčnou omegu nemají označenou, se její vůně stane trochu méně vábivá. Ale pro mě bude krásnější než kdy dřív."

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now