44.

496 12 0
                                    

'Hoi ik ben Elsa' zegt ze.

Luke's pov
Ze kijkt me aan met een vriendelijke glimlach. 'Luke' zeg ik, en ik schud haar hand. 'Weetje, ik herken jou ergens van.... ik kom er alleen niet op'. 'O, misschien weet je het straks?'. 'Misschien'. Het "wat te doen bij ongelukken verhaal" word verteld en er komt een stewardess langs om te kijken of iedereen zit. Als ze weer terug is begint het vliegtuig te rijden en neem ik mijn kauwgummetje  in. Ik hield het pakje op naar Elsa. Ze knikte dankbaar en ik gaf haar er ook een. Langzaam aan begon het vliegtuig op te stijgen. Elsa en ik zaten beide een beetje op onze telefoon. Het vliegtuig had wonderbaarlijk genoeg gewoon wifi. Ik maakte een insta verhaal, een snap en een foto voor Sven en de guys. Toen we vlogen deed ik mijn telefoon uit en keek naar Elsa. Zij keek van haar telefoon naar mij en terug. Weer naar mij, en terug. Haar mond viel open en ze facepalmde zichzelf. 'Wat?'. 'Ik zit naast dé freaking Luke Horan en ik herken je niet eens!' zegt ze. Ik schiet in de lach. 'Zo erg is dat toch niet?'. 'Jawel, want ik ben al fan van One direction sinds the x-factor'. 'Oh. Wil je ze ontmoeten?'. Haar mond zakte weer open. 'Meen je dat?!'. 'Ja? Ze zitten daarachter in de hoek. Zeg maar dat ik je gestuurd heb omdat Niall mijn eten heeft mee genomen!'. Elsa knikt en staat op.

Elsa's pov
Ik sta op en loop naar achter. Daar zitten ze inderdaad allemaal bij elkaar. Ik sta stil bij Niall en tik hem aan. Hij kijkt vragend op van zijn tellie. 'Hello'. 'Hey! Luke heet me gestuurd, jij had zijn eten?'. Niall lacht. Ik vraag me echt af hoe ik nu niet kan fangirlen. 'Je bent zeker een fan?'. 'Hoe zie je dat?'. 'Nou, gewoon, misschien door je one direction t-shirt'. Ik word rood. Harry, die naast Niall zit, kijkt ook op en schiet in de lach. 'Maar ik zal je Luke's eten wel geven. Hij kan af en toe nogal boos zijn zonder eten, en dat doe ik je niet aan'. 'Dat kan jij ook zijn hoor' zeg ik lachend. Niall geeft me het eten aan. 'O, en deze heb je misschien ook nodig' zegt hij, en hij pakt zijn telefoon weer. Ik kijk hem vragend aan. Hij slaat een arm om me heen en maakt een selfie. Ik kan nog net op tijd lachen. 'Wat is je insta?'. '@Elsa_frozen'. 'OMG frozen!' roept Luke door de telefoon van Harry. 'Wrm loop je niet gewoon naar hem toe?' vraag ik. 'Te lui' antwoord Harry. Niall geeft me het eten en ik loop terug naar Luke 'Hier is je eten'. Luke pakt zijn broodjes aan en legt het op het uitklap tafeltje. Ik hoor een pling uit mijn telefoon en zie dat Niall een foto geplaatst heeft. Ik open insta.

@NiallHoran: Met this cool girl who's sitting next to Luke in our plane<3 @Elsa_frozen

Ik like de foto en stop mijn telefoon weg. 'Oké, vertel eens wat over jezel?' vraag ik aan Luke. 'Oké, ik ben Luke Horan. Ik ben 17 jaar oud. Ik woon bij Niall, geen idee waar hij woont, maar ja. Ik houd van zingen en eigenlijk wel alles met muziek. En ik ben..'. 'Je bent wat?'. 'Niks laat maar'. 'Nee! Vertel!'. 'Oké, maar aan niemand doorvertellen! Helemaal niemand!'. 'Promis!'. 'Oké, ik ben dus homo en ben misschien een beetje hopeloos verliefd op Stan?'. 'Je bodyguard?'. 'Ja?'. 'OMG! Hoe cute!'. Luke die St...'. Verder kom ik niet, want Luke legt een hand op mijn mond. 'Niet heel het vliegtuig hoeft het te horen!'. 'Sorry'. 'Nu jij!'. 'Oké, ik ben Elsa Nuklamari, maar vergeet mijn achternaam maar. Ik ben 21 jaar en houd van One direction en piano spelen. Ook heb ik misschien een kleine chrush op je broer?'. Luke kijkt me met een gemene grijns aan. 'Daar wil ik je wel mee helpen?'. 'Echt?!'. 'Ja joh, kom je naar ons concert?'. 'Ja, twee keer'. 'Mooi, geef me je nummer. App waar je staat, en ik zorg ervoor dat Niall je naar voor haalt en dan BOEM! Slaat de vonk over en worden jullie Nellsa!'. 'Oké, maar je moet wel een betere shipname bedenken!'. 'Beloofd!'. Ik zet mijn nummer in Luke's telefoon. 'Dat is dan ook mooi geregeld!'. We beginnen een heel gesprek over Stan en de tour. 'Maar hij is echt wel knap, hij heeft mega grote spieren, en hij is zo grappig!'. 'Give me more!' zeg ik dramatisch. Luke lacht. 'Hij is wel een hele goede vriend van me geworden. Met hem kan ik doen waar ik zin in heb. Als ik bij hem op schoot wil mag dat, ik mag cirkeltjes tekenen, en dat vind hij ook nog eens fijn! De meeste worden er gek van. Hij heeft me een paar liedjes leren spelen en hij zorgt ervoor dat ik iedere dag wakker word in zijn armen omdat ik dan geslaapwandeld heb of hij/ik gewoon niet kon slapen' zegt Luke. Ik kijk hem aan met een grijns. 'Wat?'. 'He likes you to boy!'. 'Wrm zegt iedereen dat?! Die bewaker bij het interview ook al!'. 'Het is gewoon zo!'. 'Mwa'. 'Facetime hem!'. 'Wrm?'. 'Gewoon omdat wij random zijn!'. 'Oké'.

S: Hey Lukky!!!!
L: Hey Stannieee
S: En wie is de lady naast Jou?
E: Ik ben Elsa!
L: Nialls toekomstige vriendinnetje!
E: Niet zo hard!
S: Hebben ze iets?
L: Nog niet
E: Ugh! Wrm ben je zo druk?
S: Laat me raden. Je verveelt je omdat je niet kan lopen, dus je hebt de hele tijd met Elsa gepraat en bent nu te hyper
L: Wrm ken je mij zo goed?
S: Omdat ik 24/7 bij je ben, en omdat Sven me wat tips heeft gegeven over humeur herkennen
E: Goals!

Luke werpt me een boze blik

S: Huh?
L: Niks. Elsa is irritant
E: Hè!
L: Het is zo!
S: Lukie aardig zijn, of ik kom eraan!
L: Ik ben gewoon onaardig, dus je kunt komen wat je wilt. Het gaat je niet helpen
E + S: *Lachen*
E: Was je toch weer onaardig, ik denk dat Stan moet komen hoor!
S: Ik kom er nu aan!

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu