19.

708 12 1
                                    

Luke's pov
Het is inmiddels een week verder. Vandaag komt Stan, morgen komen de boys logeren, en over precies zeven dagen start de tour! Ik ga recht op zitten en kijk om me heen. Weer in de studio. Dit is al de derde keer deze week! Ik sta op en loop naar de keuken. 10:55 staat er op de klok. Ik pak wat yoghurt en loop naar de kamer. Daar zit iedereen, behalve Niall, op de bank voor de tv. 'Hey jongens, waar is Niall?'. 'Hey Luke, Niall is jou zoeken!' lacht Liam. Ik grinnik en plof naast hun op de bank. Niet veel later komt Niall binnen. 'Ik kon hem niet vinden!' zegt hij teleurgesteld. Ik grinnik. 'Gaat moeilijk als ik al hier ben'. 'Je was hier al die tijd al?!'. 'Nee, hij komt net pas binnen!' lacht Louis. Niall knikt lachend en gaat voor me staan. 'Daar zat ik'. 'Klopt, daar ZAT jij!' zeg ik, met een eigenwijze grijns op mijn gezicht. Hij kijkt me speels aan. 'Gaan we het zo spelen?'. Ik kijk hem nog steeds grijnzend aan. Hij krijgt een grijns kijkt vragend naar Harry. Die staat op en kijkt me grijnzend aan. Ik trek een wenkbrauw op en kijk vragend naar Harry. 'Ik denk dat je je geheugen op moet frissen' zegt hij lachend. In een beweging lig ik over zijn schouder. 'Neeee!' roep ik dramatisch. Harry grinnikt en loopt naar buiten. Voor het zwembad stopt hij. 'Nee! Je gaat me toch nie....'. Voor ik mijn zin af kan maken lig ik al in het water. Harry ligt op de grond van het lachen. Ik klim uit het water en kijk hem nep-boos aan. Dan draai ik me dramatisch om en loop ik naar binnen. 'Niall!!! Mag ik een handdoek?!' roep ik naar de kamer. Niall komt de kamer uit en loopt naar een kastje in de hal. 'Hier!'. Hij pakt een handdoek uit een la en gooit hem naar mijn hoofd. Ik vang hem op en droog mijn gezicht en armen af. Dan sla ik hem om me heem en pak ik nog een andere handdoek. Die neem ik mee naar de kamer en leg ik opgevouwen op de grond. Dan ga ik er boven op zitten en schud met mijn hoofd. 'Luke! Je maakt me nat!' roept Liam. 'Dat is ook de bedoeling!'. Ik grinnik en richt me op de tv. Ook kijk ik wat rond op instagram. Sven heeft een nieuwe foto geplaatst. Het is een foto van de tekening die ik heb gemaakt. Gemaakt door de beste! staat eronder. Ik like hem en plaats dezelfde foto op mijn insta. Gegeven aan de beste! schrijf ik erbij. Nadat ik nog wat heb gekeken leg ik mijn telefoon weg en kijk ik naar de tv. 'Wat kijken jullie?'. 'The exorcist'. 'Die is echt eng!'. 'Maar jij bent ook gewoon een mietje!'. 'Helemaal niet! Niall vind hem ook eng!'. 'Nee h-hoor'. 'Nee daarom heb je ook een bibberende stem?'. 'Ja, ik heb het gewoon koud'. 'Maak dat de kat wijs!'. 'De kat wijs?'. 'Dat is een spreekwoord in Nederland, het betekend dat ik je niet geloof'. 'O, maar, onderwerp switch, hoe laat komt Stan?'. 'Hij kan er elk moment zijn, maar ik ga even een warme douche nemen!' zeg ik, en ik loop naar boven.

Na 10 minuten onder de warme douche te hebben gestaan, droog ik me af en kleed ik me aan. Ik pak nog een zwarte, warme sweater en loop naar beneden. Ik loop naar de kamer, maar daar is niemand. Misschien zijn ze iets eten? Ik loop naar de keuken, maar daar is ook niemand. Zwembad? Ook niet. Studio? Nope. Skatebaan? Nee. Slaapkamers? Ik loop naar boven en hoor gelach van Liams kamer komen. Op mijn tenen loop ik er heen. Dan gooi ik met een klap de deur open, en 5 geschrokken gezichten kijken me aan, waaronder Stan. 'Hallo!' zeg ik hyper. 'Hallo stuiterbal. De frisse duik heeft gewerkt zie ik?' lacht Harry. Ik kijk hem boos aan. Dan kijk ik weer blij en spring ik de kamer rond. 'Zullen we iets gaan doen?' vraag ik. 'We gaan wel voetballen, doet er iemand mee?' vraagt Stan. 'Nope, wij gaan oefenen in de studio!' zegt Louis snel. Misschien iets té snel. Ik trek een wenkbrauw op en kijk de jongens een voor een aan. Ze kijken me allemaal lachend aan, behalve Stan. Die probeert ook één wenkbrauw optrekken, maar het mislukt grandioos. Ik barst in lachen uit en al snel Lacht iedereen.

'Nou, de voetbal ligt in de goal, en wij gaan nu oefenen' zegt Niall als we uitgelachen zijn. 'Oké, tot straks!' roep ik, en ik ren naar beneden. Stan komt achter me aan, en ik ren nog harder. Uiteindelijk kom ik hijgend aan bij de goal. 'Ik ben eerder!' roep ik naar Stan, die drie seconden later aankomt. 'Je hebt geoefend?!'. 'Yep, samen met Sven. Trouwens, ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik had met mijn vrienden en 1D afgesproken dat Sven en de rest morgen komen slapen'. 'Leuk! Gaan we dan in de woonkamer liggen?'. 'Ik denk het, maar Niall, Harry, Louis en Liam moeten dan de hele dag naar de studio, want dan komt Paul luisteren. Dus we zijn die dag met zijn 6sen alleen thuis'. 'Oké. ik vind het helemaal prima!'. 'Mooi, laten wee dan nu gaan voetballen!'. Ik pak de bal en schiet hem naar Stan. Die schiet hem terug, en zo passen we eerst een paar keer over. Daarna doen we een wedstrijdje. 'Wie wint moet de ander naar binnen en naar de douche dragen!' roep ik. 'Dat houd je niet!' roept Stan terug. 'Wie zegt dat ik ga verliezen?'. 'Wij!' roept Harry. Hij staat samen met Niall in de deuropening. 'Bedankt voor het vertrouwen, waar zijn Li en Lou?'. 'Binnen, ze gaan eten koken'. 'Oke, doen jullie mee?'. 'Prima, team Horan tegen team...'. 'Haan!'. Ik schiet in de lach. 'Wat, dat is Ha van Harry, en -an van Stan!' roept Stan. Ik schud lachend mijn hoofd en schiet de bal naar Niall. Die neemt hem behendig aan, en samen rennen we naar het doel van team haan. Voordat Harry de bal kan pakken schiet Niall hem naar mij, en ik schiet....

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu