21.

695 11 3
                                    

Luke's pov
Ik word wakker op de bank in de woonkamer. Weer niet in mijn eigen bed. Sinds ik hier ben word ik nooit meer wakker in mijn bed, laat staan één bed. Ik denk dat het te maken heeft met dat ik de jongens nog niet heb verteld over dat ik kan zingen, maar ik hoop het niet. Vandaag komen de boys. Ik hoop dat ze niks gaan zeggen. Ik sta op en loop naar de keuken. Daar zie ik Niall al aan tafel zitten. 'Weer niet in je eigen bed?'. 'Nope, het is soms een beetje frustrerend, maar het went'. 'Mooi, er is toch niks ergs aan de hand hè!'. 'Nee hoor'. 'Oké, vergeet je niet dat je vrienden er om half tien zijn? Wij zitten als iedereen wakker is de hele dag in de studio'. 'Oké, is geen probleem'. 'Mooi'. 'Ik vroeg me trouwens even tussendoor af wanneer je bekend wilde maken dat we broers zijn'. 'Paul zei dat het makkelijk was als we het voordat de tour begon bekend maakten'. 'Oke', wanneer had je in gedachten?'. 'Vandaag of morgen?'. 'Oké, vandaag is ook prima'. 'Dan doen we dat als we terug komen uit de studio'. 'Prima! Geef me ook eens eten!'. 'Jaha rustig!'. Niall geeft me een cracker en ik eet hem rustig op.

Als ik er drie op heb, sta ik op. 'Ik ga naar boven, ff omkleden'. 'Prima, maak je de rest wakker?'. 'Is goed!'. Ik loop de trap op en kijk in onze kamer. Stan slaapt nog. Ik loop naar Harry en Louis' kamer. Ik doe de deur open en zie Harry en Louis allebei zonder shirt. Ze zijn druk in gesprek over welke kleding ze aan moeten doen. Ik loop naar binnen en ga tussen ze in staan. 'Harry. Haar in een knotje, zwarte broek, wit shirt en witte schoenen. Louis. haar in een kuif, zwarte broek, legergroen shirt, spijker jasje, zwarte schoenen' zeg ik, kijkend in hun kleding kast. Ze kijken me eerst even verbaasd aan, maar pakken dan wat ik zeg. Ik loop de deur uit en wil naar Liam lopen, maar hij komt net uit zijn kamer. 'Hoi, Niall is al beneden'. 'Zeker weer aan het eten'. Ik knik lachend.

Ik laat Liam er door en loop dan naar de badkamer. Daar pak ik een glas water en loop terug nar Stan. Hij slaapt nog steeds. Ik zet het glas neer en duw hem uit bed. Ik pak snel het glas en giet het over hem leeg. 'LUKE!!!'. Ik zet het glas neer en ren weg. Ik storm de trap af en ren dan naar de keuken. Daar verstop ik me snel in een keukenkastje. Gek genoeg pas ik er gewoon in! Naill en Liam keken me raar aan, maar ongeveer 5 seconden later stormt Stan binnen. 'WAAR IS HIJ'. 'Rustig! Het is vroeg. Wie zoek je?' zegt Naill rustig. 'Luke natuurlijk!'. 'Die heb ik niet meer in de keuken gezien nadat ik vroeg of hij jullie wakker wilde maken' zegt Naill. Wat ben ik blij met deze broer! 'Ugh! Ik pak hem straks wel, nu ga ik me opfrissen!'. Ik hoor een paar deuren en dan de trap. Langzaam kom ik uit het kastje. Naill en Liam kijken me raar aan. 'Ik duwde hem uit bed en gooide water over hem heen om hem wakker te maken en nu is hij boos' zeg ik in een adem. Ze knikken lachend. 'Ik ga naar boven'. 'Pas op voor je bodyguard!' zegt Liam.

Ik grinnik en loop naar boven. In onze kamer kleed ik me om. Gek genoeg is Stan er niet. 'Jij dacht weg te komen zonder payback?' hoor ik een stem achter me zeggen als ik klaar ben met omkleden. 'Eigenlijk wel' zeg ik, en met een grijns draai ik me om. Meteen krijg ik een glas water in mijn gezicht. Ik schrik, maar schiet dan in de lach. 'Was te verwachten'. 'Klopt, behoefte aan een handdoek?'. 'Graag'. Stan geeft me een handdoek en ik droog mijn gezicht af. 'Hoe laat komt de rest?' vraagt Stan. 'Over twee uur' zeg ik, terwijl ik de handdoek richting Stans hoofd gooi. 'Oké, zullen we dan naar beneden gaan? 1D vertrekt zo naar de studio'. 'Wacht even, nog even liggen!'. Ik plof neer op bed en ga languit liggen. 'Nee luilak, je hebt de hele nacht in je bed kunnen liggen!'. 'Mwhm' murmel ik. Stan komt langzaam op me af en pakt mijn armen. Hij trekt me omhoog en gooit me over zijn schouder. 'Waarom? Ik heb benen om te lopen!'. 'O echt? Volgens mij was je niet van plan die te gaan gebruiken of wel?' zegt Stan droogjes. Ik grinnik en laat me hangen. Zo kan ik net bij zijn rug, en begin ik met het tekenen van cirkeltjes.

'Daar zijn ze al!' zegt Liam als we de kamer in komen. 'Ik dacht dat Luke ook benen had?'. 'Klopt, maar hij was niet van plan ze te gaan gebruiken om naar beneden te komen, dus ik dacht; "laat ik hem dan maar dragen" ' zegt Stan lachend, en hij gooit me letterlijk op de bank. 'Bedankt!' zegt ik sarcastisch. De jongens grinniken. 'Maar, wij zijn vandaag de hele dag in de studio, dus je kunt ons alleen bellen als het echt nodig is!' zegt Harry. 'Ja papa!'. 'En braaf zijn' speelt Niall mee. We lachen allemaal en dan zwaaien we de jongens uit.

'Wat gaan wij nu dan doen?' vraag ik, terwijl ik op de bank plof. 'Ik ga even eten, jij drinkt wat, en daarna gaan we een film kijken'. 'Is goed, ik mag alleen niet in de keuken komen zonder iemands toestemming'. 'Dat hoeft toch ook niet als ik mee in de keuken ben?'. 'Nee, maar wie zegt dat jij met mij in de keuken wilt zitten?'. 'Ik snap er niks van, maar kom maar gewoon mee!'. We eten/drinken iets, pakken wat snacks, en ploffen weer op de bank. 'Kies maar een film!'. 'Peter Pan!'. 'Omg! Houd jij ook nog steeds van Disney films?'. 'Wie niet, ik zou Luke niet zijn zonder Disney films!'. 'Me 2!'. 'Lets go!'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu