12.

783 11 0
                                    

Harry's pov
Ik voel een warm lichaam tegen me aan komen liggen. 'Louis, ga weg' mompel ik. 'Gast, ik doe niks!'. Ik open een oog en kijk op de klok. 'Ga in. je eigen bed liggen, het is 4 uur in de morgen!'. 'Serieus Hazza, ik lig in mijn eigen bed!'. Ik open mijn ogen en kijk naar de persoon die tegen me aan ligt. 'Volgens mij is het Luke, ik maak hem wel wakker en stuur hem terug naar Naill'. 'Nee niet doen! Weet je niet meer wat je zei over dat slaapwandelen van hem? Waarschijnlijk slaapwandelt hij nu en het is gevaarlijk voor beide personen om een slaapwandelaar wakker te maken!'. 'Oké, ik laat hem liggen. Maar als hij morgen weer komt mag jij bij m gaan liggen!'. Louis lacht zacht. 'Is goed Hazza, welterusten!'. 'Goodnight!'.

Naills pov
Ik word wakker en kijk op de klok. Half 9 goede tijd om op te staan!'. Ik draai me om om Luke wakker te maken, maar hij is weg! Oh ja, slaapwandelaar. Ik stap uit bed en kleed me aan. Dan loop ik naar de kamer van Liam. 'Hey, ben je ook al wakker?'. 'Ja, is Luke bij jou?'. 'Nee, niet gezien'. 'Oké, bedankt en tot zo!'. Ik doe de deur dicht en loop naar de kamer van Louis en Harry. 'Hey Nailler, lekker geslapen?' begroet Louis me. 'Ja hoor, hebben jullie Luke gezien?' Harry staat voorzichtig op en achter hem komt het slapende gezicht van Luke te voorschijn. 'Aha, laat hem nog maar even slapen. Komen jullie zo ontbijten? Over een half uur komen de andere boys'. 'Prima, tot. zo!'. Ik doe de deur zacht dicht en loop weer naar beneden. Daar staat Liam al eitjes te bakken. 'Gevonden?'. 'Ja, hij was bij Harry in bed gekropen'. Ik grinnik even. Dan komt Harry beneden. 'Morning Hazza, goede nacht met Luke?' grinnikt Liam. 'Perfect, komt hij even om 4 uur aan wandelen! Daar gaat mijn nachtrust!'. Liam en ik schoten in de lach. 'Wat is hier gaande?' vraagt Louis, die net binnenkomt. 'Hazza's reactie op de slaapwandelende Luke'. 'Aha, hij dacht eerst dat ik het was!'. We schieten weer in de lach. 'Maar dit is niet goed, als het zo door gaat is er iets met hem volgens zijn moeder' zegt Harry weer serieus. 'Klopt, maar we wachten af, misschien heeft hij gewoon het huis verkent en is daarna naar de verkeerde kamer gelopen?'. 'Kan, maar het is best wel irritant om om vier uur 's nachts wakker te worden gemaakt'. Liam legt een ei op onze borden en hij gaat ook zitten. 'Hoe laat komen de jongens?'. 'Over 20 minuten'. 'Oké, dan moeten we even opschieten en zachtjes doen voor Luke'. 'Doen we!'.

Als we allemaal ons ei ophebben gaan we ons aankleden. Ik doe een makkelijk t-shirt aan met "Ierland is the best!" erop. Ook trek ik een broek met gaten op de knieën aan. Louis en Harry komen mijn kamer in. 'Hij slaapt nog steeds, wanneer maken we hem wakker?'. 'Weet ik niet, ik Skype Sven wel even of dat überhaupt mag'. Ik pak mijn telefoon en Skype Sven. Na een paar minuten neemt hij op;
S = Sven en N = Naill

S: Hey Nailler, hoe Gaat het?
N: Zachtjes! Luke slaapt hier langs!
S: O, heb je m nog niet wakker gemaakt?
N: Nee, daarom belde ik. Kan dat gewoon?
S: Ja, voorzichtig wakker schudden kan geen kwaad
N: oké, dan ga ik dat doen
S: Nou we het toch over Luke's slaapwandelen hebben, is hij misschien verplaats naar een van jullie?
N: Ja, van mij naar Harry, hoezo?
S: ehm... Ik weet niet hoe je dit zegt. Als hij dat doet, dan wil hij iets zeggen... maar ook weer niet
N: Huh?
S: Ik bedoel dat hij dan een geheim heeft die hij diep van binnen wel wil vertellen, maar gewoon bang is het te zeggen
N: O, enig idee wat het kan zijn?
S: Heeft hij al verteld over zijn liefdesleven... zeg maar
N: Ja, dat ga Stan weet ik al. Is er nog iets anders?
S: Ja, maar dat kan ik niet zeggen. Vriendencode.
N: Snap ik, hoe komen we er makkelijk achter?
S: houd hem in de gaten als hij speelt op zijn gitaar
N: Oké, wij moeten gaan, tot ziens!
S: Doei!!

Ik hang op. Harry is al naar Luke. Ik loop er ook heen en zie Luke al rechtop op bed zitten. 'Hey slaapkop, lekker geslapen?'. 'Ja hoor, volgens mij heb ik het huis verkend, want mijn voeten doen zeer'. Ik grinnik even. 'Kleed je maar om en ontbijt. De jongens van 5sos kunnen ieder moment aanbellen!' zegt Louis. Luke staat op en loopt naar de kast. 'Waar zijn mijn kleren?'. 'Je ligt in onze kamer sukkeltje!' lacht Harry. Ik schiet ook in de lach. Met een rood hoofd loopt Luke naar mijn kamer en kleed zich om. Ik loop samen met de jongens naar beneden en maak een ei voor Luke. Hij komt ook de keuken in met een t-shirt met "🙈🙊🙉🐵" erop en een broek zoals ik. Ik leg het ei op zijn bord en ga dan naast hem zitten. 'Heb ik jullie erg gestoord Hazza? Ik kan soms vervelend zijn als ik slaapwandel. Een keer heb ik mijn moeder zelfs uit bed geduwd zonder dat ik het wist!'. 'Nee hoor, ik werd gewoon wakker doordat je bij me kwam liggen'. 'Mooi, en Lou?'. 'Ook niet, Harry dacht eerst dat ik het was. Daar werd ik wakker van' lacht Louis. Dan gaat de bel. 'Daar zul je de buren hebben!' zegt Liam, en hij loopt de keuken uit.

----------------

3e hoofdstuk op 1 dag! Ben trots op mezelf :)

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu