15.

749 18 0
                                    

Naill's pov
Het is 09:00 uur. Iedereen is wakker. 'Waar is Luke vannacht heen gelopen?' vraagt Harry slaperig. 'Naar de voordeur' antwoord Sven grinnikend.  Harry staat op en loopt naar de hal. Ik hoor een paar stemmen en dan komt hij weer terug met Luke. 'Hij was al wakker'. Luke zwaait even en komt dan naast me zitten. 'Wat gaan we vandaag doen?' vraagt hij. 'Eerst gaan we sporten, dan gaan wij even oefenen en kan jij met Sven skaten in de kelder, daar is een skatebaan gemaakt. En daarna komt Paul vertellen over de tour en gaan we vragen of Stan bij ons mag komen werken' zeg ik. 'Wie is Stan?' roept Louis.

Luke's pov
Ik wissel even een blik met Sven en Niall. 'Stan is mijn crush en was mijn persoonlijke bodyguard' zeg ik dan zacht. 'Echt?!'. 'De Stan?!'. 'Sowieso gaan we regelen dat hij hier mag werken als bodyguard!' roepen Harry, Liam en Louis door elkaar. Ik lach even en loop dan naar de keuken. Daar staan de jongens van 5sos. 'Dus je valt op jongens?' zegt Luke. Ik knik. 'En wie is Stan dan?' vraagt Calum. 'Toen ik op school zat was ik in het dorp bekend, dus toen moest er politie komen om mij naar buiten te halen. Stan moest er voor zorgen dat ik veilig was. Hij was "mijn persoonlijke bodyguard". Maar hij werkte eigenlijk als politieman. En toen hij die korte tijd bij mij was ben ik misschien gevallen voor liefde op het eerste gezicht?'. 'Ahhh! Heb je een foto?' vraagt Michel. Ik pak mijn telefoon van de aanrecht en laat mijn achtergrond zien. 'Cute!' roept Calum. Ik schiet in de lach. Dan voel ik iemand op mijn rug springen en pak zijn benen. Aan het gewicht te voelen is het Sven. 'Wat doe je Sven?'. 'Ik zit op jou rug zodat jullie komen sporten!' roept hij vrolijk. Ik lach en loop met Sven naar de kamer. Daar maakt Niall meteen een foto. Ik lach nog harder en loop naar Niall. 'Die gaat Op twitter of niet?'. 'Yep,  aar ze weten niet dat jij mijn broertje bent, dus ik zeg gewoon; Waking up with these to crazy friends🎉'. 'Is goed, gaan we nu sporten?' vraagt Sven. 'Ja, kom!' zeg ik.

Ik ren met Sven op mijn rug naar de sportruimte. Het is best wel groot! Sven en ik beginnen op de loopband, maar we zijn geen beste vrienden zijn als we elkaars band steeds wat sneller zetten! Op een gegeven moment zet Sven de band zo hard dat ik bijna val! Ik kan met nog net vastpakken aan de armleuningen. Daar ga ik met wat moeite op zitten en zet die van mij weer uit. Dan ga ik er af en loop naar Niall. Hij is zich aan het opdrukken. Ik ga naast hem liggen en doe het zelfde. Als ik goed bezig ben gaat er iemand op zitten, en hij is veel zwaarder dan Sven. Ik zak door en blijf op de grond liggen. 'Ga van we af!' roep ik lachend. 'Eerst twee keer opdrukken met mij op je rug!' roept Louis. 'Louis!'. 'Doe nou, dan ben je ervan af' zegt Niall. Ik druk me met heel veel moeite twee keer op en Louis gaat eraf. 'Kom, buikspieren trainen. Of wil je geen sixpack?' zegt Sven. Ik knik en loop met hem naar de matten. Daar doen we zo veel mogelijk sit ups. Uiteindelijk heb ik er zo'n honderd gedaan en stoppen we. 'Jongens, we gaan even douchen en dan gaan wij oefenen en jullie skaten oké?' zegt Calum. 'Prima!'. Ik loop met Sven naar de kamer van Niall. 'Kleed je gewoon om. We douchen straks' zegt Niall. Ik trek een nieuwe joggingbroek en een t-shirt aan en pak mijn skateboard + die van Sven. Dan loop ik naar de kelderdeur waar Sven al staat. Ik geef hem zijn board en we lopen de trap af naar beneden. We komen aan in een grote hal met veel schansen en dat soort dingen. Ik leg mijn skateboard neer en maak snelheid. Dan ga ik tegen een helling omhoog. Ik kan redelijk goed skaten, maar die namen onthouden lukt me echt niet!
Als we even pauze nemen zing ik zachtjes mee met de muziek van de jongens. Ze spelen History! De studio is boven ons dus ik kan het makkelijk horen. Als het liedje afgelopen is stop ik met zingen en kijk ik naar Sven. Hij kijkt me met open mond aan. 'Je zang is nog beter geworden toen ik weg was!'. 'Dat kan toch helemaal niet, je was twee dagen weg!'. 'Ja, maar het is serieus beter! Wanneer ga je het ze zeggen?'. 'We hadden toch afgesproken tijdens de tour?'. 'O, ja. Laat Niall mij even bellen als het gedaan is!'. Ik lach even en sta vast op. 'Zullen wij vast gaan douchen? Dan zijn we eerder klaar voor Paul'. 'Prima!'. We lopen naar boven en ik ga als eerste onder de douche.

Niall's pov
We zijn net klaar met oefenen. Het ging super goed! We lopen nu naar boven en ik hoor de douche al. Waarschijnlijk zijn de jongens eerder vertrokken van de skatezaal. Ik loop mijn kamer in en zie Luke op mijn bed zitten. 'Sven staat in de douche' zegt hij, zonder op te kijken van zijn laptop. Ik kijk even met hem mee en zie dat hij 13 reasons why aan het kijken is. 'Are u serieus?'. 'Ja! Clay is zo hot!' roept hij. 'Zo was hij altijd al' zegt Sven, die lachend de kamer in komt lopen in zijn boxer. We schieten met zijn drieën in de lach.

Luke's pov
Als iedereen gedoucht heeft lopen we naar beneden. Sven, ik en Niall hebben net 13 reasons why gekeken. We gaan nu met zijn allen in de woonkamer zitten. Harry en de boys van 5sos hebben de slaapspullen al opgeruimd. We gaan op de bank zitten. Nou ja, de meeste dan. Ik zit samen met Sven, Calum en Micheal op de grond. Dan gaat de bel en laat Liam Paul binnen.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu