17.

738 14 0
                                    

Sven's pov
Het is 8:00 uur als ik wakker wordt. Niall slaapt nog. Ik trek zo zacht mogelijk mijn sweater aan en loop dan naar beneden. Ik tref Luke slapend aan in de studio. Langzaam schudt ik hem wakker. 'Huh? Sven?'. 'Ja, wat?'. 'Niks, ik wilde gewoon weten of jij het was'. 'Oké, ga je mee eten?'. 'Ja!'. Luke staat op en rent naar de keuken. Lachend ren ik er achter aan. De boys van 5sos zijn gisteravond vertrokken naar hun huis. 1D slaapt nog, dus Luke en ik zijn alleen. 'Zin in de tour?' vraag ik. 'Zeker weten!'. 'Omdat je Stan ziet of gewoon in de tour zelf?'. 'Beide'. Ik lach even en pak cornflakes.

Luke's pov
We kletsen tot Harry beneden komt. 'Goodmorning!'. 'Goodmorning Hazza!' roep ik vrolijk. 'Hey happy bird, vanwaar zo happy?' vraagt Naill, die lachend ook de keuken in komt lopen. 'Hij gaat binnenkort zijn toekomstige vriendje weer zien!' roept Sven. Ik werp hem een boze blik toe maar schiet dan toch in de lach. Dat klonk echt dom! 'Tja, ik zou ook blij zijn als ik mijn moeder weer zie!' zegt Liam. We kijken hem allemaal aan. 'Wat heeft dat er nou weer mee te maken?' vraagt Louis, die naast Liam gaat staan. 'Dat ik haar ook lang niet gezien heb en mis!'. 'Ooo! Klopt!'. 'Zullen we vandaag gaan shoppen?!' roept Harry. Ik grinnik even, een jongen die dat vraagt! 'Hoezo?' vraagt Sven. 'Ik heb nog nieuwe schoenen nodig, en Luke heeft nog kleren nodig'. 'Ik heb toch al kleren?'. 'Hazza wil gewoon graag kleren voor je uitzoeken' lacht Liam. Ik lach even en zet dan mijn lege bord op de aanrecht. 'Hoe laat gaan we?'. 'Over een half uur, we hebben de H&M afgehuurd, want dat is mijn favoriete kleding winkel!' roept Liam. Ik lach nog harder en loop dan naar boven.

Niet veel later komt Sven ook. 'Ik ga nu inpakken, dan komt mam me zo halen'. 'Zal ik helpen?'. 'Prima!'. Ik pak zijn joggingbroek en zijn t- shirt van gister. Dat stop ik in zijn rugzak terwijl Sven zich omkleed. Dan kleed ik me ook om en lopen we weer naar beneden. Daar zitten de boys allemaal omgekleed en wel op de bank. Ik ga bij Niall op schoot zitten en kijk naar de tv. De jongens zijn voetbal aan het kijken. Twee clubs die ik niet ken. Er wordt gescoord en Niall springt op. Daar door val ik kei hard op de grond! 'O, sorry' verontschuldigt hij zich bijna meteen. De rest van de jongens liggen al lachend op de grond. Ik schiet ook in de lach en Niall tilt me recht. Hij zet me neer op de bank en gaat dan naast me zitten. Sven gaat aan de andere kant van mij zitten en Harry daarnaast. Liam claimt de zitzak en Louis gaat op Harry's schoot zitten (LARRY!). 'Je moeder kan er elk moment zijn, dus wij vertrekken als ze er is' zegt Liam tegen Sven. Hij knikt en kijkt me aan met een ik-stuur-je-nog-een-appje-over-iets-belangrijks-blik. Ik knik en houd mijn lach in. Ook moet ik moeite doen niet te nieuwsgierig te zijn. Als na een paar minuten de bel gaat staan we allemaal op. Deze keer wacht Harry even tot ik opgestaan ben en loopt dan achter me aan naar de hal. 'Hey mevrouw Van de Boogaart' zeg ik tegen Sven's moeder. 'Ha Luke, hoe gaat het ermee?'. 'Super!'. 'Ik zou graag bijkletsen, maar we hebben daar eigenlijk niet veel tijd voor, ik zie je later nog wel!'. 'Oké, tot ziens!'. Ik geef Sven een bro-hug en zwaai ze dan uit. Als ze helemaal uit het zicht zijn doe ik de deur dicht en trek ik mijn schoenen aan. Dan pak ik mijn jas en gaan we naar de winkel.

Niet veel later staan we voor de H&M. Ik heb een beanie en een zonnebril gekregen. Als we stoppen kijk ik naar buiten. Er staan een hoop gillende fans. 'Gaat het altijd zo?' denk ik. 'Ja, wen er maar aan. Oops, niet in gedachten dus. Ik knik en denk aan wat Stan toen zei. Gewoon naar beneden kijken en geen vragen beantwoorden. Ik stap na Louis uit de Jeep en ga naast Naill lopen. We lopen snel naar binnen. Ik hoor een paar keer mijn naam, maar loop gewoon door. Binnen worden we begroet door twee bewakers en lopen we naar de mannenafdeling. 'Lopen we eerst naar de schoenen?'. 'Sinds wanneer kan je eigenlijk schoenen kopen in de H&M?' vraag ik. 'Geen idee, dat was ineens sinds dat we er een keer naar vroegen' zegt Liam. We lopen naar de schoenen. We kijken even wat rond. 'Dat is iets voor jou Hazza!' roept Niall ineens, wijzend naar een paar sneakers (zie media). 'Yeah!' roept Harry. Hij trekt ze aan en maakt een engelen geluid. Ik schiet in de lach. 'Hieruit maak ik op dat de schoenen passen?' proest ik. Harry knikt lachend en trekt zijn eigen schoenen weer aan. Hij stopt de schoenen in de doos en zet deze op de toonbank. Dan tilt hij me over mijn schouder en loopt langs het raam af naar de kleren toe. Nee! Mijn shirt is omhoog geschoven! Je ziet nu mijn "sixpack"! Je ziet al de fans met hun telefoon tegen het raam aan geplakt staan. Ook Naill maakt snel een foto. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht en Harry zet me neer. Meteen doe ik mijn shirt recht. 'Moest dat!' riep ik met een rood hoofd. De jongens schieten in de lach. 'Zo erg was het toch niet? Nu hebben alle fans je mooie sixpack kunnen zien!' lacht Liam. Ik werp hem een boze blik en kijk de rekken door. Ik zie een paar leuke zwarte broeken met gaten erin en neem deze mee. Dan roept Harry me. Ik loop naar hem toe en hij duwt een hele stapel T-shirts in mijn handen. Ik pak het aan en loop naar de pashokjes.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu