7.

7.3K 589 173
                                    

Nejspíš jsem po Zaynově odchodu zase usnul, jelikož když jsme se vzbudil, do ošetřovny už pronikaly sluneční paprsky. Byl jsem celý zpocený a roztřesený, jelikož mě celou noc provázeli děsivé sny, kdy mě neznámý muži znásilňovali, bili a nadávali mi těmi nejhoršími nadávkami, jaké jsem znal.

Nejhorší na tom bylo, že zítra budou mé noční můry realitou.

Pořád jsem tomu nemohl uvěřit. Nechal jsem se hloupě chytit, celá moje, Niallova i Zaynova snaha přišla vniveč. A trest, který jsem dostal, byl až příliš vysoký. Proč jsou alfy tak kruté? Proč chtějí mou touhu po svobodě trestat tím, že moje tělo prodají neznámému a krutému člověku?

Schoulil jsem se do klubíčka a dal průchod svým slzám. Nemělo smysl se tvářit statečně a mít hlavu hrdě vztyčenou. Mohl jsem alespoň trochu ulevit té příšerné tíze na hrudi tím, že se vypláču.

Najednou se otevřely dveře a dovnitř vešel Niall, bledý, kruhy pod očima a obličej stažený úzkostí. Zavřel za sebou dveře a rychle přešel k mojí posteli. Posadil jsem se a mlčky k němu natáhl ruce. Blonďáček mě pevně objal a přitiskl k sobě. Ve vlasech jsem ucítil vlhkost, jak mě smáčely jeho slzy.

,,Je mi to tak líto Lou," zašeptal s potlačovaným pláčem. Sevřelo se mi srdce.

,,Můžu si za to sám. Nechal jsem se chytit," vzlykl jsem tiše ale Niall zavrtěl hlavou a posadil se na postel vedle mě.

,,Zayn mi řekl, co se stalo. Byl jsi moc statečný a dostal ses opravdu daleko. Ale neměl jsi šanci Lou. Není to o tom, že bys byl slabý nebo neschopný. Ale nejbližší civilizace je podle Zaynových slov přibližně 35 kilometrů daleko a kolem nás jsou jen špatně udržované silnice nebo lesy. A žádná z omeg se tu nebude prohánět v autě. A každá beta nebo alfa by nás okamžitě odvezla zpět, protože by za nás dostali odměnu," povzdechl si Niall. ,,Odsud není úniku, Louisi."

Zabořil jsem si tvář do dlaní a rozvzlykal se.

,,Bojím se, Ni."

Ucítil jsem, jak mě soucitně hladí po zádech. ,,Já vím Lou. Ale neztrácej naději, nesmíš ji ztratit, jinak se zhroutíš. Pořád si tě může vzít milá a hodná alfa, která tě bude milovat."

Zvedl jsem ke svému kamarádovi oči a viděl jsem, že ani on sám svým slovům nevěří. Bylo těžké uchovat si víru v ty, kteří nám připravovali tolik útrap a bolesti.

,,A nejhorší na tom je, že už nikdy neuvidím svou rodinu, tebe ani Zayna," šeptl jsem zlomeně. Niall byl pro mě nejlepším přítelem, jakého jsem kdy měl, protože mě podržel ve chvíli, kdy jsem všechny ztratil, a můj svět se rozpadl na kousky. Byl ochotný kvůli mně riskovat své vlastní zdraví, jen aby mi pomohl. A v této době, kdy jsem kolem sebe neměl mámu, tátu ani milované sestřičky, představoval Niall moji rodinu. Stejně tak Zayn. Člověk, který mi svým chováním přeci jen dával alespoň malou naději, že ne všichni lidé jsou zlý a v některých stále můžu najít špetku dobrého.

,,Uvidíš mě," slíbil Niall a pevně stiskl moje ruce. ,,Musíš být na svoji alfu hodný Lou. Když si tě oblíbí, můžeš ho požádat, aby tě za mnou vzal do centra anebo zjistil, u které alfy jsem."

,,Ty ses s tím snad smířil? Že budeš patřit nějaké alfě?" zazíral jsem na něho. Niall ode mě odvrátil zrak a svěsil ramena.

,,Já už nedokážu bojovat Louisi. Chuť vzbouřit se jsem ztratil po té, co mi zabili rodiče. Kromě nich mám jen brášku, a ten žije se svou rodinou v Austrálii, takže bych ho těžko hledal. Já už nemám v podstatě nic. Tím neříkám, že se mi tohle všechno líbí, ne, já to nenávidím stejně jako ty. Jen..jen už nemám sílu se bránit," vydechl Niall.

My broken world A/B/OWhere stories live. Discover now