24.

648 11 0
                                    

Luke's pov

'Kijk hoe schattig!' hoor ik Harry zeggen. 'Ze zouden zo'n goed koppel kunnen zijn!'. Liam. 'Sshht! dadelijk maak je ze wakker!'. Joppe. 'Hmm' kreun ik, en ik draai me om. Tenminste, dat was de bedoeling. Twee sterke armen houden me vast. Stan. 'Zie je, hij was bijna wakker!' hoor ik Bente weer zeggen. Ik hoor nog een kreun. Waarschijnlijk wordt Stan wakker. 'Nou is Stan wakker!'. 'Wat is er zo interessant aan dat ik lig te slapen?' vraagt Stan met een hese ochtendstem. 'Omg, Luke zou die stem zo sexy vinden!' grinnikt Sven. 'Maar, het is zo interessant omdat Luke in jou armen ligt te slapen' zegt Louis grinnikend. 'Oh. Zo waren we gister in slaap gevallen nadat Luke een heel rondje door het huis moest lopen'. 'Geef toe, je vond het wel fijn toen Luke tegen je aan zat, en nu hij in je armen ligt' zegt Sven. 'Misschien'. 'Ja dus'. 'Het is gewoon zo lekker warm, en ik vind het fijn als hij cirkeltjes tekent!'. Wacht wat?! Meestal vinden mensen dat irritant! Ik spits mijn oren om beter te kunnen luisteren. 'Hoezo?'. 'Ik weet niet, het geeft gewoon een warm gevoel'. 'Cute! '. 'Blijf jij maar zo liggen, dan gaan wij even voetballen en ontbijt maken!'. 'Oké'.

Ik voel dat Stan me iets dichter tegen zich aan trekt, omdat ik een beetje van hem vandaan schoof doordat hij rechter ging zitten. Ik draai me om en kom met mij hoofd tegen zijn borstkas. data had ik beter niet kunnen doen. Nu heb echt de drang om cirkeltjes te tekenen! Maar hij mag niet weten dat ik al wakker was! Misschien kan ik doen alsof ik net wakker wordt? Ja, dat doe ik. Ik kreun een keer, en haal diep adem. Dan rol ik iets naar achter, en knipper ik met mijn ogen tegen het ligt. 'Goedemorgen' zegt Stan, minder hees als net. 'Goedemorgen'. 'Lekker geslapen?'. 'Ja, ik lag best lekker, ik denk dat ik even zo blijf liggen' zeg ik, en ik ga weer tegen zijn borstkas aan liggen. Stan grinnikt. 'Heb jij lekker geslapen?'. 'Ja hoor, was wel moe nadat ik je heel het huis door ben gevolgd'. Nu grinnik ik. 'Sorry'. 'Maakt niet uit'. Oké, nu kan ik er echt niet meer tegen. Ik moet en zal cirkeltjes tekenen! 'Rare vraag, maar mag ik misschien cirkeltjes tekenen op je buik?'. Stan lacht. 'Ja hoor, als jij daar gelukkig van word!'. Ik leg mijn hoofd op zijn arm, mijn vinger op zijn borstkas en begin met tekenen. 'waarom vind je dat eigenlijk zo leuk, cirkeltjes tekenen'. 'Ik weet niet, het is ook alleen leuk om bij jou te doen'. 'O, nou ja. Eigenlijk vind ik het wel fijn'. 'Mooi dat je het fijn vind, sommigen vinden het nogal irritant'. 'Ik zei dat hardop?'. 'Ja'. 'O, dat was niet de bedoeling'. 'Maar je deed het toch!'. Stan grinnikt.

'Zullen we opstaan?' vraag ik na een tijdje. 'Is goed, kunnen we ons even opfrissen en daarna gaan eten'. 'Oké'. Ik sta rustig op en loop naar boven. Stan komt achter me aan. 'Mag ik eerst douchen?'. 'Prima, Ik ga wel na jou'. Ik loop naar de kast, pak kleren, en verdwijn in de badkamer.

Niall's pov

Ik zag Stan en net samen met Luke naar boven lopen, en nu hoor ik de douche. Ik loop ook naar boven, en zie Stan op mijn bed liggen. 'Hey!'. 'hoi'. 'Hoe gaat het?'. 'Weet niet, het is zo moeilijk'. 'Met Luke?'. 'Ja. Het liefst zou ik gewoon zeggen dat ik hem leuk vind, maar dadelijk vind hij mij niet leuk, of verlies ik mijn baantje!'. 'Maak je daar maar geen zorgen over, zoals mijn opa altijd zei; "Liefde overwint altijd!". Stan grinnikt. 'Ik hoop het'. 'Wat vind je eigenlijk zo leuk aan hem?'. 'Hij is vrolijk, altijd positief, knap, heeft een leuke lach en zijn aanraking voelt zo geweldig! Als hij die cirkeltjes tekent tintelt heel mijn huid onder zijn vinger, daarom vind ik dat zo fijn! Hij is ook een beetje gek, bijvoorbeeld als hij voor de keukendeur gaat zitten omdat hij er niet in mag zonder toestemming'. 'Stan, je glundert helemaal als je over hem verteld. Zeg het hem gewoon! Zeg precies wat je net hebt gezegd tegen mij!'. 'Oké, maar pas op de tour!'. 'Als je het tot dan vol houd vind ik het prima!'. 'Mooi, volgens mij is Luke klaar, dus je kunt zo douchen. Daarna is het ontbijt wel klaar'. 'Oké, bedankt Niall'. 'Waarvoor?'. 'Dat ik alles tegen je kan zeggen'. 'Graag gedaan'. 'STAN JE KUNT!' roept Luke van af de gang, en een paar minuten later komt hij de kamer in, met alleen een joggingbroek aan. Ik kijk snel even naar Stan, die zijn ogen even over Luke laat glijden en dan opstaat.

Als Stan weg is kijk ik Luke aan. Hij heeft een sweater aan getrokken en komt naast me zitten. 'Cirkeltjes hè?'. Luke word rood. 'Ja, hoezo?'. 'Gewoon, ik vond het even raar. Maar het is wel een teken dat je hem écht leuk vind'. 'Oké, maar ik wilde even iets vragen. We zouden gisteren bekend maken dat ik je broertje was, maar dat zijn we vergeten. Doen we dat nu?'. 'Is goed!'. Ik pak mijn telefoon en open twitter:

@NiallHoran; I can finally say I found my brother! @LukeHoran Welkom to the family!

Luke heeft het ook getweet, en ik zet het nog even op instagram en zo. Luke pakt zijn schetsboek en begint met tekenen.

Luke's pov

Ik moet en zal Stan tekenen! Hij is gewoon te knap, en als hij misschien weg moet, heb ik een aandenken. Ik stop als Stan binnenkomt. Je kun nog niet zien dat hij het is, maar ik wil dat hij het sowieso niet weet. 'Zullen we naar beneden gaan?'. 'Oké'. We lopen naar beneden. Onder aan de trap staan Sven, Bente, Joppe en Raiko te wachten. 'Wij lenen Stan en Luke even!'. 'Maar ik heb honger!' zeur ik. Stan schiet in de lach. 'Pech!' zeggen ze in koor. Ik zucht en loop met de jongens mee naar de kelder...

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu