Kapitola 23

715 74 1
                                    


Harry

„Jdu do sprchy," zamumlal jsem a vymanil se ze spárů mého přítele. Nenápadně jsem si strčil mobil do kapsy, aby Cody zbytečně nevyváděl, proč si beru mobil do koupelny. Opravdu nestojím o to, aby zjistil, že si píšu s někým, koho k smrti nesnáší. Ani jeden si to neuvědomuje, ale nejvíc to stejně odsírám já, že musím poslouchat kecy na mého přítele a naopak na mého... ex přítele. Rychle jsem ze sebe sundal triko a boxerky, načež jsem vlezl do vany a začal si napouštět vodu. ‚Neruším?'. Tak stála zpráva od Louise, která mi před pár chvilkama přišla. ‚Jsem zrovna ve vaně, takže opravdu ne' odepsal jsem a už předem věděl, že bych mohl využít toho, že je alespoň jeden z nás nahý a roztoužený po tom druhém. ‚Doufám, že jsi byl hodnej a nic si nepíchnul. Vážně bys mě zklamal' připsal jsem k tomu a mezi čekáním na jeho odpověď jsem projížděl jeho profil. Nemohl jsem uvěřit vlastním očím, samé fotky z nějakých oslav, všude chlast, cigarety a tráva, samé citáty o smrti a nevím co ještě. Až úplně dolu byla fotka, o které jsem ani nevěděl. Bylo to focené u mého táty u bazénu. Charlie tam ležel s míčem v puse a v pozadí jsem si opaloval, nejlepší na tom bylo, že to Louis vyfotil jako selfie a já tak mohl vidět tu jeho, tehda ještě nevinnou, tvář, která mi teď tak chybí.

Louis

Přečetl jsem si Harryho zprávu a pokroutil nad ním hlavou. Nejraději bych si propíchal všechny žíly vtěle, ale nic tu nemám a navíc bych se nejspíš neudržel na nohou, abych sii šel najít novou dávku. 'Nemám, co takže ne,' odepsal jsem mu a začal se kusat do rtu při představě, že je teď ve vaně, píše si se mnou a hned vedle v té místnosti je jeho přítel. 'Doufal jsem, že přijdeš. Měl jsem chuť na něco z tvojí kuchyně,' dopsal jsem k tomu a převalil se na bok. Uslyšel jsem Theův hlas, abych šel spát, ale ignoroval jsem to. choval se ke mně jako k dítěti. Jen jsem zhasl lampičku, zakryl se dekou a čekal na zprávu od Harryho. Hrozně moc bych si přál, aby tu byl se mnou. Nechtěl jsem se mučit, ale donutil jsem se rozkliknout Harryho profil a prohlédnout si všechny jeho fotky. Měl tam jen pár fotek s tím jeho Codym, Většina byla s jeho psem, nebo nějakým jeho kamarádem. Měl tam hodně a hodně fotek. Fotky ze školy, z maturity, z různých akcí, a když jsem se dostal na konec, tak jsem našel fotky z doby, kdy jsme byli spolu. Na těch fotkách byl ještě Jimin, což mě donutilo potlačit slzy. Našel jsem tam jednu jedinou fotku mě a Harryho, i když na ní by nikdo ani nepoznal, že to jsem byl já. Harry nejspíš musel odstranit všechny naše fotky, co tam tehdy přidával.


Harry

‚Charlie si něco udělal, tak jsem nemohl přijít' odepsal jsem hned, abych nevypadal, jako že jsem se na něj vysral. Popravdě jsem přijít chtěl, možná bych mohl zítra. Cody bude mít brigádu a já mám na vyřízení jen pár papírů, potom bych mohl překvapit Louise a udělat mu hezkej den, přesně tak, jak si to zaslouží. ‚Promiň.' připsal jsem rychle a pořádně se rozvalil ve vaně, která skoro přetejkala, tudíž jsem jako idiot musel odpustit pár centimetrů. Rovnou jsem využil množství pěny, která mi mírně zahalovala rozkrok, který pomalu ale jistě tvrdnul, vyfotil to a poslal fotku Louisovi. Hlavně jsem k tomu nenápadně připsal, že je fajn být po takovém dni ve vaně a jen odpočívat. Rukou jsem sjel mezi nohy a začal si pomalu přejíždět přes můj tvrdnoucí penis, to jsem ovšem musel Louisovi poslat taky se slovy, že je ale ještě víc fajn, když u toho můžu myslet na něj. Zajímá mě, jestli se mu ta fotka bude alespoň trochu líbit. Vím, jak je vždy ohledně sexu zoufalý, i po tom všem mi přijde jako panic, co zoufale chce ošukat, ale strach mu to stále nedovolil.

Louis

S povzdechem jsem si přečet proč nemohl přijít smutně jsem se zamračil, ovšem další zpráva a fotka mi vyrazila dech. Jen jsem překvapeně zíral na fotku, kdy byl ve vaně a mezi pěnou byla vidět jeho erekce. Pamatuji si na svoje provokace, když jsem se sem vrátil. Tehdy jsem však byl v pohodě a bez problémů. Teď už jsem nebyl. Další zpráva mi jasně řekla, co dělá a mě zajímalo proč prostě nedělá tyhle věci s přítelem. Možná mám opravdu pravdu v tom, že mu Cody nestačí a potřebuje víc. Nechtěl jem to kazit, ale měl jsem chuť na provokaci a doufal jsem, že se Harry chytí. 'Proč myslíš na mě? co tvůj přítel? Není hned vedle? To si vážně chce honit nad psaním se mnou, když tam máš přítele, který by ti určitě moc rád pomohl?' věděl jsem, že na tohle se chytne a bude chtít ještě víc, abych mu odeisoval, nebo taky něco poslal, a i když mi bylo blbě, musel jsem uznat, že to se mnou taky trochu dělalo.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat