7PART

1.2K 86 0
                                    

*Karolina*

"Pa vi niste normalni!", vikao je Des na mene i dotičnog."Harry poslao sam te da je pokupiš a ne da se poubijate. A ti Ar, zar se tako ponaša neko kome ostavljam na upravu celu bandu?!"
"Ali ona je prva počela!", rekao je Harry pokazujući na mene.
"Možda sam prva počela ali ti nisam spominjala mrtve roditelje!", rekla sam te mu se unela u facu.
"Dosta više vas dvoje!!! Ne želim da čujem ni jedanu reč o tome ko je prvi počeo ili šta je ko spominjao.", rekao je Des te seo za njegovu fotelju. Onda je u kancelariju ušao ostatak bande.
Najstariji u bandi bio je Luke(27) i po godinama i po vremenu koje je proveo u bandi. On nije ubijao ili se tukao, on je više bio zapošljen oko papirologije. Tačnije sređivao nam je da ne završimo u zatvoru i proučavao mete. Posle njega išao je Louis(23), on je nešto slično meni samo što je on umeo da se smeje i osmehom sakrije šta oseća. Posle njega išao je trio Liam, Zayn i Niall sa 22 godine. Oni su bili mali tim u celoj bandi. Liam je bio odgovoran za prevoz, obaranje sistema i slično. Dok su Zayn i Niall obavljali ostatak posla. Posle njih troje išla sam ja. Jedino žensko ali ne tako manje važno. Pošto smo dotični i ja imali isto godina tačnije 21 bili bi skoro pa najmlađi ovde ali nismo. Tu su bili i blizanci Zak i Leo sa po 19 godina i ovde su tek dve godine. Njih dvoje bili su poput senke, niko ih nikada nije uhvatio i zato su oni bili zaduženi za pljačke.I najmlađi Nathan (18). On je bio prosto rečeno potrčko.
Neki su posedali za fotelje a ostali za trosed.
Gospodin 'nisam ja počeo' je idalje stajao do mene i cupkao nogom.
"Ljudi, svi vi znate zašto sam vas pozvao, tako da ne trebam dužiti. Moje vreme je prošlo i sada je pravi čas da se povučem. Odlučio sam da odem u tu takozvanu penziju. Pošto ja idem morao sam vam izabrati novog šefa tj. šeficu. Ar će od sada biti vaš glavni. Slušaćete je kao i mene, a siguran sam i više nego mene. Samo još nešto imam da vam kažem pre nego odem odavde. Nemojte raditi ono zbog čega ćete se kajati i živite život od danas do sutra.", rekao je Des te došao do mene."Nadam se da ćeš održati jačinu bande kao ja."
"To vam obećavam.", rekla sam te ga zagrlila.
Momci su prilazili kako bi se pozdravili sa šefom te izlazili jedan za drugim. Svi smo zajedno sem Louis-a otišli u naš separe tj. Desov jer je ovo ipak njegov klub.
"Vidim da nam je neko imao jako bolno poslepodne.", rekao je Zayn gledajući u Harry-ja koji je pipao sada već nateklo mesto ispod oka.
"Šta ti se, pobogu, dogodilo?", upitao je Liam.
"Krštenje!", odgovorila sam umesto Harry-ja i pogledom tražila Louis-a po klubu. Kada sam ga videla za šankom istala sam te otišla do njega.

*Harry*

"Krštenje!", odgovorila je umesto mene, potom otišala nekud. Okrenuo sam se prema momcina koji su se smejali.
"Šta joj to znači?", upitao sam.
"Misliš na 'krštenje'?", pitao je Niall. Klimnuo sam glavom.
"Ne brini to za nju predstavlja dobrodošlicu u bandu a za sve nas ostale predstavlja odlazak u bolnicu."
"Ne razumem?"
"Kada ju je šef doveo imala je 16 godina i bila je najmlađa. Zbog toga smo je svi zadirkivali. Hteli smo da vidimo dokle će ići i koje su njene mogućnosti. Jedini propust koji smo dozvolili nama bio je taj što nismo znali da ubija. Ubija od njene 16 a svi mi ostali smo tek krenuli sa 18.
"Da ali zašto odlazak u bolnicu?", prekinuo sam ga.
"Čekaj pa ćeš čuti. Zayn ju je uvek nazio malom i davao joj neke nadimke te je zaradio polomljenu ruku i nogu. Liam joj je podmetnuo tuču, uličnu tuču. Svi koji su te večeri bili u tuči ubijeni su. Sve ih je ubila sem Liam koji i dan danas ima rez na grudima od posekotine. Što se tiče mene ja sam je spitavao, zbog mene je završila u zatvoru ali ne na dugo izašla je posle dva meseca i naplatila mi za to trostuko. Pošto sam joj ja u auto strpao drogu kako bi je uhvatili na granici ona je meni presekla kočnice. Bio sam u bolnici 6 meseci tri sam proveo u komi a ostala tri su mi bila potrebna za oporavak. Blizanci su je opljačkali ali su ubrzo morali da vrate sve što su uzeli čak su joj doneli i ono što nije njeno, uz par modrica. Što se tiče Nathana. On je kao i Luke bezazlen. Tako da je nisu dirali kao ni ona njih. "
"Šta si ti uradio?", upitao je Zayn kada je Niall završio.
"Prvi put sam hteo da ispadnem mangup pa sam bio odguran. Drugi put sam je nazvao malecka te imao prislonjen pistolj ispod brade a treći put sam joj spomenuo mrtvog oca.", rekao sam prisećajući se svega. Svi momci su bukvalno iskolačili oči.

Posebna [H. S. Fiction]Where stories live. Discover now