Kapitola 16

1K 98 5
                                    

Harry

Úlevou jsem vydechl, když můj táta zatáčel pryč z bloku, kde bydlím. Měl jsem už na Louise tak moc velkou chuť. Zavřel jsem psa na zahradě a vyšel směrem k obchoďáku, kde na mě už čekal prcek. Celou cestu se mi v hlavě tvořily obrázky toho, jak ho šukám. Dokonce jsem na většinu času vymazal z hlavy Codyho a Olivera, za což jsem byl neuvěřitelně šťastný. Taky jsem přemýšlel nad tím, kdy si Louis naposledy píchnul. Mrzelo mě to. Hned z kraje obchoďáku bylo KFC, tudíž jsem hned viděl Louise, jak sedí v boxu a brčkem nasává nějaký nápoj. "Čau," pozdravil jsem ho s úsměvem a sedl si k němu. Vypadal dost vylekaně, což jsem usoudil, že bylo asi kvůli mému náhlému příchodu. Hrál si s piercingem, vypadal tak moc sexy. "Nemohl jsem se dočkat," zaculil se a natáhl krk, aby se koukl za mě. "Na co furt koukáš?" zajímal jsem se a otočil se, ale neviděl jsem nic zvláštního. "To nic, půjdeme?" Radostně jsem přikývl a už ho táhl do krámu, který se zdál být ideální. Nejdřív jsem si vybral hromadu oblečení, abychom nebyli tak nápadní a Louisovi vrazil do rukou nějaký triko, aby nevypadal jenom jako můj teplý doprovod, co na mě bude v kabince koukat. Čím blíže jsme byli té proklaté kabince, tím víc nadrženej jsem byl.

Louis

Zasmál jsem se, když jsem viděl, jak je nedočkavý. Chtěl jen zalézt do té kabinky a ošukat mě, ale já měl jiné plány. "Chtěl jsem si koupit boty," zastavil jsem ho v kroku, obešel ho a zamířil na druhou stranu obchodu. Harry zlostně zavrčel a šel ihned za mnou. Jeho ruka se ocitla na mém zadku, když jsem zkoumal boty. Nikdo tu nebyl, takže za chvíli vystřídal ruku jeho rozkrok, když se na mě zezadu natiskl svojí tvrdou erekcí v kalhotách a já se nedokázal ubránit úsměvu. Miloval jsem, když jsem tohle dělal s nějakým tělem a s Harryho to bylo ještě lepší. Takhle jsem věděl, že ho vrzušuju a on mě chce. Otočil jsem se na něj, postavil se na špičky a přitiskl naše rty k sobě. "Počkej si, protože potom to bude ještě lepší," zašeptal jsem mu do rtů, ale nezdálo se, že by se mnou souhlasil. "No tak, vyber mi nějaký pořádný boty a potom ti slibuju, že udělám jakoukoliv zvrhlost si vybereš ty," zasmál jsem se, když po chvíli přikývl. Společně jsme procházeli spousty bot, až jsem po delší době měl konečně vybráno a vedl Harryho ke kabinkám. Ještě před ní jsme ho zastavil se svým geniálním plánem. "Co bys řekl na to, že bychom spolu splnili všechny naše hříšné úchylky? Teď splníme tu mojí a pak si nějakou vybereš ty, potom zase já a pak ty a takhle pořád dokola, co ty na to? Teda pokud máš v plánu nějakou dobu šukat můj zadek," zašeptal jsem, aby mě slyšel jenom on.

Harry

Souhlasně jsem zamručel, štvalo mě, jak to protahuje. Chytl jsem ho za paži, zatáhl do kabinky, kterou jsem zamkl a za chviličku byl už natisklý na stěně, když jsem ho líbal. Nemohl jsem déle odolávat. Sundal jsem mu triko a za stálého líbání se dlaní přesunul k jeho bradavkám. "Chci tě slyšet. Chci, aby lidi okolo věděli, co tu děláme," šeptal jsem mu do ucha, které jsem posléze lehce skousl. Na jeho těle se objevila husina a na mé tváři vítězný úsměv. Otočil jsem ho zády ke mně, načež se dlaněmi opřel o zeď a vyšpulil na mě zadek. Kousl jsem se do rtu, když jsem mu pomalu stahoval kalhoty a tak dopřál mým očím tu krásu. "Miluju, když máš kalhotky," přiznal jsem a pohladil ho po krajce. Byl jsem tak moc nadrženej. Rozepl jsem si kalhoty a ani se neobtěžoval je sundat. Jen jsem prostě vytáhl mýho ptáka a špičkou se natiskl na Louise díru, která byla zakrytá tou látkou. Co mě ale překvapilo bylo to, že jsem cítil něco, co nebylo zrovna běžné. Zmateně jsem stáhl jeho kalhotky, načež mi došlo, že má v sobě plug. To bylo pro mé tělo moc. Padl jsem na kolena a začal si hrát s plugem, jelikož jsem chtěl donutit Louise vzdychat. Už takhle to vypadalo, že se fakt drží, aby se neudělal. Byl chudák tak moc vlhkej.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now