30.

631 11 0
                                    

'Zou Luke dat ook zien?'.

Stans pov
Lou denkt even na. 'Ik denk het niet'. 'Oké, gelukkig!'. 'Hey jongens!' roept Luke, terwijl hij vrolijk binnen huppelt. 'Hallo!' zegt Ashton hyper. O ja, zij zijn er ook nog. 'En? Hoe ging het?' vraagt Luke, die op de bank ploft. 'Heb je niet gekeken dan?'. 'Ik kom net uit de douche, doordat Ashton zo lang moest douchen konden we er later in'. 'O, maar het ging super! De fans ontvingen het heel goed. Toen Harry zei dat er nu waarschijnlijk ook veel foto's met mij erop op hun insta kwam, werden ze helemaal gek!'. 'Ik zei toch dat ze het goed zouden ontvangen?!' zeg ik glimlachend. Luke knikt en loopt naar me toe. Ineens geeft hij me een knuffel. Ik schrik, maar knuffel hem snel terug. 'Bedankt!' zegt Luke als hij loslaat. 'Waarvoor?'. 'Dat je in me geloofde!'. 'Altijd!'. Luke trekt me mee naar de bank en ploft neer. Ik plof naast hem, en zit nu tussen Luke en Luke. 'Ha, ik zit tussen Luke en Luke' lach ik. 'Altijd gezellig toch?' vraagt Luke (He) (He = Hemmings en Ho = Horan, dan snap je het). Ik lach en kijk naar de tv.

We kijken naar het concert. Luke en Luke hebben beide hun hoofd op mijn schouder gelegd. Luke (He) voor de grap, en Luke (Ho) omdat hij dat fijn vind. Hoop ik. 'Ik wil er ook bij!' roept Michael, die net uit de douche komt. Luke, Luke en ik lachen. Michael kijkt ons boos aan, en ploft dan op mijn schoot. 'Mich, zo zie ik niets'. 'Dat is de bedoeling, jij bent gemeen, jij mag niet kijken'. 'Zij lachten ook!'. 'Ja, maar jij zit in het midden'. 'Ugh'. Ik duw Ashton van me af en kijk naar de tv. Liam en Louis zijn een watergevecht begonnen met de flesjes drinkwater. Louis is bezig om een bak met water te vullen, terwijl Liam hem steeds onder gooit. Soms vergeten ze daardoor helemaal te zingen. Ik lach zachtjes. Luke (He) gaat recht zitten. Ashton ziet zijn kans en ploft op zijn schoot. Ik en Luke (Ho) schieten in de lach. Luke (Ho) klimt ook op mijn schoot. Ik leg mijn arm om hen heen, en hij begint weer cirkeltjes te tekenen.

Luke's pov
Ik ben weer cirkeltjes aan het tekenen. Ik kon het gewoon niet laten! 'Zitten ze weer hoor!' hoor ik Sven zeggen. Sven? 'Sven! Jongens!' roep ik, terwijl ik op kijk. 'Lukieeee!' roept Bente, en hij komt op me afrennen. Ik ren ook naar hem toe, in slowmotion. Bente snapt het en rent ook in slowmotion. Als we bij elkaar zijn pakken we elkaar vast en gaan we rondjes draaien. Ik grinnikte en liet na lange tijd los. Micheal stopte net zijn telefoon in zijn zak. 'Het start zeker al op twitter?'. 'Sorry?' vroeg Micheal, meer als vraag dan als bevestiging. Ik lach. 'Jongens! We lopen achter op schema! Luke! Zoek de outfits! Stan en ik doen de make-up!'. 'Ik heb dus niks te kiezen' lacht Stan. Ik lach zachtjes en loop naar de rekken. 'Welk liedje?'. 'Running away van Ed Sheeron en Kygo'. 'Oké, zomers dus'. Ik pakte een paar matchende t-shirts en een paar broeken en gaf ze aan de jongens. Als ze dan wat make-up op hadden mochten ze zich gaan omkleden.

Meneer de headset man kwam net binnen, en heeft de jongens mee genomen naar het podium. One direction is zich nu aan het opfrissen. Liam en Louis zijn helemaal doorweekt door het water. Louis wilde me bij binnenkomst een knuffel geven, maar ik heb hem subtiel ontweken door achter Stan te schuilen. Ik zit nu met Lux achter de piano. Ik heb nu al vijf keer do re mi gespeeld, omdat Lux het een leuk liedje vind. Lou vond het wel schattig en heeft het gefilmd. Nu ben ik het Lux zelf aan het leren. Ze is alleen niet heel geduldig, want volgens mij is ze allang afgehaakt. Stan is met Lou aan het praten. Net buiten mijn gehoorsafstand. Een paar keer keken ze "subtiel" mijn kant op. Dat was in ieder geval de bedoeling. 'Lou!' roept Harry vanaf de bank. 'Wat?'. 'Je moet even Liam en Louis haar opnieuw doen!'. 'Ugh! Waarom moeten jullie dan ook een watergevecht houden?'. Lou Loopt snel naar de gel, en neemt de pot mee naar de bank. Daar doet ze hun haren weer in een kuif. 'Nu heb ik waterbestendige gel gebruikt!'. Ik schiet in de lach. Lux lacht ook, met haar handje voor haar mond. Ze klimt van de pianokruk, en rent naar Harry. Die neemt haar vrolijk op schoot. 'Luke! Sven en zo zijn begonnen!' roept Niall, en ik kijk naar het scherm. Ze zien er best professioneel uit. De kleding matcht helemaal.

Ik sta op, en ga voor Niall op de grond zitten. Dit ziet Niall als kans om door mijn haar te woelen. 'Niall niet doen! Ikke net zo mooi gedaan!' zegt Lux. Meteen stopt Niall. 'Sorry Lux, ik wist niet dat jij dat hebt gedaan!'. 'Wil je het opnieuw doen?' vroeg Stan. Lux knikte en pakte wat gel uit de pot. Daarmee maakte ze een kuif. 'Nu lijk je weer op Niall!'. Ik en Niall grinniken even en kijken naar de spiegel. De kuif is inderdaad best wel het zelfde. Ik geef Lux een high-five en kijk weer naar de tv. Sven, Bente, Joppe en Raiko gaan precies gelijk. Als je niet zo weten dat ze nog nooit met elkaar hebben gedanst, dan lijkt dit net een professionele dansgroep.

Als ze klaar zijn moet One Direction weer op en ga ik weer achter de piano zitten. Als de jongens elkaar tegenkomen geven ze elkaar een high-five. Ik grinnik, en begin met oefenen van amnesia. 'Hey, dat is ons liedje!' roept Micheal. Ik knik, en speel verder. Met een beetje hulp van de jongens kan ik na een kwartier het liedje spelen. 'Oké, en nu de tekst nog!' roept Luke. 'Zing maar dan' antwoord ik. 'Nee, ik bedoelde dat jij moest zingen!'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu