1.

1.1K 16 3
                                    

Luke's pov

'Luke eten!' roept mama vanaf de keuken. 'ETEN!'. Ik storm de trap af en ga aan tafel zitten. 'Hoe kan jij nou altijd zo blij zijn met eten?'. 'Nou kijk, eten is gewoon bae. Als je niet eet ga krijg je honger en wordt je dun. Uiteindelijk sterf je dan, en aangezien ik niet dood wil houd ik met heel mijn hard van eten!'. Papa en mama schieten in de lach. 'Nou, hier is je spaghetti dan. Smakelijk!'. Meteen schep ik op en begin ik te eten. Bij veel mensen krijg ik rare blikken als ik eet, maar papa en mama zijn het gewend. Na tien minuten is mijn bord leeg en schep ik nog eens op. Als de pan helemaal leeg is loop ik naar boven.

Ik pak mijn laptop en open het internet. Op Google News (Geen idee of dat bestaat?) zie ik een interessant artikel.

Beroemde One Directioner Niall Horan op zoek naar vermiste broertje
London, Beroemde One Directioner Niall Horan is op zoek naar zijn kleinere broertje. Hij zou net na de geboorte naar een weeshuis zijn gebracht en is geadopteerd door een stel. Niall is dringend op zoek naar de persoon die samen met hem op deze foto staat.
*foto*
Ben of ken je deze persoon? Bel dan naar de manager van de jongens 31+ 6 ********.

Ik keek even naar de foto, die kwam me bekent voor! Ik dacht diep na. O ja, ik had hem weleens bij aanbevolen zien staan op Instagram! Ik opende Instagram en logde in. Dan klik ik op zoeken en typ Niall Horan in. Al snel krijg ik zijn account. @Niallhoran staat bovenaan met een blauw vinkje erachter. Wow, ik wist niet dat die gast zo beroemd was!. Eigenlijk wel logisch dat je een blauw vinkje hebt als je beroemd bent. Ik weet dat Messi dat ook heeft bijvoorbeeld. Maar ja, Messi is een internationale topvoetballer en Niall maar een gewoon bekende zanger. Ik kijk naar de foto's. De foto van het nieuwsbericht staat vrij ver boven aan. Ik bekijk de foto. Je ziet duidelijk dat het jongetje links Niall is. Het jongetje rechts is vele malen kleiner. Dat lijkt me ook wel logisch net na de geboorte. Ik lach even om mijn eigen domme gedachten en sluit Instagram af. Ik open WhatsApp op mijn laptop (ja dat kan) en bekijk de berichten in onze groepsapp. Ik kijk eerst naar de berichten van Sven, mijn beste vriend.

Sven👊🏼: yo bro👋🏼 heb je dat gehoord van die Niall Horan?

Ik: Ja, zag het net voorbij komen

Sven👊🏼: nou kijk, mijn zusje is een hele grote dan van die groep van hem, en heeft nu dus de theorie in haar hoofd dat jij het weleens zou kunnen zijn. Maar ik geloof het niet, en ik denk jij ook niet, dus zou je ff kunnen bellen en zeggen dat jij het niet bent?

Ik: tuurlijk, ik doe alles voor m'n bro👊🏼

Ik pak mijn telefoon en bel Sven.
S = Sven of Sofie & L = Luke

S: hey bro, fijn dat je ff belt, ik geef Sofie wel even.

S: Hey Luke!

L: Hey soof, hoe gaat het met je?

S: Prima, heb je dat gehoord van Niall Horan?

L: ja ik heb het net gelezen

S: En? Komt de foto bekend voor?

L: Niet dat ik weet, ik heb hem een keer eerder gezien op Niall's Instagram, hoezo?

S: Ik dacht misschien dat jij het was?

L: waarom zou ik het zijn?

S: omdat jullie allebei blond zijn en dezelfde kleur ogen hebben!

L: maar er zijn toch nog duizenden andere jongens op deze planeet met dezelfde kleur of en dezelfde kleur haar als Niall?

S: Ja dat klopt, maar jij ook

L: dat klopt, maar ik kom toch ook niet uit een weeshuis?

S: Je weet maar nooit!

L: Oké, jij je zin. Ik zal het morgen na school aan papa en mama vragen, en dan mag jij mee!

S: Yes!

L: geef Sven nog maar even

S: oké

S: yo Bro, en?

L: ze was er inderdaad gelig van overtuigd dat ik het was. Ik heb gezegd dat we het morgen na school aan pap en mam gingen vragen, dus jullie komen na school naar mij.

S: oké top!

L: tot morgen!

S: tot morgen!

Ik hang op en kleed me om. Ik poets mijn tanden en ga in bed liggen. Al snel val ik in een diepe slaap.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu