36.

542 10 0
                                    

Luke's pov
Ik zit nog steeds achter de piano als 5sos alweer terug is en 1D aan hun eerste liedje begint. Ik ben Superficial love en Amnesia aan het oefenen. Na Amnesia stop ik omdat ik mezelf niet meer hoor. 'Waarom stop je?' vraagt Luk als ik naast hem ga zitten. 'Ik kan mezelf niet horen en ik heb wel even genoeg gespeeld'. Luke staat op en loopt naar de tv. Hij zet het geluid iets zachter.  Stan komt naast me zitten en fluistert in mijn oor; 'Wil je dadelijk na de pauze een liedje voor me spelen?'. 'Ja hoor'. 'Jee!'. Ik grinnik weer. Dan krijg ik een idee. 'Lou?'. 'Ja?'. 'Mag ik voor Joppe en Sven ook een leuk setje kleren uitzoeken?'. 'Ja hoor, als ze willen mogen ze het daarna houden. Ik denk dat ze wel dezelfde maat hebben als Niall'. Ik spring op en sleur Joppe en Sven mee naar het kleding rek voor Niall. Voor Joppe pak ik een witte spijkerbroek met een zwart t-shirt en voor Sven pak ik een wit t-shirt, een roodbruin geruite blouse, en een lichtblauwe spijkerbroek. 'Goedgekeurd?' vraag ik. Joppe en Sven knikken allebei en lopen naar de pashokjes. Na drie minuten komen ze er omgekleed uit en lopen ze weer naar mij. 'Nou mogen wij iets voor jou pakken!' zegt Sven. Ik zet een stap opzij zodat ze bij het rek kunnen en ze vallen meteen aan. Na drie minuten zoeken hebben ze iets gevonden. Het is precies hetzelfde als dat Niall nu aan heeft, een roos shirt met een grijs vest, en een zwarte spijkerbroek. Ze geven het aan en ik kleed me om. 'Nu nog je haar en dan ben je net Niall' lacht Lou. Ze pakt wat gel en doet ook mijn haar als dat van Niall. Precies als ik me omdraai komen de jongens binnen. Niall kijkt me aan en trekt een wenkbrauw op. 'Je lijkt precies op mij!'. Da andere jongens kijken ook even. 'Klopt!'. 'Maak een selfie!'. Ik pak mijn telefoon en Niall komt naast me staan. We maken een selfie en ik stuur hem naar Niall. Dan zet ik hem op twitter;

@LukeHoran: Met een beetje hulp van @Svennieboy @Joppiesaus en @LouOnedirection lijk ik precies op mijn broer. Vind je ook niet @NiallHoran? (foto)

Meteen krijg ik weer reacties van de jongens.

@Svennieboy: Dat hebben we zeker goed gedaan! @Joppiesaus @LouOnedirection
@NiallHoran; Mee eens! @Svennieboy
@HarryStyles: Wie is wie? #loolalike
@Calum5sos: @HarryStyles dat is toch makkelijk! Ze staan naast je!
@Luke5sos: *face palmt zichzelf nu door Harry's reactie*

Ik lach en sluit mijn telefoon af. Ik kijk naar de bank, waar iedereen op twitter zit. 'Zeg jongens! Jullie kunnen ook praten in real life' help ik ze herinneren. Meteen doet iedereen zijn telefoon weg en beginnen ze te kletsen. We kletsen door totdat de jongens op moeten. Ik pak mijn gitaar en ga bij de kapstoelen zitten met Stan., Sven en Joppe. Eerst kijk ik of er niemand is. 5sos kijkt nieuwsgierig naar ons, maar kunnen al snel niks meer zien als Stan het gordijn dat de kapstoelen scheidt van de "loungeruimte" dicht doet. Ik begin met spelen.

Lou's pov
Ik sta verstopt achter een gordijn. Luke, Stan, Sven en Joppe zijn net binnen gekomen. Ze hebben het over dat ik er niet ben dus dat ze hier rustig kunnen zingen. Luke heeft een gitaar vast en gaat op een stoel zitten met zijn gezicht mijn kant op. Als hij me nou maar niet ziet! Dan begint hij met zingen. Wacht wat?! Ik pak snel mijn telefoon en neem het op.

Your hand fits in mine like it's made just for me
But bear this mind it was meant to be
And I'm joining up the dots with the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me
I know you've never loved the crinkles by your eyes when you smile
You've never loved your stomach or your thighs
The dimples in your back at the bottom of your spine
But I'll love them endlessly
I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do, it's you, oh it's you, they add up to
I'm in love with you and all these little things
You can't go to bed without a cup of tea
Maybe that's the reason that you talk in your sleep
And all those conversations are the secrets that I keep
Though it makes no sense to me
I know you've never loved the sound of your voice on tape
You never want to know how much you weigh
You still have to squeeze into your jeans
But you're perfect to me
I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true, it's you, it's you, they add up to
I'm in love with you and all these little things
You never love yourself half as much as I love you
You'll never treat yourself right darling but I want you to
If I let you know, I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I love you oh
I've just let these little things slip out of my mouth
Because it's you, oh it's you, it's you they add up to
And I'm in love with you (all these little things)
I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true, it's you, it's you they add up to
I'm in love with you, and all your little things

Als hij klaar is stop ik het filmpje en wacht ik rustig tot ze weer weg lopen. Dan pak ik snel wat schmink alsof ik de jongens ga bij poederen en loop ik naar backstage. Ik sein de technicusman dat ik mijn telefoon aan wil sluiten op het scherm en pak een microfoon. Als de man mijn telefoon heeft aangesloten loop ik het podium op. Grappig genoeg kondigt Niall net little things aan. 'JONGENS!' zeg ik door de microfoon. Meteen kijkt iedereen mijn kant op. 'Ik wil jullie, en vooral Niall, even iets laten zien'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu