8.

830 11 0
                                    

Als alles klaar is word er drie keer achter elkaar aangebeld. 'Ik ga wel!' roep ik, en ik ren naar de deur. Ik trek de deur open en Sven, Joppe, Bente en Raiko kijken me lachend aan. 'Hooi!!!!' roep ik hyper. 'Hey bro!' zegt Sven. Ik geef de jongens een bro-hug en laat ze binnen. Het ruikt naar pannenkoeken. Stan komt ook naar beneden. We gaan met zijn allen naar de keuken. 'Hey jongens, eten jullie mee? Ik heb pannenkoeken?!'. 'Is goed!'. We gaan allemaal aan tafel zitten. 'Eten!!'. Ik pak een pannenkoek en val aan. Stan schiet in de lach. 'Oké, ik heb twee vragen. Ten eerste, waarom houd jij zo veel van eten? En ten tweede wie zijn dit?' vraagt Stan. 'Eten is mijn leven! Zonder eten ga je dood. En dit zijn Sven, Joppe, Bente en Raiko, mijn beste vrienden. Stan, mijn vrienden. Mijn vrienden, Stan, mijn persoonlijke bodyguard '. De jongens steken hun hand naar elkaar op en gaan verder met eten. 'Oké, dan heb ik ook een vraag. Waarom heb je geen shirt of zo aan?' zegt Bente. 'O, er zat een vlek op, dus deed ik mijn sweater in de was. Daarna heb niet de moeite gedaan om een nieuwe aan te doen'. Raiko schiet in de lach. De rest begint ook te lachen. Zelfs Stan lacht. Ik kijk ze raar aan. 'Je hebt stroom geknoeid op je buik' lacht Sven, en hij wijst naar mijn buik. Ik kijk naar beneden en zei een klodder stroop zitten. Ik pak mijn servet en haal het eraf.

Na het eten lopen we naar de sport kamer. 'Sporten? Jij?' vraagt Joppe verbaast. 'Ja, ik wil net zo sterk worden als Stan, maar dan moet ik wel sporten' antwoord ik. 'Jij laat hem sporten?!' zegt Bente tegen Stan. 'Blijkbaar'. 'Oké, wat doen we eerst?'. 'Buikspieren' zegt Stan. 'Ben jij onze trainer of zo?' vraag ik lachend. 'Ja, en nu Sit-ups!'. Ik ga liggen en begin. Stan doet ondertussen zijn blouse uit. Ik laat mijn ogen even over hem glijden. Hij heeft een grotere sixpack als ik! Ik kijk even naar Sven. Die kijkt grijnzend naar me terug. Ik stuur hem een dodende blik en ga verder. Stan gaat naast me zitten en doet ook mee. Ik kan het niet laten af en toe even naar Stan te kijken. 'Oké, en dan nu opdrukken!' roept hij. Ik ga even op mijn buik liggen uitrusten en begin dan met opdrukken. Als snel ben ik moe en blijf ik liggen. Ik kijk naar Sven, die vrolijk verder gaat. Dan voel ik een heel gewicht boven op me. 'Omg Stan! Ga van me af! Weet je wel niet hoe zwaar je bent?!'. Ik hoor Sven lachen, maar hij beweegt niet. 'Je hoort niet te liggen als je opdrukt' zegt hij. Ik kijk even naar de andere jongens. Ze staan op en komen om ons heen staan . Ik probeer Stan van me af te duwen, maar hij houd me tegen. Dan komt Sven er ook bij liggen. 'Ahh, ik word geplet!' roep ik. Raiko, Bente en Joppe beginnen te lachen en pakken wat water. Eerst gooien ze het over Sven, die meteen opspringt. Dan over Stan, die dezelfde reactie heeft. En dan over mij. Ik spring ook op van de schrik en kijk boos naar de dubbel liggende jongens. Ik loop naar de handdoeken, maar Stan is me voor, en grist de laatste handdoek voor mijn neus weg. Ik ren hem achterna, en spring op zijn rug. Hij pakt me vast, en zo rijden we een rondje. Dan pak ik de handdoek en ga van zijn rug. 'Genoeg gesport voor vandaag?' vraagt Raiko nog lachend. 'Ja!'.  Ik loop de kamer uit naar de woonkamer. Ik wil op de zitzak ploffen, maar Stan tilt me weer op. 'Eerst douchen!' roept hij. Anne kijkt lachend toe hoe Stan me behendig over zijn schouder draagt en me naar boven draagt. Hij zet me in mijn kamer neer. 'Nou hup, douchen jij!'. 'Zeg, je bent mijn bodyguard, niet mijn moeder!' grap ik. Ik pak schoon ondergoed en een joggingbroek en loop naar de badkamer.

Als ik klaar ben en de badkamer uit kom zie ik dat Sven met Stan aan het kletsen is. 'Je kunt!' roep ik, en ik plof naast Sven neer. Ik pak mijn telefoon en scroll een beetje door twitter en Instagram. 'Hij is goedgekeurd' zegt Sven opeens. 'Was het zo duidelijk?'. 'Gast, ik ben je allerbeste vriend, ik zie dat meteen!'. 'Oké, maar je hebt niks tegen hem gezegd he?!'. 'Tuurlijk niet! Maar ik heb even een ondervraging gedaan. Hij heeft ook ooit een vriendje gehad!'. 'Yes!'. Ik leg mijn telefoon weg en laat me achter over vallen. Ineens voel ik me zo moe! Ik sluit mijn ogen, en al snel val ik in een diepe slaap.

Stan's pov
Als ik terug in de slaapkamer ben zie ik Luke al slapen. Sven is op de bureaustoel gaan zitten en kijkt op. Hij gebaart dat ik kleren aan moet doen en dan achter hem aan naar beneden moet komen. Ook is het belangrijk dat ik heel zacht moet doen. Ik doe wat hij zegt en trek kleren aan. Dan volg ik hem naar beneden, nadat ik de deur heb dichtgedaan.

Beneden kijken ze ons raar aan. 'Waar is Luke?' vraagt Bente. 'Hij slaapt'. 'Heb je de deur dichtgedaan?'. 'Ja!'. 'Nee!'. 'Huh?'. 'Hij slaapt wandelt we laten altijd alle deuren open behalve de voordeur en de poort enzo, dan kan hij zijn gang gaan, anders krijgt hij misschien een paniekaanval in zijn slaap aangezien hij claustrofobisch is!' zegt Sven, en hij rent weer naar boven. Na 3 minuten ploft hij weer naast ons neer op de bank.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu