Kapitola 36

707 62 8
                                    

Louis

Vůbec jsem netušil, co se stalo. Myslel jsem si, že se chytil, ale on spíš vypadal naštvaně a proto jsem urychleně vylezl z vany a jen si na sebe natáhl spodní prádlo, abych ho mohl rychle následovat, ale než jsem se mohl cokoliv dozvědět, atk jsem byl hozený do postele a překvapeně jsem vyjekl. Tohle bylo divné. Opravdu divné. "Co to děláš?" zeptal jsem se nechápavě, když nade mnou stál a pravděpodobně přemýšlel. "Sklapni," zavrčel a já jen pozvedl obočí. Co si jako myslí? "Hele, nevím, co se stalo, ale-" pokusil jsem se vstát, ale on mě znovu strčil do postele a posadil se na moje stehna. Obě moje ruce chytil nad mojí hlavou do jedné svojí a já neměl sílu, abych se mu vytrhl. "Harolde," zaskučel jsem a sledoval jeho druhou ruku, která otevřela druhý šuplík nočního stolku a mě bylo až moc jasné, co hledá. Vytáhl pouta a já už teď věděl, že se mi to nebude líbit. Měl jsem při sexu rád svobodu, abych mohl rukama nějak vyjadřovat frustraci.

Harry

Ozvalo se tiché cvaknutí a Louisovy ruce byly uvězněné v železných poutech s jemným černým kožíškem. Sevřel jsem v ruce jeho mokré vlasy a zapříčinil tak, že zaklonil hlavu, čehož jsem využil a sklonil se k jeho uchu. "Zasloužil by sis trest. Za všechno," zašeptal jsem a ještě víc semkl jeho vlasy. Bez pochyb to muselo bolet, čemuž odpovídaly i jeho pohyby. Hrubě jsem zmáčkl jeho boky a otočil ho na břicho, přičemž jsem mu pokrčil kolena, aby byl jeho zadek ve vzduchu. Stáhl jsem jeho boxerky a z krabice pod jeho posteli vytáhl kožený bičík, který tak perfektně padl do mé ruky a jistě i na pokožku Louise zadku. Na nic jsem nečekal a napřáhl se, načež mu přilétla první rána. Následně další, a pak další. Skučel, kroutil se a prosil, ale já věděl, že ještě není na pokraji sil. Věděl jsem, že to vydrží, proto jsem se nebál přitvrdit. "Harry, prosím," zapištěl a pokusil se odtáhnout, ale má ruka pevně svírala jeho bok. Jeho zadek se nádherně barvil do červena a já tak usoudil, že má dost. Surově jsem ho otočil zpět na záda a užival si jeho slzy, které jsem doteď neměl možnost vidět. Prohnul se v zádech, jak se snažil držet zadek daleko od nějakého povrchu, ale to mu nepomohlo, jelikož jsem ho opět přimáčkl k peřině. "Vidím to asi takhle," mlasknul jsem si a mírně ho plácal bičíkem přes břicho, podbřišek a v neposlední řadě jeho erekci. "Myslím, že si vytáhnu ten vibrátor. Nejvtipnější na tom ale je, že se tvýho zadku ani nedotkne, jelikož ty, Louisi, budeš ležet na zádech, vibrátor hezky položenej na břiše, a to já se postarám o to, aby nespadl, a máš zakázáno se udělat. Jinak ti můžu garantovat, že tohle," zvedl jsem bičík do vzduchu, "se s tvým tělem nevidí naposledy."

Louis

Měl jsem chuť ho zabít. Můj zadek šíleně bolel a bylo mi jasný, že s tímhle Harry jen tak nepřestane. Lezlo mi to píš na nervy, protože dnes jsem rozhodně neměl chuť na hraní. Dnes jsem potřeboval svojí dávku a ne naprosté zničení, jenom protože mu něco přelétlo přes nos. Harry začal vytahovat krabici, kde jsem měl všechny hračky a já tam jen mlčky ležel a sledoval ho. Začínal jsem opravdu zuřit, ale pokud se potřebuje vybít, tak jsem ochoten mu poskytnout alespoň pro dnešek své tělo, když mi potom dá dávku. "Harry," vydechl jsem a on po mě střelil pohledem. Bylo mi jedno jestli mám mlčet. Tohle jsem ptřeboval říct. "Budu potřebovat dávku, prosím. Cítím to na sobě, prosím," pokusil jsem se zvednout zadek z postele, ale znovu mě zatlačil do matrace, takže se další slzy dostaly ven z mých očí. Zakousl jsem se do rtu a mlčel. On vytáhl vibrátor, který jsme kupovali spolu a já vážně netušil, co má v plánu, když ho nechce dávat do zadku. Na co jiného asi vibrátor je? On ho však položil hned vedle mého penisu a zapnul ho na slabou vibraci. V té chvíli jsem hlasitě zasténal a slastí zavřel oči.

Harry

Ignoroval jsem jeho slova a dělal svojí práci. Ten pohled na to, jak trpí, byl svým způsobem tak neuvěřitelně moc uspokojivý. Stahoval břišní svaly a nepřestával se kroutit pod návalem vibrací, které by mířené jen a jenom k jeho penisu. "Harry," zakňučel, ale to se mi nelíbilo, proto jsem pohotově vzal jeho boxerky a použil je jako roubík. Bylo to sice krapet nehygienické, ale za jeho zoufalý pohled to stálo. Přemístil jsem vibrátor k jeho špičce, ze které už tekl jeho preejakulát a mně bylo jasné, že se chce udělat. Nahnul jsem se k jeho bradavkám a silně je sevřel mezi mými zuby, což mělo důsledek a sice husina po celém jeho těle. Vypadal tak sexy, když byl bezbranný. Z jeho očí tekly slzy a skrze jeho zacpanou pusu vycházely tlumené vzdychy. S klidem jsem vytáhl vlastní penis z mých boxerek a začal si to dělat nad tou scenérií přede mnou. Byl jako děvka, moje personální děvka, se kterou si můžu dělat úplně všechno. Pohotově jsem vytáhl z jeho pusy boxerky a nedal mu ani vteřinku na to, aby se pořádně nadechl, a už měl moje péro v puse. Udělal jsem se hluboko do jeho krku, načež se začal nemálo dusit. Nechal jsem ho kašlat a následně mu zacpal znova pusu. Chvíli jsem uvažoval nad tím, co udělám dál, když mě to trklo a já pomocí pásku přivázal vibrátor k jeho penisu a otočil ho na břicho. "Možná bychom mohli zkusit, kolik se toho do tebe vejde," uchechtl jsem se a přejel prstem přes jeho dírku. "Říká ti něco fisting?" zeptal jsem se s úšklebkem, načež začal Louis nemálo vyvádět a trhat svým tělem.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now