hoofdstuk 19

922 40 7
                                    

We lopen in stilte achter achter Sheila en Daisy. Ik kijk naar Jacob, god wat is hij knap. Zijn haar zit helemaal in de war wat er echt sexy uitziet, zijn gezicht straalt een strenge maar toch ook een rustige uitdrukking uit.

Hij draait zijn hoofd in mijn richten en geef me zo'n halve glimlach. Ik smelt helemaal vanbinnen en heb te laat door dat ik staar. Hij staat stil en drukt liefdevol zijn lippen op de mijne. Ik kus hem teder terug. We kijken elkaar liefdevol aan en stappen terug naar de rest.

Ik kijk omhoog en zie een paar sterren aan de lucht "kunnen we niet beter ons kamp opzetten?" vraag ik aan Sheila en Daisy. Ze knikken en we zetten de tenten op maar in plaats dat ze mijn slaapzak in de tent voor de vrouwen zetten, leggen ze het in Jacob zijn tent. Ze kijken ons aan en zien ons vragend kijken "wat? Jullie zijn elkaars mates, dan moet je bij elkaar slapen." zegt Sheila lachend. Ik kijk blozend naar de grond. Daisy ziet me blozen en begint te lachen. Jacob trekt me dicht tegen zich aan en geeft me een kus op mijn kruin. Ik ga naast Jacob liggen met mijn hoofd op zijn borstkas. Hij slaat een arm om me heen die me een veilig gevoel bied. Ik glimlach gelukkig en val in slaap.

Ik word geeuwend wakker en zie dat Jacob al weg is. Ik rek me uit en stap naar buiten maar zie dat iedereen al weg is. De tweede tent is weg en Sheila's camouflage is weg. Paniekerig kijk ik om me heen, er is geen teken van een gevecht en ik ken mijn vrienden. Ze zouden nooit meegaan zonder een gevecht. Ze hebben me achtergelaten. Ik zak snikkend neer en schrik op van een brekende tak. Ik kijk op en kijk recht in de ogen van generaal Mackenzie "je kunt je vrienden niet vertrouwen, Kristy. Maar wij zullen nooit tegen je liegen" sist hij in mijn oor. Ik leun in shock tegen de tent. Mijn eigen mate heeft me verraden.

Ik schrik badend in het zweet wakker. Ik kijk naast me en zie dat Mitch weg is. Hijgend stap ik de tent uit. Jacob draait zich om en kijkt me bezorgd aan "gaat het wel?" vraagt hij. Ik stap op hem af en laat me snikkend in zijn armen vallen. Hij wrijft rustgevend over mijn rug. "Mate zou ons nooit verraden, het was een nachtmerrie" zegt Aurélie rustgevend. "Gaat het al wat beter?" vraagt Jacob na een paar minuten. Ik knik en veeg mijn tranen weg. "Ga je me vertellen wat er is gebeurd?" vraagt hij. Ik knik en vertel hem over mijn droom.

Nadat ik mijn droom heb vertelt, drukt hij me nog steviger tegen zich aan "ik zou je nooit verraden, Kristy. Nooit" zegt hij. Ik kijk hem aan en druk mijn lippen stevig op die van hem. Hij kust me vurig en vol passie terug. Hij drukt me tegen een boom en ik kruis mijn benen rond zijn zij. We laten elkaar hijgend los en kijken elkaar intens aan.

Hij drukt zijn voorhoofd op de mijne "ik hou van je Kristy, al vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag in het kamp" zegt hij. Ik kijk hem geschrokken aan. Zei hij dat nu echt? Ik druk mijn lippen op de zijne "Ik hou ook van jou" zeg ik.

Hij kijkt me glimlachend aan en draait me lachend in het rond. Ik lach en val een beetje duizelig in zijn armen. We gaan naast elkaar zitten zoals gisteren en vallen in slaap.

Ik word door elkaar geschud en kijk knipperend naar degene die mijn slaap heeft verstoord "jullie weten toch dat er een tent is voor jullie, toch?" vraagt Daisy lachend. Ik glimlach en ga recht staan.

We pakken onze spullen in en vertrekken weer. We stappen zwijgend door het bos. De tempel ligt hier ergens. Ik weet het zeker.

Ik schrik op door een hoge gil. Ik draai me om en zie dat Sheila is gevallen over een steen. Ik help haar overeind en zie dat op de steen het teken van aarde staat, ik zou het niet hebben gemerkt als het niet begon te gloeien.

Ik hurk neer en wrijf over het teken en schrik op door het geluid van steen dat over steen schuift. Ik draai me om en zie dat er een soort van trap naar beneden tevoorschijn is gekomen.

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu