Kapitola 1

1K 112 25
                                    

Harry

Mé tělo vysíleně padlo na gauč vedle mého přítele. Na to, že do práce nemusím ani každý den a nedělám nic složitého, jsem byl naprosto unavený. Cody už ví, že je nejlepší na mě nemluvit, když přijdu konečně domu, a proto na mě vždy jenom čeká s hrnkem plným čaje a culí se jako sluníčko. "Jak bylo ve škole?" zamručel jsem z polo spánku a opřel si hlavu o jeho rameno. Cody studuje poslední rok na vysoké škole, protože trval na tom, že alespoň jeden z nás by neměl být debil bez titulu, ten sarkasmus z něj přímo srší. "Jenny mi dnes poradila u zkoušek, takže pohoda asi," zasmál se. "Víš, že nemám rád, když se neučíš," začal jsem si stěžovat, ale Cody má vždy až moc dobré argumenty. "Říká někdo, kdo jen tak tak udělal maturu, protože na to sral a teď, když má přítele na vejšce, ho musí pořád rušit od učení. Víš, jaký je verdikt? Je to tvoje vina," zaculil se a já jenom s úsměvem zakroutil hlavou. "Miluju, když máš tyhle chytrý kecy," přiznal jsem a natáhl se pro pusu. Už čtyři a půl roku trávím s tímhle klukem, do kterého jsem bezhlavě zamilovaný, a stále si myslím, že ho každým dnem miluju víc a víc.

Louis

Bylo to už dlouho, co jsem seděl v letadle. Řekl bych, že dobrých pět let určitě. Teď zrovna jsem znuděně seděl a zíral z okénka na zemi pod námi. Na uších jsem měl sluchátka a frustrovaně dýchal, protože mi chybělo cigáro a tady jsem si dát nemohl. Navíc jsem byl ve stresu z toho, že se vracím na místo, kde jsem rozhodně už znovu nechtěl být, ale rodiče mě odmítali nechat v Irsku samotného s mými kamarády. Bylo to smutné. Konečně jsem měl přátele a partu a teď jsem je musel opustit. V mém rodišti nemám nikoho. Všichni mi tam ublížili, dalo by se říct. Doletěli jsme za několik hodin, věci už byli nastěhované do našeho nového domu. Líbilo se mi, že máme dvojdomek a já budu bydlet v tom druhém, abych citoval slova mé matky. "S takovou fetkou v jednom domě nebudu," takže teď jsem za chvíli ležel v pokoji, který jsem si nechal zařídit jako ložnici a kouřil jednu cigaretu za druhou. Takhle mi bylo dobře. Hrál jsem si s piercingem v mém rtu a prstem přejížděl po svém podbříšku. Měl jsem zase nadrženou náladu, ale nechtěl jsem se dnes uspokojovat. To dělám v podstatě v jednom kuse. Jen si dělám dobře, nebo ničím svoje tělo nějakým divným způsobem. Baví mě to. Takový život je mnohem lepší. Nakonec jsem si na notebooko navolil nějaké porno a rukou vjel do svého spodního prádla, které se skládalo z něčeho o čem nikdo nesmí vědět. Už nějakou dobu totiž nosím kalhotky. Je to sice trapné, ale vzhledem k tomu, že jsem gay a bottom, tak to většina lidí přijímá dobře.

Harry

Nestává se moc často, že bych byl v náladě na chození já i Cody, protože co si budeme nalhávat... oba jsme líní až za hrob. Tentokrát jsme se ale oba shodli na tom, že půjdeme vyvenčit Charlieho. Vždy jsem chtěl bydlet v jiném městě, než zbytek rodiny, ale to se mi moc nepodařilo. Sehnal jsem za rozumnou cenu, kterou zaplatil můj táta, rodinný dům, jenž je na druhé straně města, než jsem bydlel. To mi alespoň trochu dopřává pocitu, že bydlím jinde, jelikož do téhle části jsem nikdy moc nechodil. "Někdo má romantickou náladu," začal vtipkovat Cody, když si jeho ruku našla ta má. "Nech mě bejt," zakňučel jsem a raději si do pusu vložil cigaretu. "Nech mi půlku," zasmál se Cody předtím, než pustil mou ruku a začal s Charliem běhat v parku. Já jen pomalu vyfukoval kouř a znuděně se rozhlížel po okolí. Bydlíme tu teprve tři týdny, což není moc. Proto to tu ani neznám tak dobře. Došel jsem ke Codymu a dal mu zbytek cigarety. Oba jsme chtěli přestat, ale bylo to skutečně nemožný, proto jsme to alespoň omezili. "Někdo koupil ten dům," oznámil jsem mu a ukázal na dům za mnou. "To fakt? A z čeho si teď budeme dělat prdel?" začal smutnit Cody, ale já mu oplácel pouze smích. Jde o to, že ten dům už dost dlouho zdobila cedulka 'Na prodej', proto se začalo říkat, že tam straší a nevím, co ještě. Spíš to nikdo nekoupil, protože cena nebyla nejlevnější. Chtěl jsem ten dům taky, už jen protože ta koupelna, která má sem tam doplňky z pravého zlata, je fakt dokonalá. Ale taky moc drahá pro obyčejný lid.

