33.

5.9K 556 187
                                    

--Harry--

Ustoupil jsem o krok zpět a nespouštěl Zayna z očí.

Začínal jsem zuřit.

Cítil jsem, jak rudnu v obličeji, a třesou se mi ruce. Byl jsem jen krůček od toho, abych vybuchnul.

Ale musel jsem se ovládat. Protože před sebou mám klíč k tomu, abych našel svou omegu.

Zayn nejspíš pochopil, že je něco špatně, protože těká očima z Liama na mě a opatrně couvá pryč. Není mu to nic platné. Mě neunikne.

Šáhnul jsem do vnitřní kapsy svého saka a vytáhl zbraň, kterou jsem následně odjistil. Nejsem blázen, abych v těchto dobách chodil po ulicích neozbrojený, protože lidi napadají šílené věci a já, jako Styles si svým jménem a postavením přímo koleduji o kulku v hlavě.

Ale dnes to nebudu já, kdo bude krvácet a pykat za své činy.

Namířil jsem s kamenným výrazem hlaveň na černovlasého muže, kterému se z obličeje vytratila všechna barva a rychle pohybuje rty, aniž by ze sebe dostal jediné slovo. Je vyděšený.

Liam ke mně udělá váhavý krok, avšak zastaví se, když namířím zbraň na něj.

,,Ani se nehni."

,,Harry, neudělej nějakou hloupost, prosím," řekne prosebným hlasem. ,,Všechno si v klidu vysvětlíme."

,,Ví kde je Louis!" zavrčím a cítím, jak mi vztek pulzuje v těle jako žíravina. Liamův provinilý pohled mi ale ukáže další skutečnosti, které jsem přehlížel.

,,Ty to víš taky.."

Neovládnu se a zařvu vzteky. Rukou, ve které nedržím pistol popadnu skleněnou vázu, která stojí na stolku, a rozbiju ji o zeď. Rozletí se na desítky střepů a já si náhle připadám stejně, jako ta váza.

Rozbitý. Neúplný. Bezmocný, bez šance na opravu.

,,Co se děje?" ozve se ode dveří tichounký hlásek. Otočím se a spatřím vyděšeného Nialla, který se na mě dívá s rozšířenýma očima a začíná se mu třást brada. To poslední co tady potřebuju, je brečící hysterická omega která bude stůj co stůj chránit svou alfu.

,,Ni, miláčku, jdi nahoru do naší ložnice a zůstaň tam, dokud pro tebe nepřijdu," řekne Liam něžným hlasem, kterým se snaží svou omegu uklidnit. Vrhne na mě přitom rychlý pohled, jakoby mě žádal o souhlas.

Mlčky přikývnu.

,,A-ale Liame.." protestuje Niall a stále upírá oči na zbraň v mé ruce.

,,Hned!" sykne Liam a blonďák vypískne bolestí, dokonce i Zaynovy se zkřiví tvář nad pocitem, který v něm vyvolal alfa hlas.

Konečně Niall opustí místnost a já se obrátím zpět k těm zrádcům.

,,Roztomilé, jak se snažíš chránit svou omegu," promlouvám k Liamovi tiše, hlas nebezpečně nízko položený. ,,A přitom předemnou skrýváš mou omegu!! Ty hajzle, mám sto chutí ti vystřelit mozek z hlavy!"

,,Omlouvám se Harry," zašeptá.

,,Seru ti na nějaké omluvy! To si říkáš kamarád?" udělám krok k němu a zamávám mu zbraní před vyděšeným obličejem. Nezáleží na tom, že je také alfa. Předemnou se třesou strachy všichni. ,,Nech mě hádat. Podle lapků ho muselo od našeho domu odvézt auto, protože necítili jeho stopu tak silně a pravidelně, jak by tomu bylo, kdyby utíkal po svých. Počkali jste, až odjedu z domu, naložil jsi ho do auta a schoval někde, kde jsi věděl, že ho nenajdu?!"

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now