8.

8.2K 563 163
                                    

V hlavě jsem měl absolutní prázdno, můj mozek si odmítal připustit všechny ty děsivé věci, které se právě děly.

Koupila si mě alfa, která se o mě už jednou pokoušela, a já ho tenkrát uhodil. A ještě ke všemu je to syn muže, který je dle mého jeden z nejkrutějších lidí v našem světě.

Proč, proč zrovna já? Měl jsem strach, opravdu jsem se toho kudrnatého muže bál.

Z mých černých myšlenek mě vytrhl jeho chraptivý hlas.

,,Vstaň."

Pomalu jsem vstal, oči stále zabodnuté do země. Tváře mi zalila červeň, když jsem si uvědomil, že v celé místnosti je hrobové ticho a oči všech přítomných se upírají na mě a na mou novou alfu.

Harry si mě pozorně prohlédl a já cítil, jak se mi jeho zelené oči zarývají pod kůži. Začal jsem se pod tím intenzivním pohledem třást a objal jsem se instinktivně rukama.

,,Dejte mu něco na sebe," zavrčel Harry a v mžiku mi nějaká žena pomáhala do oblečení, které jsem běžně nosil tady v centru. Bylo vidět, že si to u Harryho nikdo nechce rozházet.

Popravdě, jsem po tom netoužil ani já.

Sledoval jsem, jak předává řídícímu aukce obálku naditou penězi a opět mě zaplavil ten pocit ponížení a studu. Byl jsem prodán jako kus masa. Když Harry podepsal nějaké dokumenty, nejspíš potvrzení o koupi, obrátil se ke mně a chytil mě za loket. Bez odmlouvání a odporu jsem se sklopenou hlavou následoval svého nového majitele, aniž bych se ohlédl zpět po výcvikovém centru. Srdce se mi svíralo při pomyšlení na Nialla. Doufal jsem, že ho budu moci brzy vidět.

Mlčky jsme došli k nablýskanému bílému range roveru, který musel stát víc, než si moji rodiče vydělali za rok. Harry mi galantně otevřel dveře a já si vlezl dovnitř. Zhluboka jsem se nadechl a v břiše jsem pocítil stovky motýlků, kteří se otírali křídly o mou kůži. Auto bylo totiž přesyceno Harryho vůní, která mi tolik rozechvívala kolena, i když jsem se tomu bránil, co jsem mohl. Nechtěl jsem, aby se mi na tom muži cokoliv líbilo.

Sevřel se mi žaludek, když jsem si uvědomil, že dnes večer pravděpodobně ztratím svou nevinnost. A Harry nevypadal jako jeden z těch, kteří budou brát na své partnery ohledy.

Zase se mi do očí natlačily slzy, a dřív než jsem stačil zahnat své emoce, mi stekly po tvářích. Nadskočil jsem leknutím, když se ozval zvuk startujícího motoru. Ani jsem si nevšiml, že je se mnou v autě už i on.

Auto se rozjelo pryč od výcvikového centra a já se tiše díval z okna. Míjeli jsme pro mě dobře známý les, kde jsem málem nalezl svou smrt. Ale neděsil mě. Smrt by pro mě možná byla lepší, než být něčím majetkem.

,,Jsi Louis Tomlinson," ozval se náhle Harry a já sklopil pohled dolů na své sepnuté ruce.

,,Ano pane," odpověděl jsem tiše a hlas se mi zachvěl. Kudrnatý muž nespokojeně mlaskl.

,,Neříkej mi pane. Jsi moje omega, ale nejsem tvůj pán. Říkej mi Harry," poručil a já mlčky přikývl. ,,Pojedeme dlouho, zkus na chvíli usnout. Doma si s tebou budu potřebovat pořádně promluvit."

Vystrašeně jsem polkl a poslušně zavřel oči. A i když jsem si sliboval, že neusnu, do dvou minut jsem spinkal jako batole.

--

Když jsem se probudil, stále jsme byli na cestě. Protáhl jsem si ztuhlé končetiny a vyhlédl z okna. Kolem nás se rozprostíral les, nic jiného než les. Museli jsme být stranou do civilizace a nějakého města.

My broken world A/B/OOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz