8PART

1.2K 85 0
                                    

*Harry*

"Zašto me tako gledate?", upitao sam ih.
"Jesi li siguran da si živ?", upitao je Liam.
"Jesam. Zašto?", upitao sam gledajući u sve momke redom.
"Svi mi znamo da kada joj neko spomene roditelje u lošem smislu  sledećeg trenutka već bi bio mrtav.", rekao je jedan od blizanaca mislim da je Zak.
"Znam i sama mi je rekla.", rekao sam.
"Pa zašto si onda kog đavola to spomenuo?", pitao je Liam.
"Mislio sam da ne bi to uradila."
"Veruj nam uradila bi to bez premca."
"Šta vam je ljudi, dobro sam prošao nemože me niko uplašiti.", rekao sam i ispio votku.
"Kako ti kažeš.", rekao je Zayn,"Ali ipak se nemoj zajebavati sa njom."
Narednih 10 minuta proveli smo u ispijanju pića i šalama, ali mi se po glavi vrteleo samo jedno pitanje.
"Kako to da Louis nije imao to 'krštenje'?", pitao sam.
"Možda zato što znam kada da se zaustavim.", rekao je Louis stajući ispred nas."Mi idemo.", rekao je i nestao u gužvi kluba.
"Mi?", upitao sam kada je otišao.
"Ar i on.", rekao je Liam.
"Šta njih dvoje su zajedno?"
"Oni su ono 'veza bez veze'.", dodao je Niall.
"Šta prijatelji sa povlasticama?"
"Upravo tako. Oni su ti kao Alfa i Omega u bandi."
"Trebao si gledati njihovu borbu. Da ih šef nije zaustavio ubili bi jedno drugo. Od tada su nekoj vrsti veze.", rekao je Zayn kroz smeh.

*Karolina*

"Hej Lou!", rekla sam kada sam stigla do njega.
"Hej Ar. Čestitam!", rekao je te me poljubio na blic. Pošto sam redila ovde mogla sam stajati za šankom. Preskočila sam pult te stala nasuprot Louis-a. Laktovima sam se naslonila na šank. Te smo se samo posmatrali. Njegov pogled odlutao je na masnicu.
"Nadam se da je to jedino što si zaradila danas.", rekao je i prstom prešao po masnici.
"Samo to od njega."
"Vidim da je i on prošao krštenje."
"Krštenje ga tek čeka, danas je zaslužio i više od one dve posekotine."
"Šta je bilo?"
"Spomenio mi je mrtvog...", poljubio me je.
"Šššš u redu je. Razumem, ne moraš završiti.", rekao je te se osmehnuo.
"Hajdemo negde drugde.", rekla sam i izbacila donju usnu.
"A gde bi Karolina išla?"
"Karolina kući u krevet ali Ar bi u A.M klub. Nisam odavno bila tamo."
"U redu Ar imaš sreće što se i meni ide tamo tako da idemo. Samo da se javim momcima.", rekao je i ugrizao me za usnu.
"Čekaću ispred. Audi,zar ne?"
"Aha!", rekao je i otišao do separea.

Igrali smo u ritmu muzike. Bila sam okrenuta leđima Louis-u tako ga je moja zadnjeca bila pribijena uz njega. Odjednom me je okrenuo prema njemu i snažno poljubio. Volela sam kada se ljubim sa njim. Bilo je tu toliko žari i požude. Nikada nismo priznali da smo zajedno. Volimo se ali nismo bili spremni da se vezujemo. Plašili smo se da će sve jednog dana nestati. Tako da smo odlučili da bude ovako. Lepo bez ikakvog pritiska.

*Harry*

Ja ne verujem šta radim. Idem po gradu pokušavajući da pronadjem devojku koja me na neki način želi ubiti. Pogledam na sat 03:56. Mora da sam poludeo ona je sigurno otišla kući.
Parkiram se ispred A.M. kluba. Videću da li je ovde? Prelazim put i pitam se šta li me toliko vuče da vidim gde je. A što je još gore interesuje me da li je sa Louis-om.
Ulazim u klub i pogledom šetam po ljudima. Posle par pokušaja ugledam je na sredini plesnog podijuma. Pomera se u ritmu muzike, izgleda kao anđeo. Bože Harold da li si normalan o čemu ti razmišljaš? Odjenom svoje ruke odmotala je oko jednog dečka nisam mogao videti kog jer je okrenut ledjima. Ubrzo ju okreće prema njemu te je stasteveno ljubi. Nije se odupirala, verovatno joj je prijalo. Odvojila se na tenutak te ga povukla sa sobom napolje. Sačekao sam par trenutaka te polako krenuo ka njima. Video sam kako ulaze u auto tačnije Audi. Nisam siguran ali mislim da sam takav video već negde.
Sedam u svoj auto te ih pratim. Posle nekih desetak minuta, naravno brze vožnje parkiraju se ispred zgrade. Njena zgrada. I ja sam uradio isto samo malo niže niz ulicu. Ona je izašla iz auta i prešla sa druge strane auta gde je stajao dečko. Skupio sam oči kako bi bolje pogledao. Louis. Nisam mogao da čujem šta su pričali ali se u jednom trenutku ona počela smejati. Nikada pre nisam video takav osmeh. Nije bio onakav kakav je meni uputila dana već je nekako bio iskren, pun sreće. Ali njen smeh se potom ugasio. On ga je ugasio poljubcem. Ljubili su se te zagrlili ona je ušla u zgradu ali je Louis idalje stajao kod auta. Posle par minuta ona je izašla sa torbom, ponovo ga poljubila i vratila se na suvozačevo mesto. Okrenuo je auto te krenuo niz ulicu što sam i ja uradio.

Posebna [H. S. Fiction]Where stories live. Discover now