10.

825 11 0
                                    

Naill pov
Ik bel twee keer aan en er doet een vrouw open. 'Ha jongens, kom snel binnen voor iemand jullie herkent!' zegt ze. We lopen naar binnen en stellen ons voor. Ik ben na Liam. 'Naill Horan, de waarschijnlijke broer van Luke' zeg ik. De mevrouw stelt zich voor als Anne en begeleid ons naar de woonkamer, waar bekende klanken vandaag komen. 'Hij speelt History!' fluistert Harry. Als we binnen zijn begin ik mee te zingen. Je ziet duidelijk dat de jongen met de gitaar schrikt, maar hij speelt gewoon door. Als hij zich omdraait verschijnt er een lach op zijn gezicht. Anne is ondertussen begonnen met filmen. De jongen inbed zwarte blouse ook. Als het liedje afgelopen is beginnen we te klappen. De jongens met gitaar staat op en steekt zijn hand uit. 'Hoi, ik ben Luke, en hij daar..'. Hij wijst naar de jongen in de zwarte blouse. 'Is Stan, mijn persoonlijke bodyguard' maakt Luke zijn zin af. 'Luke!' roep ik, en ik geef hem een knuffel. Hij knuffelt me terug en geeft zijn gitaar aan een man.

Luke's pov
Ik heb net gewoon mijn broer geknuffeld. De jongens stellen zich even voor. Harry, Liam, Louis en Naill. Thom en Stan stellen zich ook voor en dan neemt Anne Paul mee naar de keuken om alles door te kijken en te bespreken. Ik laat de jongens plaatsnemen op de bank en in de zitzak. Zelf ga ik bij Stan op schoot zitten aan gezien hij het vroeg omdat er geen plaats meer was. 'Luke, ben jij een grote fan? Je kende History best goed' vraagt Harry. 'Nee, ik ben niet echt een fan. Ik kon toch niet zeggen dat ik geen één van jullie liedjes kende als jullie hier kwamen? Dus heb ik twee leuke uitgezocht en ben ze gaan oefenen op mijn gitaar' leg ik uit. 'Welke kun je dan nog meer?' vraagt Louis. 'Story of my Life, maar Thom heeft mijn gitaar net in de tas gedaan om mee te nemen'. 'Oké, dan laat je het maar bij ons horen. Gaat Stan ook mee?' vraagt Naill. Stan schud zijn hoofd. 'Ik werk eigenlijk voor de politie, dit is mijn tijdelijke baan'. 'Aha, veel succes dan alvast!'. 'Dankjewel, wat gaan jullie doen straks?'. 'Nou, over een maand begint de tour dus ik denk nog even vakantie houden' zegt Liam. 'Oké, veel plezier dan'.

We kletsen nog wat over de tour tot Paul roept. De jongens staan op en kijken naar mij. 'Moet ik mee?!'. 'Natuurlijk! Och over jou?!' roept Harry. Ik lach en sta ook op. Net zoals Stan. Met zijn zessen lopen we naar de keuken. 'Nou Luke, we hebben je geboorteakte doorgekeken en je bent inderdaad het enige echte broertje van Naill. Ga je spullen maar pakken!'. 'Yes!!' roep ik, en ik storm naar boven. Stan rent achter me aan. Ik pak mijn gitaar en rugzak en Stan pakt de koffer. Dan lopen we weer naar beneden en staan de jongens al klaar. Ik zeg iedereen gedag en loop met ze mee naar het busje. Mijn spullen leggen we achterin en loop naar Stan. 'Hey, ik weet dat we elkaar niet lang kennen, maar ik ga je missen' zegt hij. 'Ik jou ook'. We geven elkaar een bro-hug en ik stap in. We zwaaien naar Anne, Thom en Stan en rijden dan weg.

Na een half uur rijden stoppen we voor een groot huis. We stappen uit en ik pak mijn rugzak en gitaar. Paul pakt mijn koffer en zet ze binnen. Ik kijk rond. Mijn mond valt open. Wat is het hier mooi! 'Luke je mond staat open!' grinnikt Louis. Ik steek mijn tong naar hem uit en volg hem naar de kamer. Daar zitten de jongens al op de bank. Ik ga voor ze op de grond zitten en ze kijken me aan. 'Wat?'. 'We zijn nieuwsgierig' zegt Harry. 'Naar wat?'. 'Naar jou'. 'Wat wil je weten?'. 'Alles!'. 'Zoals?'. 'Hoe kwam je er achter dat je Naill's broertje was?'. 'Nou, ik zag op het nieuws dat Naill zijn verloren broertje zocht. Kinderen in mijn klas zeiden vaak dat ik op hem leek, dus toen heb ik het eens gevraagd aan mijn ouders, en toen kwam het hele verhaal naar buiten dat ik eigenlijk uit een weeshuis kwam en dus Horan met mijn achternaam heet'. 'En waarom was Stan er?'. 'Toen ik dus in mijn boosheid gat getweet dat ik jou broertje was, was ik een soort van beroemd op school en toen op de laatste dag van mijn examens was ik mijn vermomming vergeten, en moest de politie komen om me veilig uit school te kunnen houden. Toen is Stan benoemd tot mijn persoonlijke bodyguard'. 'Oké, en is er een speciaal iemand in jou leven?' vraagt Liam grijnzend. Ik begin te blozen en kijk weg. 'Hoe heet ze?' vraagt Louis. 'Nou, het is niet bepaald en ze' zeg ik, kijkend naar mijn voeten. 'Dus je valt op jongens?'. 'Ja, maar niet op jullie'. 'Zeg, dat is een belediging, ik ben toch wel lekker?!' zegt Naill. 'Ik bedoel het niet zo! Het is meer... Ik bedoel dat... ach laat maar, ik kan het biet uitleggen'. 'Maakt niet uit, maar wie is hij dan?'. 'Dat zeg ik liever niet'. Ik kijk weer op en zie vier teleurgestelde gezichten. 'Waarom niet?!'.

Ik word gered door een pling uit mijn telefoon. Het is een filmpje van Sven. Ik open het, en zie Stan rondrennen door de sportruimte met mijn op zijn rug. Ik lach even. 'Wat is er zo grappig?!' vraagt Harry, die mijn telefoon uit mijn handen trekt. 'Nee!'. Ik probeer hem terug te pakken maar Naill gaat op me zitten om me tegen te houden. 'Naill A van me af en Harry geef mijn telefoon terug!' roep ik. Harry kijkt me grijnzend aan en gaat bij de jongens staan. 'We maken even een groep en dan krijg je je telefoon terug!'. Na drie minuten krijg ik mijn telefoon terug en gaat Naill van me af. 'Je hebt het filmpje doorgestuurd naar de groep?!'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu