Kapitola 17

980 90 0
                                    

Louis

Podíval jsem se směrem kam se díval on a uviděl Codyho s nějakými kluky. Bylo jasné, že to je v prdeli, a i když bych byl rád, aby nás viděli, tak vím, že Harrymu by se to zrovna dvakrát nelíbilo. Nevěděl jsem, co mám dělat, ale bylo mi jasné, že musím Harrymu dokázat, že je na mě spoleh a může mi věřit. Proto jsem rychle zašel do dámské sekce, kde jsem se schoval do kabinky na převlékání. Sice nejspíš budou ženské ječet, ale alespoň dělám dobrou věc. Problém byl v tom, že jsem odtud neviděl, ani neslyšel, takže jsem mohl jako idiot jen čekat v zamčené kabince, aby Harryho přítel nepřišel na to, že ho podvádí se mnou, nebo spíš, že se se mnou vůbec baví. Uslyšel jsem křik a bylo mi jasné, že je zle. Možná nás Cody viděl zvenku? Nevím. Každopádně jsem si jen sedl na zem a poslušně čekal. Bolel mě zadek, ale dokázal jsem to ignorovat.

Harry

Opravdu se mi značně ulevilo, když Louis zmizel z dohledu a já měl jistotu, že si ho ani jeden z těch idiotů, nemluvě o mém milovaném příteli, nevšiml. Snažil jsem se dělat, že Codyho nevidím, už jen kvůli tomu, že nevím, jak bych mu vysvětlil ta pouta. Doma jich máme několik a nejspíš by bylo dost divný, kdybych kupoval další. Nervózně jsem přešlapoval a málem radostí vyjekl, když se fronta hnula a já byl na řadě. Zaplatil jsem a strčil můj nákup do bundy. Snažil jsem se nenápadně zmizet, ale nedalo mi to. Nebyl bych to já, kdybych Codymu ty žárlivý scény neoplácel. "Cody?" ozval jsem se, když se Oliverovi vešel kolem krku a ukazoval mu nějaké věci v regálu. "Co to..." zarazil se Oliver, ale následně mu asi došlo, že je v prdeli. "Proč jsi kurva s ním?" štěkl jsem po mém přítelovi, který jen zaraženě stál. Rázem jako by mu to došlo a odskočil od Olivera. Asi jsme si udělali scénu, ale já se opravdu nemohl držet a začal na něj křičet, že už mě sere, jak se tahá s Oliverem. Ke konci už málem brečel, tudíž jsem usoudil, že mu to stačí, načež jsem naštvaně odešel. Ani se raději neptal na to, co tu dělám já, což bylo jedině dobře. Lámalo mi srdce, když jsem zpoza rohu sledoval, jak si Cody pokládá tvář do rukou, když propadl v pláč. Chtěl jsem za ním jít a utěšit ho, dát mu hromadu pusinek a říct mu, jak moc ho miluju, ale s Oliverem se tahá, i když ví, že mě to může naštvat. Tak mu alespoň ukážu, že mě to rozhodně naštve. Čekal jsem, dokud neodejdou a překvapivě se zdálo, že se rozdělili a Cody mířil domu a hlavně už sám. To bylo jediné pozitivum. Doma se mu za vše omluvim. Vběhl jsem do krámu a hledal Louise, který byl slyšet už na pár metrů daleko, jelikož chrápal a ne zrovna potichu.

Louis

Uslyšel jsem zaklepání na dveře a donutil se pohnout. Nudil jsem se a trvalo to tak moc dlouho, že jsem usnul. Postavil jsem se a otevřel dveře, načež se dovnitř dostal Harry, přitiskl mě na stěnu a tvrdě piolíbil. Zaskučel jsem mu do rtů a polibek mu oplácel, zatím co jsem si užíval jeho ruce na svém zadku a svoje ruce v jeho vlasech. Odtáhl se a usmál se na mě. "Co se stalo?" zeptal jsem se, protože mě to zajímalo, ale on jen pokroutil hlavou v odpověď. Nejspíš o tom nechtěl mluvit. "Pohádali jste se?" zkusil jsem to alespoň takhle, když mě za ruku vedl ven z krámu. Za to jsem byl rád, protože už jsem si potřeboval zapálit. "Ano," přikývl a společným krokem zamířili k východu. "Je to vážné?" na tuhle otázku mi neodpověděl, jen zíral před sebe a mlčel. "Já vím, že je to asi hloupá otázka, ale nechtěl bys dnes přespat u mě? Chtěl bych vyzkoušet ty pouta, pokud stojíš o hrátky dvakrát za den a navíc se po sexu nechci probudit v prázdné posteli. Obyčejné věci mi nevadily, ale po sexu mi to není zrovna příjemné," vydechl jsem a sklopil pohled k zemi. Nevadí mi kdyby odmítl, ale odmítal jsem s ním mít sex večer v mé posteli, načež bych já usnul a on se vytratil zpět domů. Probudil bych se sám a cítil se zneužitě. Stejně jako při našem poprvé po těch pěti letech. Není to zkrátka příjemné.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now