46.

541 11 0
                                    

Hij slaapt helemaal niet?!

Stans pov
Luke opent een oog. Ik kijk hem lachend aan. 'Het duurde lang voor je het doorkreeg' lacht Luke, terwijl hij recht gaat zitten. De jongens kijken hem raar aan. Luke grinnikt. 'Ik werd wakker van de Ah's' leg ik uit. 'Dus je sliep nog toen de fans gilden?' vraag ik. Luke knikt. 'Mooi'.

Luke's pov
Natuurlijk was ik al eerder wakker. Ik ben eigenlijk nooit in slaap gevallen, maar dat hoeven hun niet te weten. Het enige nadeel is dat ik nu niet kan vergeten hoe zacht Stans lippen wel niet waren. Het zit hier btw best grappig. Ik zit op Stans schoot, dan zit Niall naast ons, en daarnaast zit Louis op Harry's schoot. Liam zit voorin. Eigenlijk echt nutteloze info...
Maar dat terzijde. We zijn nu bijna bij het hotel. Tenminste, als ik zo naar de jongens kijk, denk ik dat. Ze zaten eerst helemaal te zuchten en te steunen, en nu véél minder. 'Jongens, hoe ver n-....'. Ik kan mijn zin niet eens af maken, of Paul zegt al dat we er zijn. 'Dat was snel' mompel ik. Stan grinnikt. Ik stap uit en pak mijn krukken. Dan loop ik naar binnen. Stan volgt me met mijn koffer, en daarachter komt de rest. Gelukkig zijn de fans er nog niet achter in welk hotel we verblijven. Binnen komt er meteen een man naar ons toe. 'Hi guys! I'm the manager of this hotel, and I want to welcome you. Here are your room keys, have fun! (Hey jongens! Ik ben de manager van dit hotel, en ik wil jullie welkom heten. Hier zijn jullie kamersleutels, heb plezier!)'. Hij geeft ons twee sleutels. De crew krijgt hun eigen sleutels dadelijk. We bedanken de man en lopen naar de lift. Onze kamers zijn op de derde verdieping. 'Oké, Harry, Stan en Luke op een kamer, en Liam, Louis en ik op de kamer ernaast' zegt Niall. We knikken en verdwijnen in de kamers. Onze kamer is groot, Er is een bank, een tv, een twee- en een eenpersoonsbed én een keukentje. 'Ik stel voor dat jij en Stan in het tweepersoonsbed slapen?' vraagt Harry. Ik kijk even naar Stan. Hij knikt. 'Ja dus'. 'Oké'. Ik ga op het bed zitten en begin met het uitpakken van mijn spullen. Met een beetje hulp van Stan ligt binnen een half uur alles in de kast. 'En nu?'. 'Nu hebben we tijd voor ons zelf, dus ik denk dat de jongens en ik even het hotel verkennen' zegt Harry. Stan kijkt me aan. 'Ga je mee of ga je slapen?'. 'Ik ga slapen denk ik. Maar jullie kunnen wel gaan'. Stan twijfelt. 'Ga maar!' zeg ik. Zijn gezicht gaat van twijfelachtig naar goed. 'Oké, maar als er iets is bel je!'. Ik knik. Ik trek mijn schoen uit en ga in bed liggen. Stan zegt iets in zijn oortje, en één van de bodyguards van Niall verschijnt voor de deur. 'Je krukken liggen naast je bed, en er staat sowieso iemand voor de deur, voor het geval dat je wilde slaapwandelen'. 'Slaap-krukken bedoel je' mompel ik. Stan lacht kort en geeft me een snelle knuffel. Harry doet de gordijnen dicht, zegt me ook gedag, en ze vertrekken. Ik draai me een paar keer om. Gelukkig had ik al een joggingsbroek aan, want anders lag dit echt oncomfortabel. Na nog een paar keer woelen val ik eindelijk in slaap.

Niall's pov
We zijn nu het hotel aan het verkennen, voor mogelijke plaatsen waar we Luke heen kunnen sturen als Stan hem verkering gaat vragen. Als we een plek tegenkomen kruisen we dat aan op de plattegrond van de kaart. We hebben de manager al geïnformeerd, en die voelde zich vereert dat het in zijn hotel was. Hij vond het dus goed. 'Hier kunnen we best eindigen!' zegt Stan, als we een grote zaal binnenlopen. Iedereen knikt instemmend en ik geef het aan op de kaart. We hebben nu vijf plaatsen. 'Dit is wel genoeg, anders wordt het teveel lopen voor hem denk ik' zegt Louis. Stan knikt. Ik maak een foto van de plattegrond en stuur hem naar de groep, waar Luke dus niet inzit.

Sven: operatie; Stuke wordt real is van start gegaan
Hazz: Zeker weten!
Stan: Ben nou al zenuwachtig!
Lou: Nergens voor nodig!
Joppe: Hij gaat zo verrast zijn!
Raiko: Don't worry!
Bente: Sowieso wordt dat de één na beste dag vann zijn leven!
Li: Wat was dan de beste dag van zijn leven?
Sven: Toen hij ons ontmoette!
Stan: Wauw! :)
U: Hij moet wel veel om jullie geven als dat de beste dag van zijn leven is!
Joppe: Vraag het hem zelf maar, het is zo!
Hazz: Als jullie het zeggen!

Stans pov
We komen aan bij onze kamers. Net als ik de deur open wil doen, wordt ik naar achter geduwd door een de bodyguards van Niall. Ik kijk hem vragend aan. Hij gebaart dat we stil moeten zijn, en niet veel later gaat de deur open. Een slaapkrukkende Luke komt naar buiten. Hij loopt ons voorbij, en de bodyguard, Niall en ik, gaan er achter aan. 'Niall, pak zijn krukken, hij mag niet te veel lopen, dus we brengen hem terug' zeg ik zacht tegen Niall. 'Hoe wil je dat doen? Hij kan super boos reageren als je hem wakker maakt, dat is gevaarlijk!'. 'Ik heb geleerd dat als je zingt terwijl je hem terug brengt, hij niks doet'. Niall knikt. Ik tel zacht tot drie, en met zijn drieën beginnen we met zingen. Niall pakt de krukken, en ik vang Luke op. Die nestelt zich meteen tegen me aan. Al zingend lopen we terug naar onze kamer en leggen we Luke in bed. Louis komt ons met zijn telefoon achterna. Als we stoppen met zingen laat hij ons zijn scherm zien. Hij heeft een filmpje van het hele gebeuren gemaakt en op insta en twitter gezet. Hij heeft alleen Luke en Niall getagd, wat ik ook wel snap. Harry, Louis en de bodyguard lopen de kamer weer uit. Ik ga langs Luke liggen en val in slaap, dromend over overmorgen, wanneer het allemaal zou geberuen...

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu