Kapitola 33

662 71 2
                                    

Harry

"Takhle nemůžu jít do práce přece," rozčiloval jsem se, zatímco jsem v zrcadle skenoval můj krk. "Kdybys nešel šukat s tím tvým, tak se to nestalo," řekl Louis tak pyšně, jako by měl radost z toho, že to teď dost možná odnesu. Oblékl jsem se do obleku a rychle začal šněrovat kravatu, zatímco Louis seděl jenom v boxerkách na gauči a cpal se jogurtem. "Měl by ses začít oblíkat, za chvíli jedeme," oznámil jsem mu a ve zmatku začal hledat klíče. "Já jedu taky? Nechci vidět tvýho tátu, posledně mi to stačilo," vyjekl najednou, ale já ho smíchem utnul a vysvětlil mu, že je můj otec naprosto jiným člověkem. Čas od času mi jednu přes hlavu sekne a nadávkám se neubrání, ale rozhodně už není tak agresivní. I Iliana, jeho ženuška, je o dost milejší, poslední dobou tam nemám problém jezdit, i když tam se mnou vždy jezdil Cody a to mě taky poměrně uklidňovalo. "Hele, u něj se nezdržíme. Ta schůze bude tak na půl hodiny, zatím můžeš bejt v obchoďáku a najíst se, a potom se stavíme ještě na chvíli k nim, abych viděl sestru a synovce, ten mimochodem dost vyrostl od doby, co jsi ho viděl naposledy, je to úplně suprovej kluk. A potom se můžeme stavit v obchoďáku, co říkáš?" navrhl jsem a začal na něj házet nějaký oblečení. "V tom obchodním centru jsme byli, ne?" přemýšlel nahlas a já mu dal hned zapravdu. "Tam jsi navštívil svůj první erotickej obchod," zasmál jsem se a skutečně ho začal popohánět, jelikož se nám krátil čas.

Louis

Nechtěl jsem tam jezdit, i když bude fajn, když se vyvětrám. Za chvíli už jsme seděli v autě a z mých úst vycházeli jenom nadávky, které neutichali. Vzpomněl jsem si na to, jak jsem si zkrátil cestu minule a pousmál jsem se. Předtím jsme skoro nabourali. Co se bude dít teď? Sice jsem se jeho ptáka nechtěl dotýkat, když byl v zadku toho debila, ale byl ráno ve sprše, tak mi to tolik nevadilo. Natáhl jsem ruku a umístil jí na jeho rozkrok, který jsem tvrdě zmáčkl a viděl jsem, jak ztuhl. Věnoval mi jeden nejistý pohled a dlouho mu tvalo, než mu došlo, co se děje. "ne," zavrčel, ale já ho neposlouchal. Začal jsem mu rozepínat kalhoty a za malý moment jsem z boxerek vytáhl jeho ztopořený penis. Pousmál jsem se a zakousl se do rtu. "Kdybys nám našel nějakou chvíli, tak bych se na tobě klidně i povozil," vydechl jsem mu do obličeje a olízl mu tvář. "Takhle se budeš muset spokojit s mými rty," bylo to poprvé, kdy jsem mu měl v plánu vykouřit s použitím toho piercingu. Každý kluk mě kvůli tomu chtěl znovu. Milovali to. Jsem zvědavý na Stylese.

Harry

Pevně jsem sevřel volant, když jsem mohl cítit jeho horký dech. Nemohl jsem uvěřit, že mi chce vykouřit za jízdy, zase. Sjel jsem raději z dálnice a vzal to přes města, jelikož představa, jak se vybouráme a Louis mi v afektu ukousne ptáka, se mi skutečně nelíbila. Dovolil jsem si sundal ruku z volantu a zaplést ji do vlasů tomu klukovi, co mě právě dělal tak šťastným a hlavně nadrženým. Ubíralo se to dobrým směrem, dokud Louis neudělal něco, co mě dostalo skutečně do nebe. Jestli jsem si myslel, že mi Louis kouří dobře, tak jsem neznal ten pocit, kdy mi kouří a nebojí se použít ten pitomej piercing. "Kurva, kurva," mumlal jsem dokola a snažil se udělat si větší pohodlí, ale bylo to dost složité. Ani nevím, jak mě to napadlo, ale ruku jsem z vlasů pomalu přesouval přes jeho záda až k jeho kalhotám, které mu byly volné, tudíž jsem do nich dlaní zajel a nejdřív přes boxerky masíroval jeho zadeček, na který jsem dostal tak moc velkou chuť. Byl jsem jako v nebi. "Sakra, děláš to tak dobře, přidej," vzdychal jsem a dlaní přejížděl přes boxerky přes Louise dírku. "Kdyby na mě netlačil čas, kurva, hned si tě tu vezmu." Ani jsem nevěděl, co říkám, mluvilo ze mě vzrušení, ale sakra. Tohle se jevilo jako nejlepší kuřba mého života.

Louis 

Vážně jsem nečekal, že se podvolí takhle rychle, ale je to logické pokud nikdy dřív nezažil kuřbu bez piersingu. Nemohl vědět, jak moc mi to zvedalo ego, když takhle vyváděl a přitom měl potřebu se dotýkat i mě. Byl jsem si jistý, že jsem v tom opravdu dobrý a proto jsem se snažil ještě víc. Dokonce jsem se naschvál kolem jeho chlouby dusil a tlačil si jí, co nejhlouběji, až se nejen nos dotýkal podbřišku, ale dokonce i moje rty. On šílel. Jeho ruka zajela pod moje boxerky a já se upravil tak, že jsem měl za chvíli v sobě jeho dva prsty a on mě tvrdě prstil. Nebránil jsem se tomu, protože on v tomhle byl vždycky šikovný. Spíš jsem nechápal jak mohl řídit, vnímat mojí kuřbu a ještě mi prstit. Tak moc jsem chtěl, aby zastavil někde tady u lesa, vytáhl si mě z auta ven, opřel mě o strom a ošukal tak, že bych křičel na celý les. Copak bude vadit, když přijedeme o pár minut později? Zasténal jsem kolem jeho ptáka, když do mě zatlačil třetí prst. Musel jsem se odtáhnout a nahnout se k jeho rtům. "Zastav a ošukej mě, prosím," vydechl jsem mu do tváře a skoro se rozplakal, jak moc jsem to chtěl.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora