41.

546 11 0
                                    

en zo keken we naar de film..

Luke's pov
Ik weet niet welke film we precies kijken, maar de jongens vinden hem heel interessant. Ze zijn aan de tv gekluisterd. Ik zit nog steeds op Stan zijn schoot. Hi lijkt het ook niet eens erg te vinden. Ik probeer me te focussen op de film, maar mijn oogleden worden steeds zwaarder. Ik draai een kwartslag en leg mijn hoofd op zijn schouder. Stan wrijft met zijn duim over mijn arm, wat allemaal tintelingen achterlaat. Ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap.

Harry's pov
Ik vind de film niet zo leuk, maar Niall, Louis en Liam duidelijk wel. Ik kijk vanuit mijn ooghoeken al een tijdje naar Stan en Luke. Stan heeft het voor elkaar gekregen dat Luke stil op zijn schoot blijft zitten. Luke lijkt de film niet echt leuk te vinden en speelt al de hele tijd met Stans vingers. Die lijkt het helemaal niet erg te vinden en laat hem gewoon zijn gang gaan. Langzaamaan word Luke echt moe, en na iets langer dan een kwartier slaapt Luke op Stans schouder. Ik tik Niall aan en wijs naar ze. Niall grijnst, maakt een foto en tikt Liam aan. Liam grijnst ook en tikt Louis aan. Nu kijken we allemaal naar ze. Stan kijkt ons vragend aan. 'Wat?' mimet hij. 'Jullie zijn zo schattig' fluistert Niall. Stan bloost en rolt met zijn ogen. 'Ik leg hem in bed en ga dan zelf ook slapen' fluister hij. We knikken en kijken toe hoe Stan Luke richting de bunks draagt.

Stans pov
Ik vind het fijn als Luke tegen me aan in slaap valt, ik weet niet waarom, maar het is zo. Ik draag Luke zo voorzichtig mogelijk naar zijn bunk en leg hem er in. Ik heb geen zin om hem om te kleden, dus ik leg het deken over hem heem en kijk even rond. Niemand te zien. Zachtjes geef ik hem een kus op zijn voorhoofd. Dan kleed ik me om en ga ik zelf ook in bed liggen. 'Slaaplekker Lukiee' fluister ik. Ik kijk nog even naar zijn mooie slapende gezicht en val dan zelf ook in een droomloze slaap.

Liam pov
Toen de film was net afgelopen, en we zijn nu onze koffers aan het inpakken voor morgen. We maken nogal wat herrie. Stan is er al van wakker geworden, en pakt nu ook zijn tas in. Luke die slaapt gewoon rustig door. Soms als hij omdraait of kreunt staan we allemaal weer stil. Het zag er zo grappig uit dat we de twitcam maat hebben aangezet. #Lukedeschoneslaper en #WieisStan zijn een hit! Ik heb bijna alles ingepakt als ik een bonk en een luide kreun hoor. Ik kijk naast me op de grond en zie dat Luke uit bed is gevallen. Wij barsten allemaal in lachen uit. 'Niet grappig!' riep Luke, die met tranen in zijn ogen over zijn enkel wreef. 'Het zag er eigenlijk best grappig uit, maar zo te zien heb je pijn?'. 'Ja, ik viel hard, waardoor mijn enkel omklapte'. 'Probeer te staan' zei Stan, en hij stak zijn arm uit. Luke pakte de arm aan en stond op. Meteen viel hij met een weer achterover en sprongen de tranen in zijn ogen. Ik kon hem net opvangen. Stan pakte hem op in bruidstijd terwijl Niall, Harry en Louis de twitcam afsloten. Stan droeg Luke naar de bank en legde een kussen onder zijn been. Ik pakte snel een icepack uit de vriezer en wikkelde die in een handdoek. Toen gaf ik hem aan Luke, die hem met een pijnlijk gezicht op zijn voet legde. 'Ik bel Paul wel even over Luke, ik denk dat het sowieso wel gekneusd is'. Ik knik en Niall loopt weg met zijn telefoon. Stan zit naast Luke en wrijft rustig over zijn arm. Luke heeft rode ogen van de tranen. 'Paul is boos, maar komt er zo aan om samen met Luke en Stan naar het ziekenhuis te gaan' zegt Niall. Luke knikt en verlegt de icepack.

Luke's pov
We zitten met Paul in de auto. Mijn voet doet zo'n pijn! Het bonkend helemaal. Paul was eerst wel boos, maar toen ik vertelde dat het kwam omdat ik uit bed viel moest hij toch lachen. We zijn nu bijna bij het ziekenhuis. Stan had zich snel omgekleed, en ik heb mijn joggingsbroek en shirt gewoon aangehouden. 'Hoe krijg je het ook voor elkaar' lacht Paul nog steeds. 'Sorry hoor, ik draai gewoon iets te veel'. 'Ahh, het maakt niet uit. Ik durf te wedden dat er sowieso iemand voor jou iets had doordat hij uit zijn bunk viel' stelt Stan me gerust. 'Dat zeker!' zegt Paul. Hij parkeert de auto op de parkeerplaats, dicht bij de deur van het ziekenhuis. Met een beetje hulp van Stan kom ik binnen. Paul meld ons bij de receptie, en we kunnen meteen doorlopen. Het voordeel van beroemd zijn. We komen in een kamer met een scanapparaat en een bed. Ik mag op het bed liggen en mijn voet in een paar pijnlijke posities zetten. Dan gaat de dokter de scans even snel bekijken, en klets ik even met Paul en Stan. 'Waarom zijn jullie eigenlijk zo tegen relaties?'. 'Voor de jongens is het gewoon niet handig met het touren en zo, of ze zouden echt met iemand moeten krijgen die hier werkt. Dan mag het wel, bijvoorbeeld als jij iets met Stan krijgt is het wel toegestaan'. Ik wordt meteen rood. 'Oké, en vind je het soms niet moeilijk met ons?' vraagt Stan. 'Af en toe wel, maar zolang jullie lol maken en het klein houden is het goed. Zolang er maar niet meer ongelukken zoals dit gebeuren!'. Ik grinnik en steek twee vingers op. 'Beloofd!'. De dokter komt weer terug met de scans. 'We hebben goed en slecht nieuws'.

MY FAMOUS BROTHER: NIALL HORAN ✔ (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu