5.

931 11 6
                                    

Luke's pov
Ik word weer wakker van de wekker. Jee examens! Not!. Ik pak wat kleren en stap als mijn gewoonlijke routine onder de douche. Als ik me aangekleed heb begin ik aan mijn ontbijt. Mijn ontbijt bestaat uit twee croissantjes met Nutella, 1 boterham met hagelslag, 1 beschuit met kaas en een ei. Oh, en een glas sinaasappelsap. Terwijl ik eet scroll ik door Instagram. Dan pas zie ik dat ik een Dm heb van gisteren van Naill;

Naillhoran: Hey Luke👋🏼 kun je morgen even naar mijn manager bellen? Dan kunnen we elkaar even spreken. Ik geloof zo dat je mijn broertje bent, ik was door je foto's aan het kijken, en je lijkt echt op mij! Maar mijn manager wil graag je geboorteakte zien, dus we komen overmorgen langs. Wel vermomt natuurlijk, ik bel twee keer, dus dan weet je dat ik het ben. Ik hoop je morgen te spreken!

Ik staar baar het bericht. Hij beeft ook het zelfde nummer gestuurd als in dat nieuwsbericht. Ik klik erop en druk dan op bellen. Hij gaat over en er neemt na even wachten iemand op;
L = Luc, M = manager & N = Naill

M: hallo?
L: hallo meneer met Luke Horan
M: Ha Luke jij belt vast voor Naill, hij zei gister al dat je zou bellen vandaag.
L: klopt, mag ik hem even?
M: ja, ik loop even naar hem toe, hij is net wakker

Ik goor geritsel aan de andere kant van de lijn en dan een schorre ochtenduren

N: Hallo Luke, Naill hier
L: Hoi Naill, net wakker?
N: ja, maar niet doordat jij belde.
L: oké, maar ik moet zo examens maken op school, dus ik heb niet heel lang de tijd sorry
N: maakt niet uit, we komen overmorgen naar je toe, wat is je adres?
L: *zegt adres*, maar zijn jullie in Nederland dan?
N: ja, hier start onze tour over een maand, en Paul, de manager dacht dat het leuk was om hier vakantie te houden voor we begonnen.
L: oké, nou succes alvast, maar ik moet nu naar school
N: doei bro!
L: doei!

Ik hing op en zag Sven verbaasd kijken. 'Jij belt met dé Naill Horan en je lijkt gewoon met een van ons te praten?!'. 'Ehm...'. 'Laten we maar gewoon gaan' zegt Sven lachend. 'Oké, wist je trouwens dat Naill overmorgen hier heen komt met zijn manager? Hij wil graag mijn geboorteakte zien!' zeg ik blij. 'Oké, heb je trouwens je flesje water bij? Die was je gisteren vergeten!'. 'Ja papa' grap ik. Iedereen van mijn vrienden en 'familie' letten er op dat ik goed drink, aangezien ik niet meer dan een halve liter per dag drink proberen ze me meer te laten drinken. Het werkt niet altijd, want ik ven vaak te eigenwijs om per ongelijk expres mijn drinken te vergeten.

Ik zet mijn pet, zonnebril en capuchon op en loop dan achter Sven aan. Vandaag doen we allemaal een grijze sweater met capuchon aan met een zwarte broek en grijze schoenen.

Op school ging het precies hetzelfde als gisteren. Vandaag had ik Nederlands, Engels en rekenen. Ja, rekenen. Op onze school krijg je bij je examen een aparte rekentoets. Ik ben weer met Sven naar huis gefietst en heb thuis nog even gegamed met hem. Daarna ben ik gaan leren voor morgen. Toen 'papa en mama' thuis kwamen heb ik ze gevraagd naar mijn geboorteakte. Ze liepen naar zolder en kwamen terug met een doos. Weeshuis stond er in grote letters op. Ze haalden er kleren en schoentjes uit. Helemaal onderop lag hun adoptie papier en mijn geboorteakte. Die nam ik mee naar mijn kamer en legde ze naast mijn bureau. Daarna ben ik verder gaan leren. Tijdens de pauze ben ik one direction liedjes gaan leren. Ik moet toch een paar liedjes kennen? The story of my live en history vind ik de leukste. Ik pak mijn gitaar en zoek de bladmuziek op. Ik begin een beetje te spelen als Sven me FaceTimed. Ik neem op, zet m'n telefoon neer en speel verder. Sven en ik hoeven niks tegen elkaar te zeggen om te begrijpen wat we bedoelen. Ik wil dat hij gewoon even luistert en niks zegt, en Sven wil gewoon even zijn ei kwijt. Als ik klaar ben begint Sven te klappen. Ik glimlach. 'Wat is er bro?'. 'Nou kijk, misschien moet je nu wel naar je broer verhuizen, maar die woont in London! En dan kunnen we niet meer samen hangen enzo, en ik weet dat het nu echt klinkt als een meisje, maar ik wil je gewoon niet kwijt'. 'Yo, bro, al verhuis ik naar Australië met 1D, ik ga er alles aan doen om zo vaak samen met jou te kunnen zijn. Desnoods vraag ik of je na je examens ook mag komen?!'. 'Dankje bro!'. 'Alles voor jou, weet je toch?'. 'Ja, je stelt me echt gerust, maar wat waren die liedjes?'. '1D, ik moet toch wel iets van ze kennen als ze morgen komen?'. 'Ga je ze dan vertellen dat je goed kan zingen?!'. 'Nee natuurlijk niet! Stel dat ze vragen of ik liedjes van ze ken, dan kan ik toch geen nee zeggen?'. 'O, ga je ze het wel vertellen?'. 'Weet niet, ik wil gewoon dat ze er zelf achter komen'. 'Oké, ik houd op, maar als je het ze niet verteld hebt als ik kom, vertel ik het ze persoonlijk!'. 'Oké, maar ga nu slapen, morgen laatste dagje economie maatschappijleer en Frans'. We zeggen elkaar gedag en dan leg ik mijn telefoon aan de oplader en trek mijn pyjama aan. Dan ga ik in bed liggen en val al snel in slaap.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu