hoofdstuk 45

645 33 2
                                    

Ik open knipperende mijn ogen. Ik probeer recht te zitten maar ik voel een felle pijnscheut in mijn buik. Ik ga terug liggen en Jacob komt binnen. Hij ziet er niet uit. Hij ziet er moe en gebroken uit. Hij blijft naar de grond kijken en gaat op de stoel naast het bed zitten. Hij staart naar de vloer en lijkt me niet te hebben gemerkt.

"Je ziet er niet uit" zeg ik met een schorre stem. Hij schrikt op en kijkt me aan. Hij begint te lachen en drukt zijn lippen op de mijne. Ik beantwoord zijn kus en na een paar minuten horen we gekuch. Ik kijk om en zie de rest van de groep ons lachend aankijken. "We hadden toch afgesproken dat als ze wakker werd dat je ons erbij zou halen?" zegt Daisy quasi boos. Ze komen naar het bed toe, geven me allemaal een knuffel en praten me bij.

1 jaar later

Ik ga aan de tafel zitten en begin met trillende handen mijn boterhammen te smeren. Vandaag is de dag. Een paar maanden geleden heeft Jacob me ten huwelijk gevraagd.

Daisy, Catherine, Elena en de elfenzussen kijken me grijnzend aan. "Wat?" vraag ik. Ze beginnen te lachen "nerveus?" vraagt Autumn. "Waarom zou ik nerveus zijn? Het is alleen maar mijn trouwdag" zeg ik. Ophelia komt binnen rennen en ik zet haar op mijn schoot. "Waar is papa?" vraagt ze. We beginnen allemaal te lachen "papa is zich aan het klaarmaken voor het feest" zeg ik. Ophelia springt van mijn schoot en rent lachend door het huis. "Noemt ze Jacob al papa?" vraagt Catherine lachend. Ik knik glimlachend mijn hoofd. "Ze kunnen het geweldig met elkaar vinden" zeg ik.

Ik kijk naar Ophelia en zie dat ze met Norbert en Alfons (beschermdieren) speelt terwijl Herbert, zoals altijd, op de kast zit (uil). Ik eet een paar boterhammen.

Amper  2 seconden nadat ik gedaan heb met eten, trekt Camilla me mee naar de slaapkamer. Ze begint mijn haar te doen terwijl Luna mijn make-up doet.

Een paar uur later zijn ze eindelijk klaar. Daisy legt mijn jurk op het bed. De jurk is versierd met kant en een diamanten riem. ik draag nog een tiara, ketting en oorbellen met diamanten. Mijn schoenen zijn versierd met parels en diamanten bloemen.

 Mijn schoenen zijn versierd met parels en diamanten bloemen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ophelia komt lachend de kamer binnen in haar jurk. "Kijk mama, ikke mooi" zegt ze stralend. Ik pak haar op "ja, je ziet eruit als een prinses" zeg ik tegen haar. Snow komt binnen "we moeten vertrekken" ik zet Ophelia neer en pak haar handje vast. "Gaan welke naar papa?" vraag ik "ja!" zegt ze dolenthousiast. We stappen naar de auto en vertrekken.

We komen aan bij een prachtige plek in het bos.

Zodra ik binnen kom, staan alle mensen recht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Zodra ik binnen kom, staan alle mensen recht. Jacob staat in een smoking nerveus op en neer te gaan. Mijn grootvader reikt me zijn arm aan en glimlacht naar me. Ik pak zijn arm vast en kijk naar Jacob die me met open mond aankijkt. Ik begin te blozen en geef mijn opa een knuffel voor ik Jacob zijn hand vastpak. Elena, die voldoende macht heeft om ons te trouwen, glimlacht naar ons en begint met de ceremonie. 

"dan mag je nu de bruid kussen" sluit ze af. Jacob glimlacht en legt zijn arm om mijn middel en drukt zijn lippen op de mijne. De gasten beginnen te klappen en we laten elkaar uiteindelijk los. we kijken elkaar blozend aan. Dit is de beste dag van mijn leven.

We vertrekken allemaal naar de feestplek. Er word gefeest en gedronken voor iedereen naar huis vertrekt.

Ik neem afscheid van mijn grootouders en mijn tante en haar gezin. Ophelia komt naar ons toe rennen en springt in de armen van Jacob. We stappen naar de auto en vertrekken naar huis.

1 jaar later

We komen aan bij het ziekenhuis. "Nog even volhouden Kristy" zegt Jacob als we bijna binnen zijn. De dokters nemen me mee. Een halfuur later klinkt het gehuil van twee baby's door de ruimte. Yup, je leest het goed, ik ben bevallen van een tweeling. 1 jongen en 1 meisje. De jongen noemt Antony en het meisje Amelia.

Jacob en Ophelia komen de kamer binnen en Ophelia rent enthousiast naar het bedje van de tweeling. Jacob geeft me een knuffel en kijkt trots naar de kinderen. Hij geeft me een kus op mijn wang en we pakken beide een kind. Ophelia komt naast me liggen en kijkt naar haar nieuwe broer en zus.

------------------------------------------

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu