hoofdstuk 18

898 41 14
                                    

Omg we zitten over de 300 freaking reads aaah!!! Ik ga nu even heel sentimenteel doen but idc. Dank jullie wel dat jullie mijn verhaal lezen als ik een van jullie in persoon tegenkom geef ik je een knuffel haha probably not but we shall see, okay 😉

Geniet van het hoofdstuk xx

Ophelia stapt van Altea haar schoot af en loopt naar me toe. Ze komt op mijn schoot zitten en ik geef haar een kus op haar voorhoofd. "Moeten we hem niet wakker maken?" vraagt August. Hij knikt met zijn hoofd naar Jacob "best niet, ik had me vannacht overslapen waardoor ik te laat de wacht van hem overnam" zegt Sheila.

Een paar uur later maken we ons klaar om te vertrekken. Ik hurk neer naast Jacob en schud hem zacht wakker. Hij murmel iets onverstaanbaar, wat er echt schattig uitziet. Ik schud hem nog eens wakker, hij opent zijn ogen en kijkt me aan. "We vertrekken over een uur" zeg ik, ik geef hem een kus op zijn wang voor ik verder ga met het inpakken van onze spullen.

Ik geef Ophelia een dikke knuffel en zoen voor ik haar met tegenzin aan mijn grootouders meegeeft. "Gedraag je bij moemoe en vovo oké?" zeg ik nog voor ze vertrekken tegen Ophelia. Ze knikt en geeft me nog een kusje. Met tranen in mijn ogen zwaai ik ze na. Jacob drukt me tegen zich aan en wrijft troostend over mijn rug. Hij laat me los en geeft me nog een kus.

We stoppen alles terug in onze rugzakken en wandelen in de tegengestelde richting van mijn grootouders en Ophelia. Eerst gaan we naar de vuurtempel, dan naar de aarde tempel, dan naar de lucht tempel en als laatste moeten we proberen om de draken te vinden. Altea heeft verteld dat het boek dat we bij hebben, van de eerste wolven is geweest. En dat de locatie van de draken erin verborgen is, maar we weten alleen niet waar.

We nemen even rust in de schaduw van een boom. Ik leun tegen Jacob aan terwijl Daisy en Sheila ons ontroerd aankijken. Ik sluit mijn ogen en voel dat we dichtbij de vuurtempel zijn. Ik kijk in het rond en zie een berg staan. Natuurlijk, waar zou het anders zijn. De andere volgen mijn blik. "Moeten we daar naartoe?" vraagt Sheila. Ik knik en neem nog een slok van mijn water.

Een paar uur later staan we aan de voet van de berg. Ik stap rond de berg en zie doornstruiken zich over de bergwand uitspreiden. Ik leg mijn hand erop en de takken vormen een doorgang "blijf hier, ik moet dit alleen doen" zeg ik. Ik stap door de doorgang en zie het zich weer sluiten achter me.

Ik kom aan bij een deur, net zoals degene bij de water tempel. Ik snij mijn hand weer aan de deur en de deur gaat geruisloos open. De deur sluit zich achter me. Ik kijk rond. De gangen worden verlicht door lava die tussen de speciaal gemaakte groeven stroomt. Ik stap verder.

Ik kom aan bij de tempel en er staat net zoals bij de watertempel een standbeeld van Eleana, alleen is deze van robijn. Ik haal de rode doek van het standbeeld en laat er een paar druppels bloed op vallen. Ik word omringd door rode rook. De rook schiet weer door me heen. Ik val weer kuchend op de grond. Ik sta recht en zie dat mijn haarpunten nu blauw en rood zijn.

Ik kijk in een soort van spiegel en zie dat ik een donkerrode jurk aanheb die ongeveer tot mijn knieën komt, rode schoenen met gouden versieringen aan de hak, een tiara, oorbellen en een ketting met robijnen in verwerkt. Ik buig nog even voor het standbeeld en vertrek naar de uitgang.

Eenmaal buiten kijken mijn vrienden me met open mond aan. Ik zie net zoals de vorige keer een zak buiten liggen en neem hem mee naar de tempel. Ik open de zak en zie mijn oude kleren, en net zoals de vorige keer zit er een tweede jurk bij. Alleen zit deze keer de lange jurk in de zak. Ik trek mijn oude kleren aan en stop mijn nieuwe outfits in mijn rugzak.

Ik stap naar buiten en geef Jacob een knuffel "je zag er prachtig uit" zegt hij. Hij pak een lokje van mijn haar en bekijkt mijn haarpunten. "Nog 5 kleuren te gaan" zeg ik grappend. We kijken elkaar glimlachend aan. We worden verstoord door Daisy die even kucht "misschien moeten we verder gaan?" stelt ze twijfelend voor. Ik knik en loop samen met Jacob hand in hand achter ze aan.

__________________________
Owh, jisty is so cute.😍 Haha even serieus(er), heeft er iemand nog een ship naam voor Jacob en Kristy of vinden jullie jitsy goed? 🤔

Voor de duidelijkheid:
Vovo-> overgrootvader
Moemoe-> overgrootmoeder

Hier zijn haar jurken.

Hier zijn haar jurken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haar lange jurk

En ik was nog vergeten om haar korte blauwe jurk te laten zien dus hier is hem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En ik was nog vergeten om haar korte blauwe jurk te laten zien dus hier is hem:

En ik was nog vergeten om haar korte blauwe jurk te laten zien dus hier is hem:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Laat het weten als jullie schrijffouten vinden.

Reageer, stem en volg me (als je wilt, natuurlijk)

Tot het volgend hoofdstuk,

Xxx Gallifrey-stands

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Where stories live. Discover now