Louis

Znuděně jsem se válel na posteli. Mým tělem proudil nádherný a úlevný pocit, zatím co v mé ruce byla stále stříkačka, kterou jsem byl líný vyndat. Nakonec už to začínalo bolet, takže jsem uvolnil ze své paže gumu, která zvýrazňovala moje žíly a vyndal stříkačku, kterou jsem šel motavým krokem uložit na své místo. Zastavil jsem se, když jsem se podíval z okna. Uviděl jsem psa, který mi přišel povědomý a jakmile jsem uviděl majitele, tak se mi roztřásly nohy. I po těch letech vypadal nádherně. Byl mužný a ještě víc sexy, než dřív. Kdyby to byl cizí chlap, tak bych za ním teď běžel a začal mu ho kouřit přímo v tom parku, avšak tohle byl Harry. Ten Harry, který mi zlomil srdce a na jeho rtech byl natisklý nějaký kluk, kterého jsem neznal. Miluju výzvy. V mé hlavě se začal rodit plán, jak já pomstím své srdce tím, že ublížím Harrymu také. Rád ubližuju lidem. V Irsku jsem v tom byl nejlepší. Právě teď se mi naprosto nabízela možnost zlomit svému ex srdce, stejně jako on kdysi mně. Uchechtl jsem se nad svým podlým plánem a padl do postele, kde jsem se zachumlal do přikrývek a během pár minut spal jako nemluvně.

Harry

Dlouho do noci jsem seděl na posteli a snažil se připravit papíry na druhý den, jelikož by mě táta asi jinak zabil. Pracuju u něj ve firmě, sice jenom na dálku, ale někdy musím jet až k němu a vozit auta jako idiot. "Cody, takhle to neudělám," zamručel jsem, když mi pořád lepil jeho rty na můj krk. "Však pokračuj, já si jenom budu hrát," zasmál se a rukou sjel do mých boxerek. "Nesnáším tě," povzdechl jsem si, odhodil papíry a skočil na něj. Miluju, když takhle provokuje. Užíval jsem si šukání jeho zadku, když mi začal zvonit mobil. A pak zase a zase. "Co chceš, kurva?!" křikl jsem na Zayna, když už jsem měl nervy fakt v háji. Cody se na mě začal vozit a já měl co dělat, abych nezačal vzdychat do mobilu. "Hádej, kdo se sem nastěhoval," vyjekl hned a já mu jenom odsekl, že nevím. "Louis. Vrátil se sem i se svojí rodinou," řekl. "A co já s tím? Zkurvili jste to jenom proto, abyste mi teď říkali, že je zpět?" začal jsem na něj být nepříjemný. Po tom, co mi podkopli nohy, jsem je naprosto nesnášel, ale čas se s časem sešel a my si našli opět cestu k sobě. I tak jsem na téma Louis dost citlivý. Odhodil jsem mobil a věnoval se Codymu, i když jsem měl v hlavě jenom Louise...

Louis

Byly to už tři dny, co jsem byl zpátky a šíleně jsem se nudil. Normálně jsem každý den chodil s kluky někam ven, ale tady jsem byl sám. I přes to jsem večer chodil po klubech a snažil se najít nějaké přátele. Moc se mi nedařilo, protože většina z nich chtěla jenom šukat, což jsem odmítal. Nedokázal jsem s nikým spát. Vlastně jsem měl sex jenom s Harrym a plus to znásilnění. Měl jsem z toho strach. Strach, že se nechám ošukat a potom se do toho dotyčného zamiluju a on mi zlomí srdce. Vlastně jsem se spíš bál lásky. Harry mě hodně poznamenal. Rozhodl jsem se, že s tím konečně musím něco udělat. Chodil jsem po městě, abych zjistil, kde bydlí. Zjistil jsem to pomocí toho jeho přítele, který venčil Charliho a potom zašel do nějakého domu. Ten večer šel Harry sám do baru a to bylo přesně to, co jsem potřeboval. Jedinýho Harryho jsem si vždy dokázal připustit k tělu. Jenom jeho. Zašel jsem do stejného baru jako on a posadil se k baru, zatím co on si sedl do boxu, kde byli kluci z jeho staré party. Měl jsem na tváři spokojený úsměv a jen čekal, až si mě všimne, protože dneska jsem byl pořádně vyzývavý. Měl jsem na sobě upnuté legíny, pod nimi tanga, které byly výrazné a za tričko jsem měl modré s větším výstřihem, který odhaloval část mých tetování. Pochybuju, že mi odolá.

Harry

"Se divím, že tě ta tvoje stíhačka nechala někam jít," řekl Jack a protočil nad tím očima. "Drž hubu, pořád bys mi kurvil vztahy," ohradil jsem se a naštvaně odvrátil pohled. Taky jsem se tedy divil, že mě Cody pustil ven. To se často nestává. Neznám nikoho, kdo by žárlil víc než on, ale vzhledem k tomu, že má dnes pomáhat u rodičů, tak řekl, že můžu jít někam ven. Ovšem že ví, kde právě teď jsem, s kým jsem, co dělám... Nevadí mi to, přijdu si s ním v bezpečí. "Jdu pro pití," oznámil Adam a zvedl se od stolu. Mezi námi se mezitím strhla debata o všem možném. Už dlouho jsme se nesešli všichni pohromadě, což ne že by mi vadilo. Třeba Jacka už teď vůbec nemusím, ale s Adamem trávím fůru času. Když přišel Adam zpátky, položil na stůl šest panáků a nahnul se ke mně. "Nechci nic říkat, ale zdá se mi, že na baru sedí Louis. Fakt přísahám, že nejsem zhulenej," ohradil se hned a já zmateně zamrkal, než jsem otočil hlavu a uviděl Louise, jak kouká mým směrem. Vypadal... Zvláštně. Zdá se mi, že je snad ještě víc hubený, hlavně v obličeji. Má tak moc propadlé tváře. Až na mírné strniště se vůbec nezměnil. Možná mu vyrostl ještě víc zadek, ale jinak je úplně stejný.





Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum