26.

646 14 0
                                    

Luke's pov
Vandaag begint de tour! We hebben de rest van de week niet veel meer gedaan. De jongens hebben vooral geoefend, en ik heb met Stan geskatet, gevoetbald, gezongen, gedanst, een film gekeken of gewoon gekletst. Gisteren zijn we gaan kijken in de tour bus. Hij is echt prachtig! Hij is ruim, met 6 bedden, een bank, een tv, wifi, en veel instrumenten. De boys hebben toch maar besloten gewoon te dansen in de pauze, aangezien ik het Niall pas na dit concert zou vertellen. Ze hebben zich erbij neer gelegd denk ik. Wat het slaapwandelen betreft? Ik word nu vaak in Stans armen wakker, in een bed. Ik gok dat hij me steeds hier heen brengt, maar ik weet het niet zeker. Vandaag wordt ik weer wakker in Stans armen. Ik weet inmiddels hoe ik hem wakker krijg. Gewoon cirkeltjes gaan tekenen op zijn buik rug of arm. Daar wordt hij vanzelf wakker van. Zijn ochtendstem is trouwens wel super hot, en ik heb me vaak moeten inhouden om het hem niet te zeggen.

Ik stap uit bed, en loop naar de keuken. Niall zit er weer. Als hij er zit mag ik meestal gewoon naar binnen, zolang ik niks aanraak dat kapot kan gaan. Ik ga naast Niall zitten en kijk hem aan. 'Hier, eet een cracker!' zegt hij, en hij duwt een cracker in mijn handen. Ik eet hem rustig op en loop dan naar boven. Zachtjes trek ik andere kleren aan en pak mijn rugzak. De meeste spullen liggen al in de tourbus, behalve mijn belangrijke spullen zoals mijn telefoon + lader, mijn schetsboek en mijn laptop + lader. Zo zacht mogelijk loop ik weer naar beneden.

Op de gang kom ik Liam tegen. 'Goodmorning  Luke'. 'Goodmorning Li, hoe laat vertrok de bus naar het eerste concert?'. 'Over twee uur, dus ga je crush maar wakker maken' zegt hij met een grijns. Ik geef hem een stomp en loop terug naar de slaapkamer. 'Stannieboy!! Wakker worden!'. Stan kreunt even en gaat dan langzaam rechtop zitten. 'Goedemorgen' zegt hij hees. Ik smelt! 'Kom je nog heel even hier liggen. Ik krijg het koud zonder jou' zegt Stan met een pruillip. Ik trek een denkgezicht. 'Mmm.. Oké dan'. Stan houd de dekens omhoog en ik kruip tegen hem aan. 'Waarom is het met jou er bij altijd zo warm?' vraagt Stan. 'Geen idee. Maar eigenlijk moet je wel opstaan'. 'Geen zin'. 'Moet ik weer het water pakken?!'. Meteen schiet Stan rechtop. 'Nee!'. Ik grinnik en stap uit bed. Stan loopt naar de kleren die op de stoel liggen en kijkt naar mij. 'Ik draai me wel even om' zeg ik, en ik ga op mijn buik op bed liggen. Na drie minuten draai ik me terug. Stan staat me aan te staren. Hij lijkt helemaal in gedachten op te zijn. Dat geeft mij de tijd om hem ook eens goed te bekijken. Hij is namelijk super knap in die zwarte blouse, waar je zijn spieren door kunt zien! Mijn ogen een paar keer over hem heen glijden, om ze daarna te laten rusten in zijn ogen. Ik kijk hem aan in zijn diepzee blauwe ogen. Wat zou ik graag roepen hoe mooi ze zijn. Maar ja, dan zou hij meteen weten dat ik hem leuk vind.

Na wat wel een uur lijkt, haalt Harry ons uit onze trans. Meteen begint Louis tegen hem te roepen. 'Harry! Nu zijn ze uit hun trans!'. 'Huh?' zegt Stan, die blijkbaar niet doorheeft dat hij me net de hele tijd heeft zitten aan te staren. 'Jullie waren elkaar heel schattig aan het aan staren!' zegt Harry. Ik word rood, en kijk weg.

Stan's pov
Ik doe mijn kleren aan en draai me om. Luke ligt daar op bed alsof hij net is neergeschoten. Ik laat mijn ogen over hem heen glijden. Damn he's hot! Jammer dat hij mij niet leuk vind
Dat weet je niet!
Weet ik wel
Hoe weet je dat dan?
Gewoon, instinct
Je praat tegen je instinct sukkel!
Maar jij bent gewoon stom!
Ik kom uit je hart!
Hoe weet je dan zo zeker dat hij mij leuk vind als je uit MIJN hart komt?
O kom op! Zeg niet dat je het niet gezien hebt!
Wat niet?
Alle hints die die geeft!
Hints?
Ja, volgens mij heeft hij het zelf ook niet eens door, maar hij geeft de hele tijd hints dat hij je leuk vind!
Wat dan?!
Hij tekent alleen bij jou cirkeltjes, hij zit graag op je schoot, hij zingt voor je, hij is graag bij je, hij laat het toe als je hem aanstaart, hij lacht om je grapjes, hij vind het niet erg als je hem draagt, moet ik door gaan?
Nee
Mooi, dus je snapt me
Ja, ik snap je. Of mij eigenlijk
Dus je geeft toe dat je ziet dat hij je leuk vind, en jij hem?
Ja
Goedzo, nu moet je dat alleen....

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Louis, die tegen Harry roept. 'Harry! Nu zijn ze uit hun trans!'. 'Huh?' zegt ik. 'Jullie waren elkaar heel schattig aan het aan staren!' zegt Harry. Ik word gelijk rood, en kijk weg. 'Nu blozen jullie beiden!'. Luke staat op en loopt weg. Meteen lopen Louis en Niall, die op het geroep af kwam, achter hem aan. Harry komt mijn kant op. 'ZIT!' zegt hij, en hij wijst naar het bed. Ik ga braaf zitten. 'Waarom staarden jullie elkaar zo schattig aan?. 'Ik weet het niet, hij lag eerst op bed, en toen zonk ik weg in mijn gedachten denk ik'. 'Waar dacht je aan?'. 'Ik had weer eens een discussie met mezelf over Luke'. 'Hoezo?'. 'Ik was in discussie met mezelf over dat ik hem, en hij mij waarschijnlijk ook leuk vind'. 'Dat had je nog niet gezien?!'. 'Nee'. 'My god!'. 'Maar dat heeft mijn instinct, zoals het stemmetje zich noemde, wel duidelijk gemaakt'. 'Mooi, want sowieso ga je hem op de tour vragen!'. 'Hoe dan? Ik weet het niet eens 100% zeker!'. 'Het stemmetje had het toch duidelijk gemaakt?. 'Ja, maar zoals ik al zei was dat mijn instinct, dat dus niet altijd klopt'. 'Ugh! Ik wil het je zo graag zeggen, maar omdat ik heb gezworen het geheim te houden ga ik je nu een ding zeggen. En knoop dit in je oren!'. 'Ik luister'. 'Jij bent smoorverliefd op hem, dat is genoeg om hem te vragen! Zoals jullie elkaar net aan hebben zitten staren, dat kan niemand! Ik ben misschien een jongen, maar dit weet ik gewoon!'. 'Oké'. 'Dus nu ga je hem zoeken!'. 'Ja baas!'. Ik sta op en loop de kamer uit.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu