22.

620 9 0
                                    

Stans pov

Luke ligt met zijn hoofd op mijn schouder naar de film te kijken. Ik kan nu niet meer ontkennen dat ik dit geweldig vind!

Misschien begin je verliefd op hem te worden?

Nee, dat kan niet

Echt wel!

Helemaal niet! Ik ben gewoon zijn bodyguard!

En goede vriend! Misschien zit er wel meer in voor je

Ja vast, geloof je het zelf?

Blijkbaar wel, want je praat tegen jezelf op dit moment

Niet zo eigenwijs doen nu!

Komt omdat jij Luke leuk vind!

Ik vind hem niet leuk!

Echt wel!

Nietes!

Welles!

Nietes!

Welles!

Nietes!

Je houd nu een discussie met jezelf

Maakt me niet uit!

'Aarde aan Stan?'. 'huh?'. Ik kom uit mijn trans en kijk recht in de blauwe ogen van Luke.

Wat zijn ze mooi!

Zijn ze niet!

Zijn ze wel!

'Hallo?'. 'O, sorry'. 'Wat is er zo belangrijk dat je de hele tijd voor je uit staart?'. 'Uhm...'

Red je hier maar eens uit!

'Ik dacht ergens aan, en toen kreeg ik een discussie met mezelf.

*mentale facepalm*

'Oké? En waar discussieer je dan over met je zelf?' lacht Luke. Mijn mondhoeken krullen een beetje omhoog.

Komt omdat je hem leuk vind!

'Nou?'. 'Dat zeg ik liever niet!'. 'Ik ga je kietelen als je het niet zegt!'. 'Waarom heb ik jou verteld dat ik niet tegen kietelen kan?'. 'Zeg nou!'. 'Ongeduldig kind!'. 'Te laat!' roept Luke, en hij begint me te kietelen. Ik gier het uit. 'S-top! Ik ka-n h-ier niet t-tege-n!' lach ik. Luke stopt met kietelen en gaat weer op mijn schoot zitten, aangezien ik hem er een soort van afgeduwd heb. 'Vertel! Of ik kietel je op nieuw!'. 'Oké, genade! Ik was aan het discussiëren over tussen wie ik straks wil liggen'. 'En dat was zo moeilijk om te zeggen?'. 'Blijkbaar'. 'Oké, raar!'. Luke wiebelt wat heen en weer op mijn schoot en focust zich dan weer op de televisie.

Luke's Pov

'Ahw!' komt er ineens uit de deur opening. Verschrikt kijk ik naar de deur. Daar staat Sven, met Joppe, Raiko en Bente achter zich, te filmen. 'Hoe komen jullie binnen?'. 'Niall, hij gaf me een reserve sleutel'. 'Omdat?'. 'Jij vaak je sleutel vergeet'. 'Goede reden'. 'Hoe lang staan jullie daar al?' vraagt Stan. 'Vanaf dat Luke cirkeltjes ging tekenen op Stans arm. Ik vloek in gedachten. Stan had zijn arm om me heen gelegd en ik kon het niet laten om cirkeltjes te tekenen! Mijn hoofd kleurt langzaam rood. Ik kijk naar mijn schoenen, die opeens heel interessant zijn. 'Luke! Jij moet even mee komen!'. roept Sven. Ik sta op en loop met tegenzin naar de grijnzende groep jongens. Ik ga bij Sven staan. Ik spring op zijn rug en hij buigt naar Joppe toe. 'Kruisverhoor hem!' fluistert hij. Joppe knikt. 'Nee! Geen kruisverhoor! Daar wordt ik zo zenuwachtig van!' roep ik. 'Kom op drama-king. Jij moet met mij mee!' zegt Sven, en hij loopt naar de hal. 'Gewoon naar je kamer?'. 'Als het dan echt moet'. 'Het moet, dus hup naar boven jij!'. Ik ren zo snel mogelijk naar boven. Sven rent achter me aan en doet de deur van de kamer op slot. 'Zit!'. Ik ga braaf zitten op bed en kijk naar Sven. 'Oké, what happend?'. 'Uhm.... Wil je heel het verhaal, dat vanmorgen begon, of hoe ik op zijn schoot kwam?'. 'Het hele verhaal!'. Ik zucht en vertel alles. Over hoe ik hem wakker maakte, hoe ik me verstopte in de kast, hoe hij me naar beneden droeg, en over de film. 'Toen ik uit gekieteld was ben ik op zijn schoot gaan zitten, hij legde zijn arm om me heen, en de drang was te groot om cirkeltjes te tekenen' sluit ik mijn verhaal af. 'Jij vind hem zo leuk! Cirkeltjes tekenen doe je alleen bij de mensen die je leuk vind!'. Ik kijk naar de grond. 'Maar hij vind mij sowieso niet leuk!'. 'Echt wel! Ik weet het 99,99999% zeker!'. 'Dat is wel heel veel!'.

Stans pov

Sven gaat met Luke weg, en Joppe, Raiko en Bente komen naast me op de bank zitten. 'Dus...'. 'Dus....' herhaal ik. 'Wat vind jij van Luke?'. 'Hij is aardig'. 'Niet meer?'. 'Ik weet het niet'. 'Aha, dus je vind hem leuk?'. 'Waarom zou ik dit jullie vertellen?'. 'Omdat jij nu in ons vriendengroepje hoort en wee een vriendencode hebben dat we niks aan de betreffende persoon zullen zeggen' zegt Raiko deftig. Ik lach. 'Oké, wil je heel het verhaal?'. 'Graag'. 'Ik moest hem dus begeleiden met school, en toen was i eigenlijk op slag verliefd, maar ik wilde het denk ik niet toe laten. We hadden het heel gezellig die tijd. Ik was ook heel teleurgesteld toen Luke weg ging. en héél blij toen ik hier mocht komen. Vanmorgen heeft hij me met water wakker gemaakt, en we hebben we, zoals we vaak doen, "ruzie". Toen de jongens weg waren hebben we een film gekeken. Onder de film kreeg ik een discussie met mezelf over dat ik hem leuk vind, en ik kwam tot de conclusie dat ik hem leuk vind, iedere keer als hij cirkeltjes tekent, of gewoon als ik hem aankijk/aanraak krijg ik rare tintelingen in mijn buik. Dat heb ik nooit gehad, ook niet bij mijn vorige vriendje. Ik dacht, ik leg onopvallend mijn arm om hem heen, maar toen begon hij cirkeltjes te teken en werd ik gek! Ik weet gewoon niet wat ik ermee moet. Het lijkt net alsof je verliefd bent op je broer'. 'Zo, dat zijn veel dingen tegelijk!. 'Sorry'. 'Maakt niet uit, we snappen je'. 'bedankt'. 'Maar wat ga je er nou mee doen?'. 'Geen idee, ik wil het in ieder geval nog niet tegen hem zeggen, maar waarschijnlijk wel tegen Niall of Harry'. 'Dat lijkt me een goed plan'. 'Wanneer zal ik het ze vertellen?'. 'Vanavond of morgen?'. 'Oké'.

We horen gestommel op de trap. niet veel later komt Luke binnen met Sven op z'n rug. Ik moet kort lachen om Luke's rode hoofd. 'Zullen we gaan voetballen?' vraagt Raiko. 'Prima!'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu