23.

664 11 0
                                    

Nialls pov

We zijn bijna klaar met oefenen als ik een foto binnen krijg van Sven. 'Omg jongens ik smelt!' roep ik. Het is een foto van Luke, die bij Stan op schoot zit op de bank. Stan heeft een arm om Luke heen geslagen. De jongens komen naar me toe en ik draai mijn scherm naar ze toe. 'Ahw!'. 'Die twee vinden elkaar zo leuk!'. 'Klopt!'.

Sven: Kruisverhoor is al geweest

Niall: Die twee zijn zo schattig!

Sven: wij zijn ook voor Stuke!

Niall: Nu hun nog

Sven: Ze zijn nu samen aan het voetballen, wij zijn langs de kant gaan zitten om het kruisverhoor te bespreken. Luke vind Stan echt leuk! Hij tekent de hele tijd cirkeltjes op zijn rug/arm/buik/haaar. Andersom maakt Luke Stan gek met zijn cirkeltjes

Niall: Harry: We komen zo snel mogelijk naar huis ~ Harry

Sven: Is goed, leggen we dan alles uit

Niall: Gaan ze niks belangrijks vertellen?

Sven: Stan wel, maar ze hebben nog niks als dat was wat je bedoelde

Niall: Jammer, maar wat moet Stan zeggen dan?

Sven: Vriendencode, maar hij gaat het jullie toch zeggen, dus wacht maar af....

Niall: We stappen nu in de auto!

Luke's pov

De jongens zijn afgehaakt, maar Stan en ik zijn nog steeds bezig met voetbal. Ik sta voor, met nog drie minuten op de klok. 'Als ik win mag ik de rest van de dag doen met je wat ik wil!' (niet raar bedoelt voor de doordenkers onder ons). 'Prima, anders is het andersom!'. 'Best!'. 'Nog 1 minuut!' roept Joppe. Ik ren met de bal richting Stan. Die op me af komt rennen en de bal bijna onderschept. Ik ontwijk hem en schiet op het doel. Mis! 'Scheef!' roept Stan lachend. 'Jij bent scheef!'. 'Tijd is om!'. 'YES! Gewonnen!'. 'Nou meneer, ik sta tot uw dienst!'. 'Mooi, dan mag jij me naar binnen dragen, de jongens kunne elk moment komen. 'Oké, wil je in mijn nek, op mijn rug, of in bruidsstijl?'. 'In je nek!'. Stan hurkt, en ik ga in zijn nek zitten. Langzaam gaat Stan omhoog. Ik pak zijn handen vast om niet te vallen. 'Aaahh! Dit is echt eng!' roep ik hyper. 'Pas op je hoofd!' zegt Stan. Ik buk langzaam naar voor, zodat ik de deurpost (hoe noem je dat?) niet raak. Daarbij knijp ik net iets harder in Stans handen. 'Zeg, mijn handen hoeven niet fijn geknepen te worden!'. 'Sorry, maar anders val ik voorover op de grond'. 'Oké'. 'Zet me maar neer op de bank!'. 'Graag!'. 'Hè! Dat is niet heel aardig!'. 'Heb je jouw gewicht ooit in je nek gehad?'. 'Nee, dat gaat nogal moeilijk' zeg ik droog. Stan schiet in de lach, en er verschijnen super schattige kuiltjes. Ik moet moeite doe niet te staren, dus ik kijk naar de jongens, die zitten grijnzen. Ik stuur ze een boze blik. Ze stoppen. Mooi!

'We zijn er!' roept Harry door het huis. We zijn bezig met de matrassen neer te leggen, terwijl Stan en Sven aan het koken zijn. 'Hallo! Hoe was de studio-dag?' zeg ik. 'Goed, en hier?'. 'Prima, het was heel gezellig, Sven en Stan zijn in de keuken aan het koken, maar zo te ruiken worden het pannenkoeken'. 'Oké, kunnen we nog ergens mee helpen?'. 'Nee hoor, dit is het laatste matras, en Raiko en Bente zijn de dekbedden aan het doen, dus niet schrikken van spoken' lacht Joppe.

