20.

686 13 0
                                    

Voordat Harry de bal kan pakken schiet Niall hem naar mij, en ik schiet....

Luke's pov
'Ha! Geblokt!' roept Stan, terwijl hij de bal in zijn handen houd. Ik kijk hem nep-boos aan (waar ik trouwens heel goed in ben) en loop terug naar ons doel. Stan heeft de bal naar Harry gespeeld en die loopt nu recht op me af. Niall staat in het doel. Harry maakt een schijnbeweging en passeert me met gemak. Hij schiet op doel en hij gaat recht in de kruising. 'Goall!!!!' roept Harry, en hij geeft Stan een high-five. Stan steekt zijn tong naar me uit. Ik steek mijn tong ook uit en krijg de bal van Niall. Ik loop weer naar voren. Zo gaat het nog even door.

Uiteindelijk hebben Stan en Harry gewonnen. 'Dat betekend dat jij me mag dragen!' roept Stan. 'Jammer genoeg wel' mompel ik. 'Wat zei je?'. 'Niks!'. 'Ja ja!'. Stan trek zijn wenkbrauwen op en loopt naar me toe. Ik draai mijn rug naar hem toe, en hij springt erop.  'Ugh, je bent inderdaad erg dik' zeg ik tegen Stan. 'Dat zei ik niet!'. 'Maar daar kwam het wel op neer!'. 'Helemaal niet! loop nou maar!' zegt Stan lachend. Ik loop met moeite naar binnen en voor de trap sta ik stil. 'Wil je dat ik je draag, en we achterover de trap afvallen, of wil je zelf naar boven lopen en niks breken?'. 'Nou, ik breek liever niets, dus laat ik maar zelf lopen'. Ik lach, en Stan springt van mijn rug af. 'Na u!' zeg ik deftig. Stan lacht, waardoor er weer van die mooie kuiltjes in zijn wangen komen. Ahhhh! Die zijn zo schattig! Snel loop ik achter Stan aan naar boven, voordat ik hier straks sta te kwijlen. 'Ik ga eerst douchen!' roept Stan, en hij verdwijnt in de badkamer. 'Ik heb blijkbaar niks te zeggen!' roep ik terug. Ik hoor wat gelach uit en loop naar Niall's/mijn kamer. Daar pak ik mijn laptop en kijk ik thirtheen reasons why verder.

'Je kan!' zegt Stan, en hij komt in zijn joggingsbroek de kamer in lopen. 'Oké!' roep ik, en ik sluit mijn laptop af. Dan pak ik een schone boxer en een schone joggingbroek en loop naar de badkamer.

Stans pov
Als Luke gedouched heeft lopen we naar beneden. 'Hey jongens!' zegt Niall hyper als we in de kamer komen. 'Hoi!!' roept Luke. Ik schiet in de lach. 'Iemand is hier hyper!'. 'Dat heb je als je Horan heet, dan ben je eerst heel moe, dan doe je iets, en daarna ben je heel hyper!' zegt Harry. 'Dat is een kieteldood voor Harry, nog een bestelling?'. 'Ja, Stan ook, want hij heeft gewonnen met voetbal!'. 'Kan er hier iemand niet tegen zijn verlies?!'. 'Ik kan prima tegen mijn verlies, ik wil gewoon een rede om zo veel mogelijk mensen te kunnen kietelen!'. 'Oké, dan mag ik jou dus kietelen, want jij verloor!'. 'Jammer genoeg wel'. 'En we mogen Louis Kietelen omdat hij net weer naar een wortel vroeg!'. 'Hé! Mijn wortel liefde gaat jullie niks aan!'. '' En we mogen Niall ook kietelen, want die heeft ook verloren1'. 'Eigenlijk mogen we iedereen wel kietelen, want Liam deed niet mee met het voetbal!'. 'Klopt, 3.. 2.. 1.. Allemaal op Stan!'. Ik schrik en zie vijf jongens op me af komen. Zo snel als ik kan ren ik weg. ik verstop me in de kast en hoor de jongens voorbij sprinten. Als ik niks meer hoor kom ik uit de kast (als je je bedenkt dat Stan homo is klinkt dit best grappig) en kijk ik om me heen. Ik ben omsingeld door iedereen. 'Kom je uit de kast?' zegt Niall lachend. Ik word rood en kijk naar Luke. Die kijkt me ook lachend, maar toch een beetje rood aan. 'Niall! Geen grapjes over mijn en/of zijn, geaardheid!' roept Luke. Iedereen stopt meteen met lachen en kijkt mij en Luke geschrokken aan. Nu schieten wij in de lach. Naill kijkt ons beschaamt aan en mompelt iets van "sorry". Ik grinnik nog even na en stop dan met lachen. 'Als straf wordt Niall nou gekieteld!' roept Luke. We rennen met zijn allen op Niall af en beginnen met kietelen.

Als na een uur of twee iedereen gekieteld is gaan we eten. Louis en Liam hebben weer gekookt en we eten stamppot. 'Hoe komen jullie aan stamppot als jullie eigenlijk in Engeland wonen?' vraagt Luke, met een mond vol eten. 'Luke! Eerst je mond leeg eten!' zeg ik. 'Ja mama!'. Hij steekt zijn tong naar me uit en kijkt dan naar Liam. 'Van Anne. Ze zei dat het een lekker en makkelijk Nederlands recept was'. 'Aha, het is inderdaad heerlijk!'. 'Echt wel, dat ze dit niet in Engeland hebben!' zegt Niall, die zijn bord al bijna leeg heeft. Ik grinnik kort en eet dan rustig verder. Af en toe kijk ik stiekem richting Luke. Hij heeft net zoals Niall zijn bord al bijna leeg. 'KLAAR!' roept Niall. Ik schiet in de lach. Harry ook. Al snel volgt de rest, en kijkt Niall ons nep-beledigd aan. 'Ik kan er niks aan doen dat jullie zo langzaam zijn!'. 'Jij schrokt gewoon alles naar binnen, wij eten helemaal niet langzaam!' gaat Liam er tegen in. 'Maar Luke heeft het ook al op!'. Ik kijk even naar Luke. Hij zit daar met een tevreden gezicht en een leeg bord. 'Daarom heten jullie ook Horan' zegt Louis lachend. Luke en Niall kijken elkaar aan en lachen dan ook.

Na het eten gaan we naar boven. We gaan vandaag vroeg slapen, omdat de jongens morgen studio dag hebben en Luke's vrienden komen. Ik heb pas echt dienst als de tour begint, maar ik mocht van Paul eerder komen. Waarschijnlijk omdat ik had verteld dat Luke en ik ook goede vrienden waren. 'Ik slaap wel bij Liam, dan kunnen jullie samen slapen' zegt Niall. Ik knik en volg Luke naar de kamer. Ik trek mijn kleren uit en poets mijn tanden. Luke trekt een joggingbroek en shirt aan, poetst ook zijn tanden en komt naast me liggen. Als snel val ik in een diepe slaap...

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu