hoofdstuk

471 33 0
                                    

Pov Catherine

De lucht suist in mijn oren en ik naar beneden. Ik weet niet hoelang ik al val, het lijken wel uren. De grond komt dichterbij.

Ik hoop dat deze bedreiging nep is.

Ik knal op de grond en ik voel mijn botten breken. Alles wordt zwart terwijl ik moeite heb om adem te halen tot het gewoon niet meer lukt en ik in een duistere poel val.

Pov Kristy

De man laat me los en ik zak huilend op de grond. Ze is weg, voor altijd. Ik maak mezelf met veel moeite onzichtbaar en loop weg. Ik maak de boeien van Luna, Snow, Autumn en Camilla los en laat alle gevangenen gaan.

Ik zak vermoeid op de grond. Ik ben te zwak om recht te staan. Er komt een gedaante op me afrennen.

Het kan zijn dat het komt door mijn troebel zicht maar ik kan bijna zweren dat, nee dat gaat niet. Ze is dood.

Ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap vol met dromen.

Pov Catherine

Ik neem een diepe tuig lucht in en op mijn ogen. Ik kijk verward rond me heen en ik hoor het geluid van een gevecht in de buurt. Ik loop op het geluid af en ik zie alle gevangenen tegen de wolven vechten.

Ik loop richting de kerkers en zie Kristy liggen. Haar ogen zijn amper open en ze kijkt me aan voor ze flauwvalt. Ik til haar op en loop richting de uitgang.

De strijd is al gedaan. Overal liggen lijken van beide teams op de grond. Ik ren naar de elvenzussen en ze nemen Kristy over.

We rennen door het bos, op de voet gevolgd door onze beschermdieren. Ik begin buiten adem te geraken. Elfen hebben een veel betere conditie dus de zussen kunnen gemakkelijk nog een paar uur doorrennen maar ik niet meer. "we zullen hier gaan slapen" zegt Luna als ze me ziet. Ik kijk naar boven en zie dat het al donker is. We klimmen in de bomen en vallen in slaap tussen de takken

Pov Kristy

Ik word wakker met een bonzend hoofd. Ik kan me niets meer herinneren van gisteren. Ik klim uit de boom en zie dat de rest al bezig is met hun spullen in te pakken.

Er klinkt geristsel in de struiken en er verschijnt een prachtige hert. Zijn gewei is gigantisch en hij heeft allerlei krullende lijnen op zijn lichaam.

De hert kijkt ons aan voor hij een richting oploopt. Zonder te aarzelen volgende ik hem en ik zie dat de rest het hert ook volgt.

Het hert stopt bij een gigantische grot "moeten we hier naartoe?" vraag ik aan het hert. Hij kijkt me aan en wijst met zijn hoofd naar de opening. Ik kijk Catherine even aan "wij blijven hier" zegt Snow. Ik kijk haar fronsend aan

"jullie zijn bij de grote draken"

_____________________________
Ik weet het, een kort en kut hoofdstuk maar zoals ik al eerder zei, ik heb niet veel inspiratie meer. Ik heb ook net een nieuw verhaal geupload en daar heb ik nog heel veel inspiratie voor.

Het kan zijn dat ik minder vaak ga uploaden maar ik heb de laatste tijd veel testen en taken. Meestal vergeet ik de testen te leren en dan zit ik de volgende dag naar da blad te kijken alsof het s'werelds moeilijkste raadsel is😂






Xx Gallifrey-stands

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Where stories live. Discover now