Nialls pov

Ik loop de keuken in. 'Hello!'. 'Hoi!'. 'Hoe gaat het hier?'. 'Goed, we zijn nu bezig met de pannenkoeken bakken' zegt Sven. Hij wisselt een blik met Stan en knikt naar mij. Stan zucht. 'Niall, zou ik even met je kunnen praten?'. 'Tuurlijk, kan het hier of waar wil je?'. 'Doe maar hier, Sven weet het toch al'. 'Oké'. 'Ik zal het maar gewoon zeggen. Ik ben verliefd op Luke'. Ik kijk hem nep-verbaasd aan, omdat ik dit allang verwacht had. 'O, dat is super!' roep ik dan hyper. 'Weet je al of hij jou leuk vind? Wanneer ga je hem vragen? Hoe lang weet je het al?'. 'Rustig! Ik vertel het je allemaal, mar niet nu!'. 'Oké, ik ga Luke wel even overhoren!'. Ik spring blij de keuken uit en ga op zoek naar Luke. Ik zie hem in de kamer praten met Harry. 'Hey jongens, mag ik er bij komen of....?'. 'Kom maar, ik was Hazza aan het vertellen over vanmiddag'. 'Oeh.... What happend?' zeg ik met wiebelende wenkbrauwen.

Luke's pov

We zijn net klaar met eten en doen nu truth or dare. Ik zit tegen over Stan, naast Sven en Hazza. Iedereen heeft net tijdens het eten kennis gemaakt, maar om elkaar beter te leren kennen doen en nu dit. 'Oké, Nialls beurt!'. 'Oké. Luke, truth or dare?'. 'Dare!'. 'Ga voor de rest van het spel, bij Stan op schoot zitten'. 'Oké'. Ik haal mijn schouders op en ga op Stans schoot zitten. 'Oké, truth or dare aan Bente'. 'Truth'. 'Wat is je grootste nachtmerrie?'. 'Dat mijn moeder overlijd, ze is echt alles voor me!'. 'Ahh, wat lief!'. 'Liam, truth or dare?'. 'Dare!'. 'Lik Harry's oor!'. 'Iewl!'. 'Als je het niet doet moet je iets uittrekken!'. 'Ugh!'. Liam trekt zijn shirt uit. Hij heeft best wel een sixpack. 'Mooi, truth or dare aan Stan'. 'truth'. 'Wie is je crush?'. Stan word rood. 'Dat ga ik niet zeggen'. 'Dan moet je iets uittrekken'. Ik sta ga even van Stan af, terwijl Stan zijn shirt uit trekt. Dan ga ik weer zitten, met mijn rug tegen zijn borstkas. Stan slaat zijn armen om me heen. Meteen voel ik zijn warmte om me heen. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. 'Harry, truth or dare?'. 'truth'. 'Welke kleur zou je je haar doen als je het moest verven?'. 'Ik denk dat ik het dan een keer blond doe, maar niet voor lang'. 'Oké, aparte kleurkeuze'.

Stans pov

Ik vind het echt fijn om zo met Luke te zitten. Zijn hoofd ligt op mijn schouder en ik houd hem beschermend vast. Geleidelijk gaat zijn ademhaling steeds trager. Zo te horen slaapt hij. 'Jongens, Luke is in slaap gevallen!'. 'Ahw! Jullie zitten zo schattig!' zegt Niall, en hij maakt een foto. Ik rol met mijn ogen en zucht. 'En nu/'. 'Wachten tot hij opstaat en gaat slaapwandelen. Jij moet hem toch in de gaten houden als zijn bodyguard, dus dan is het makkelijk zo. Wij gaan denk ik vast slapen'. 'Is goed, we hebben alleen te weinig matrassen voor iedereen, dus je slaapt met zijn tweeën op een matras'. 'Ik stel voor dat Luke en Stan sowieso samen gaan, dan gaan Harry en Louis samen, Niall en Liam, Bente en Sven en Joppe en Raiko?'. 'Prima!'. Ik knik, proberend Luke niet wakker te maken. Ik zit in het midden op een matras met Luke, dus dan hoeven we niet te verplaatsen. Luke beweegt heen en weer en ik open mijn armen. Luke staat op en ik volg hem. 'Neem voor de zekerheid een deken mee' zegt Sven. Ik pak ons deken en loop hem achterna. Hij loopt een heel rondje door het huis, om daarna op ons matras te gaan liggen. Als hij stil ligt ga ik naast hem liggen. Samen vallen we weer in slaap. Nou ja, Luke sliep eigenlijk nog, maar je snapt me wel.

-----------------------------------

Hey guys,

sorry voor de vele wisselingen van mensen, dit/deze hoofstuk(ken). Soms is het gewoon makkelijker om een tijdsprong te maken als je naar een ander persoon over gaat, dan klopt het verhaal beter.

groetjes mysterie_writer

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu