Kapitola 19

733 79 11
                                    

Louis

Všechno mě bolelo, ale ještě horší byl ten psychický pocit. Prosil jsem ho o to, aby přestal, ale on pokračoval a naprosto mě zlomil. Zastavil jsem se v kroku, když jsem u Thea v pokoji uviděl toho člověka, kterého jsem miloval po celý svůj život, ale stačila mi jedna noc, abych věděl, že on není to, co chci. Z očí se mi spustily slzy, když vstal. Ustoupil jsem o pár kroků, jelikož se on přiblížil. "Nech mě na pokoji!" vyjekl jsem nakřáplým hlasem a rychle zamířil pryč. Byl jsem zničený. Nefungoval jsem normálně. Řekl jsem mu, že budu jeho děvka, ale když prosím o konec, tak by mi ho měl dopřát. Slyšel jsem jeho kroky za mnou a potom cítil, jak mě chytil za paži. "Nesahej na mě!" vykřikl jsem a vytrhl se mu. Zamotala se mi hlava, ale ustál jsem to. Znovu jsem od něj odstoupil. "Prosil jsem tě! Jasně jsem řekl, že chci konec, ale ty jsi stejně pokračoval!" můj hlas byl hodně zlomený, ale taky jsme k tomu měl důvod. On byl ten důvod. "Vypadni odsud. Jestli máš rád ničení toho druhého a tvému příteli se to líbí, tak za ním táhni, protože u mě si skončil. Říkáš mi, jak se ničím, ale v noci jsi to byl ty, kdo mě zničil," s tím jsem odkulhal do pokoje, kde jsem se zavřel a rozklepanýma rukama hledal svojí dávku, abych měl jak se uklidnit. Byla hloupost se vracet. Byla hloupost o Harryho mít zájem. Pro něj jsem jen nechutný, špinavý feťák, co mu ochotně nastaví prdel. To Codyho miluje. Mně nikdy milovat nebude a já byl tak moc naivní a jen jsem si ubližoval tím, že jsem o něj měl zase zájem a nechal ho, aby se mi zase dostal pod kůži.

Harry

Nedocházelo mi to. Vše, co mi říkal, mi znělo, jako kdyby na mě mluvil nějakým jiným jazykem. "Co se stalo?" zajímal se Theo, načež jsem mu řekl, že Louis souhlasil s tím, že bude mojí děvkou a teď na mě řve kvůli tomu, že jsem si z něj udělal děvku. "Neřekl bych ani půl slova, kdybych mu udělal bůhví co, ale jediný, co se stalo, bylo to že se třikrát udělal," prskl jsem naštvaně. Theo nad ním zakroutil hlavou a ještě jsem tam s ním kecal, dokud jsem nespotřeboval další cigaretu. Poté jsem mířil domu za mým přítelem. Možná se tohle stát mělo. Louis řekl, že jsem skončil a já mám teď čas na to, zpytovat svoje svědomí, že jsem ho podvedl. Neměl jsem to vůbec udělat. Je logické, že s Louisem by to nikam nevedlo, no i přesto jsem šukal jeho zadek. Doma na mě čekal v slzách Cody, kterého jsem okamžitě přitáhl do objetí, jelikož to bylo to, co jsem přesně potřeboval.

Louis

S tichým pláčem jsem ležel na posteli a sledoval svojí poslední dávku, která ležela po celé zemi. Byl jsem v prdeli a tohle jediné by mi teď pomohlo. Otevřely se dveře a já se tam podíval. Ulevilo se mi, když dovnitř vešel Theo. Posadil se na postel a přitáhl si mě do objetí. Vždycky věděl, že tohle alespoň trochu pomůže. "Proč to tolik hrotíš?" zeptal se šeptem a já se od něj odtáhl, abych se mu podíval do očí. "Proč to hrotím?" vzlykl jsem a pokroutil hlavou. "Souhlasil jsem s tím, že budu jeho děvka, ale musí se mi to líbit. Sám moc dobře víš, že špatně zvládám dva vrcholy, ale on mi dopřál tři hned za sebou a potom mě zbil páskem, protože jsem omylem a málem před jeho přítelem prozradil, že ho podvádí. Můj zadek je plný modřin. Bolí to. Prosil jsem ho, aby přestal, ale on mě zmlátil, až jsem upadl do subspace a ještě mě v něm nechal. Cítím se naprosto zneužitě a podle něj jsem jen zasraná a špinavá děvka," rozplakal jsem se ještě víc a theo poznal, že opravdu potřebuju drogy a proto mi dal nějaké svoje. Byla to úleva. Asi za hodinu jsme spolu leželi v posteli, oba v žíly a objímali se. Takhle mi bylo nejlépe. S nejlepším kamarádem a návykovou látkou proudící v mém těle.


Harry

Uplynul týden od posledního setkání s Louisem, tedy od toho večera, kdy po mně vyjel a řekl, že končí. Chybí mi? Ne. Možná svým způsobem postrádám ty jeho chytrý kecy, ale jinak to byl jenom člověk, co mi kazil vztah. Nehledě na to jsem z toho byl tak moc v prdeli, že se mě i zmocnil pláč. Skutečně, nepřišel jsem si nikdy tak stupidně, jako když mě můj přítel našel v koupelně, jak brečím. Dlouho se mě ptal, co se stalo a já dlouho odolával, ale nakonec to ze mě vše vypadlo. Řekl jsem mu, že jsem ho podvedl a šukal prostě jinou prdel. Louise jméno nepadlo, jelikož mi je jasné, že to by se Cody naštval úplně. Taky brečel, hodně. Tu noc odešel z domu a nechal mě tam s mými výčitkami svědomí. Odpustil mi a zůstal se mnou, ale důvěra z větší části nejspíš zmizela. Je mi to jedno, hlavně, že ví pravdu a já můžu klidně žít. Nevěřil mi, že to neudělám znovu, tudíž jsem smazal veškeré sociální sítě, kromě Instagramu. Chtěl jsem zůstat s Codym a zapomenout na Louise, ale problem byl, že to prostě nešlo.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now