20.

9K 605 139
                                    

Se zívnutím jsem otevřel oči a i hned je s tichým zaúpěním zavřel, když mě do obličeje udeřilo jasné denní světlo. Celé tělo mě bolelo a cítil jsem se víc unavený, než když jsem šel spát. Posadil jsem se a složil si obličej do dlaní. Na to, co se dělo minulou noc jsem si vzpomínal jen matně..

Můj první heat. Harry, který se o mě staral a dokázal mě zbavit té příšerné bolesti. Zrudl jsem až po kořínky vlasů, když jsem si vzpomněl, jak jsem se roztouženě svíjel pod jeho tělem zatímco do mě přirážel a já jen nenasytně prosil o víc..

Nejhorší na tom ale bylo to, že jen vzpomínky na tu noc mě dělali znovu tvrdého. Samozřejmě, můj heat ještě neskončil.

Přejel jsem si roztržitě dlaní po rozkroku a cítil, jak se mi do podbřišku začíná opět vkrádat ona tupá bolest. Heat sám o sobě je dost strašný, tak proč nemůže trvat jen jeden den??

Otočil jsem se k nočnímu stolku, abych si podal sklenici vody a sykl jsem bolestí, když mi do krku vystřelila palčivá bolest. Zvedl jsem prsty a opatrně si přejel po jemné kůži a nahmatal zaschlou krev a nějakou ránu.

Náhle mě polilo horko.

To přeci neudělal..

Vystřelil jsem z postele a utíkal do koupelny, kde jsem se i hned zadíval do zrcadla. A skutečně.

Na levé straně mého krku bylo velké uhryznutí, způsobené Harryho ostrými zuby. Kousnutí bylo na takovém místě, že každý na první pohled uvidí, že jako omega už někomu patřím. Tohle bylo tak ponižující.

Najednou mi začali téct slzy. Copak už jsem úplně ztratil kontrolu nad svým životem? Nejdřív se dostanu do stavu, kdy se vrhám na člověka, kterého nenávidím jako nadržená fena a poté se ani nebráním, když si mě chystá označkovat jako svého mazlíčka a spoutat svou duši s mou?

Takže jsem teď duševním majetkem Harryho Stylese. Může to být ještě horší?

Z ložnice se ozvalo klapnutí dveří a já nastražil uši. Doufal jsem, že to je Lisa, ale Harryho silná vůně, která mě udeřila do obličeje, mě vyvedla z omylu. Sevřel jsem pevně v dlaních okraje umyvadla a silně ho stiskl.

,,Louisi?" ozval se Harry, ale já neodpověděl. Nechtěl jsem ho vidět. A také jsem nechtěl, aby se ke mně přibližoval, protože jeho vůně probouzela moje touhy a jedna moje část ho chtěla povalit na postel a nevylézat z ní celý den.

Uslyšel jsem kroky a vzápětí se Harry objevil za mnou. Sklopil jsem oči dolů, abych se na něj nemusel dívat v zrcadle.

,,Tady jsi," řekl svým nezaměnitelným chraplákem a věnoval mi polibek na krk. Když se jeho ruce omotali kolem mého pasu, celý jsem se napnul.

,,Cítím z tebe vztek baby," zašeptal mi Harry do ucha. To už jsem nevydržel a prudce se na něj otočil.

,,Tak ty si myslíš, že mám vztek?? A proč asi?" vykřikl jsem rozzuřeně a ukázal si prsty na svou novou značku na krku. ,,Využil jsi toho, že jsem nebyl úplně při smyslech a udělal jsi mi tuhle..zrůdnost!"

Harry se ode mě odtáhl a založil si ruce na prsou. ,,Nehraj tu na mě komedii, jako bych ti kdovíjak ublížil Louisi. Věděl jsi moc dobře, že z tebe chci udělat svého mate."

,,Ale já s tím nesouhlasím!" zašermoval jsem naštvaně pažemi, až Harry trochu ucouvl. ,,A k něčemu takovému je snad potřeba souhlas nás obou!"

,,Ne, není. Není to svatba Louisi a navíc..ty bys neřekl ano nikdy," zadíval se na mě kudrnáč tvrdě až mě donutil sklopit zrak. Nenáviděl jsem alfa auru, která z něj vyzařovala. Harry počkal, až se trochu uklidním a poté pokračoval.

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now