16.

739 12 0
                                    

Dan gaat de bel en Liam laat Paul binnen.

Luke's pov
Een grote man in zwart pak kwam binnen lopen na Liam. Hij schud onze hand. 'Paul'. 'Luke'. 'Sven'. 'Nou, dag jongens. Ik kom info geven over de tour. We gaan met twee bussen. Één voor one direction + Luke, en één voor 5sos. We gaan na Nederland, naar Noord-Amerika, dan Australië en als laatste naar Nieuw-Zeeland. Sven mag in Australië komen. Nog vragen?'. Ik kijk even nar Niall. Hij snapt de hint. 'Luke slaapwandelt. Nou had hij bij hem in het dorp een bodyguard die daar goed mee om kan gaan van zijn leeftijd. We vroegen ons af of hij misschien kon komen werken bij ons op tour?'. Paul dacht even na. 'Heb je zijn nummer? Dan bel ik hem om alles af te spreken'. Ik maakte een klein vreugdedansje in mijzelf terwijl Sven Paul het nummer gaf. Daarna ging Paul nog wat dingen regelen en hij zou ons nog bellen over hoe laat de bus ging. 'Wil jij Stan het goede nieuws brengen?!' roept Harry lachend. Ik knik gevoeg en pak Sven's telefoon. Ik weet zijn wachtwoord, dus dat kan gewoon. Ik zoek Stan op en druk op FaceTime.
(S = Stan & L = Luke)
S: Hey Sve.. ehm Luke?!
L: Jij ook hallo:)
S: Wat is er?
L: Je wilde toch graag bodyguard zijn?
S: Ja?
L: We hebben geregeld dat jij met ons mee mag komen om mijn bodyguard te zijn!
S: Echt?! Geweldig! Wat moet ik doen?
L: Je hebt vooral nachtdienst, want je moet mij volgens als ik slaapwandel
S: Dat kan ik wel!
L: Mooi!

Ik leg Stan alles uit over mijn slaapwandelen en we kletsen nog veel over zijn en mijn leven.

S: Maar ik vind het super leuk dat jullie dat hebben geregeld!
L: Je moet Niall bedanken, zijn idee!
S: Bedankt Niall!
L: Paul belt je nog om alles uit ge leggen, maar ik ga nu
S: Is goed, bye bro!
L: Bye!

Ik hang op en de jongens kijken me grijnzend aan. 'Wat?'. 'He likes you to!' roept Calum. 'Niet!'. 'Wel!'. 'Niet!'. 'Wel' roept Naill weer. 'Niet!'. Niall wil weer wel zeggen, maar wordt onderbroken door Sven. 'Stop maar, Luke kan dit nog wel een jaar volhouden!'. 'Omg, maar nu gaat Stan me zien als ik slaapwandel!' roep ik uit het niets. Je ziet Luke duidelijk schrikken. Hij vliegt wel een meter in de lucht! Sven heeft het ook gezien en schiet in de lach. Ik lach lekker hard met hem mee. 'Nee maar serieus, daar word ik echt zenuwachtig van!'. Sven geeft een knikje aan Niall en loopt weg. Niall pakt me op, en zet me op Harry's schoot. Waarschijnlijk hebben ze alles verteld over mij, behalve dat ik kan zingen dan, want iedereen lijkt te weten wat er moet gebeuren als ik zenuwachtig ben.

Sven komt weer terug met mijn gitaar. Ik pak hem aan en begin thinking out loud te spelen van Ed Sheeron. Ik moet me inhouden niet te gaan zingen. Sven ziet mijn gezicht en lacht. Hij geeft me een gewoon-doen-blik. Ik lach, maar schud mijn hoofd. Als het liedje klaar is gaat Naill naast me op Calum's schoot zitten. 'Ik ga je You & I leren!'. 'Leuk!' . 'Áls, je onze teksten uit je hoofd leert!'. Ik lach en knik. 'Is goed, als iemand me maar overhoort, anders is het nutteloos'. 'Doe ik wel!' roepen Liam en Harry in koor. Ze kijken elkaar aan en schieten in de lach. 'We gaan wel naar de studio' zegt Niall. Sven, Niall en ik lopen richting de studio. 'Ik pak ff snel mijn gitaar' zegt Sven. Niall steekt zijn duim op en we lopen de studio in. Het is best groot. Niall pakt drie stoelen. Twee zet hij naast elkaar en een er tegenover. Sven komt binnen met zijn gitaar en Niall pakt ook de zijne. Hij gaat zitten in de stoel tegen over ons en begint net uitleggen. 'Oké, eerst zet je je vingers zo, en speel je een akkoord. Dan zet je ze zo neer..' en zo gaat het door tot we het liedje goed kunnen spelen.

Dan komt Michel ons halen voor het eten. Ik zet mijn gitaar neer in een van de vele gitaarstandaarden en loop mee naar boven. 'Tot wanneer blijf je eigenlijk Sven?' vraagt Michel. 'Tot en met morgen, daarna ga ik met mama op vakantie, dus ik moet nog pakken'. 'Yes! Wat eten we?' vraag ik. 'Macaroni!' roept Luke vanuit de keuken. Ik loop naar de keuken en ga naast Calum zitten. 'Blijven jullie ook morgen?'. 'Nee, mijn zusje komt. Dus we gaan terug' zegt Ashton. 'Leuk, hoe heet ze?!'. 'Mya, maar ze heeft al een vriend'. Ik schiet in de lach. 'Ik val niet op meisjes, weetje nog?'. 'O ja, sorry'. Met een rood hoofd kijkt Ashton naar zijn macaroni. 'Geeft niet ash, kan iedereen overkomen' grinnik ik. 'Ja ash!' lacht Luke. Ik begin lachend aan mijn macaroni. Ik ben tegelijkertijd klaar met Niall. 'Echte Horans' hoor ik Louis mompelen. Ik lach en zet mijn bord op de aanrechtblad. Dan pak ik mijn telefoon omdat hij piepte. Ik heb een appje van Stan!

Stan: Hey bae, Paul heeft gebeld, ik heb om de dag nachtdienst en tijdens de concerten mag ik op je passen omdat we even oud zijn. Heb er nu al zin in! Groetjes Stan👋🏼

'Hij noemt je Bae! Hij vind je sowieso leuk!' roept Harry, die over mijn schouder heeft mee gelezen. Nou komen de andere jongens ook kijken. 'Sowieso krijgen jullie iets tijdens de tour!' roept Niall. Ik bloos en loop naar de hal. 'Ik ga vast slapen!' roep ik. 'Wacht! Je moet eerst een antwoord naar je bae sturen!' roept Louis. Ik loop terug en stuur een antwoord naar Stan.

Ik; Hey bae, ik ook! Zie je dan! Groeten Je bae😂👋🏼

Ik grinnik en loop naar boven. Sven komt achter me aan. 'Je bent echt een klein verliefd tienermeisje als het on Stan gaat' lacht hij. Ik grinnik en maak me klaar om te slapen. Dan duik ik letterlijk in mijn bed, dat me een bult op mijn hoofd en enkel opleverde. Ook levert het de slappe lach bij Sven. Ik ga in bed liggen en droom over Stan...

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu