Kapitola 15

907 97 12
                                    

Harry

Mé tělo bylo naloženo v horké vodě, která byla těsně po okraj vany. Zrcadla i dlaždičky byly zamlžené a já si jen užíval tu chvíli samoty. Cody musel totiž zaskočit za jednu kolegyni u něj v práci, tudíž jsem tu jen já a Charlie. Už před spaním jsem se snažil vymyslet nějaký plán, jak bych prcka zbavil té závislosti, ale nic logického mě nenapadlo. Možná si říká, proč mu chci pomoct, když není můj přítel... Jde o to, že pořád byl součástí mého života a tohle je kvůli mně. Možná to dělám z důvodu, že chci pomoct mně a ne jemu. Líně jsem vylezl z vany a nahý odešel až do ložnice, kde jsem nechal mé tělo padnout do peřin. Z nudy jsem zkusil hledat na googlu, jak zbavit někoho na závislosti, ale byly tam jenom samé kraviny. Přijde mi, že léčení by bylo nejlepší řešení, ale na to Louise nedonutím. Z postele mě vytáhl štěkot Charlieho. Vůbec se mi nikam nechtělo, tudíž jsem ho prostě strčil na zahradu a raději si šel udělat kafe, abych se probral. Projížděl jsem znuděně Facebook, když jsem si všiml fotky, co si tam Louis dal. Měl tam vyfocené kafe s logem kavárny, kde pracuje Cody, no nejhorší na tom bylo, že v pozadí byl rozostřený právě Cody a naproti němu seděl Oliver. Codyho dlouholetý crush, na který jsem žárlil tak moc, jako nikdy na nikoho. Takže jsem dal na tu fotku 'To mě štve.'

Louis

S Theem jsme se smáli nad sračkami, které Cody a ten kluk řešili. Nejspíš si nás nevšimli, za což jsem byl rád, takže jsem jen odposlouchával jejich rozhovor. Zdálo se, že ten kluk je nějaký fotograf pěkných modelek a modelů a chtěl, aby Cody pro něj dělal nějakou práci. Zajímalo by mě jestli o tom Harry ví a proto jsem dal na Facebook fotku, kde jsem nenápadně vyfotil i ty dva. Za nějakých deset minut už tam od Harryho byla reakce. Chtěl bych být u nich doma, až by tam Cody přišel. Ti dva se najednou zvedli a se smíchem šli ke dveřím. Namířil jsem na ně nenápadně foťák a vyfotil je, když se objali a to docela dost divně. Rozhodně ne jako kamarádi. Poslal jsem tu fotku Harrymu se zprávou: 'Starý kamarád?' a víc jsem se o to nestaral. Společně s Theem jsme se potom vrátili ke mně domů, kde jsme si zalezli na gauč, zakryli se dekou a pustili si nějaký film. Měl jsem pohodlně položenou hlavu na jeho klíně, zatím co se on líně prohraboval mými vlasy. To jsem miloval. "Pořád na něj myslíš, co?" zeptal se Theo. Bylo jasný na koho naráží. Přikývl jsem. "Včera jsme si to tady na gauči rozdali, když jsi spal," podotkl jsem a on vylítl jako velká voda, až jsem se málem rozplácl na zemi. Začal hysterčit a hledat dezinfekci, zatím co já jsem se mohl posrat smíchy.

Harry

Bylo ve mně tak moc vzteku, obzvlášť, když má Cody a Oliver dnes stejnou přednášku, tudíž to znamená víc společného času pro ně. Naštvaně jsem za sebou zabouchl vchodové dveře a nasedl do auta. Během chvíle jsem úspěšně stihl zakouřit celý prostor, což by mi za normálních okolností vadilo, ale teď byl ve mně jen vztek křížený se vztekem. Dojel jsem na místní vyhlídku, která je až za polem a vinicí, takže se tam jen zřídka někdo objeví. Je tam ale krásný výhled na vedlejší město a na řeku, která se táhne až do vedlejší země. Nechal jsem zapnuté písničky, které otřásaly celým autem a opřel se o kapotu. Sralo mě to. Tak zkurveně moc. Pípnul mi mobil a v příloze byla fotka, jenž mi Louis poslal. Bylo mi děsně. Už od začátku našeho vztahu se Cody svým způsobem snažil o Olivera, i když mi říkal, že chce jenom mě. Vykouřil jsem pár cigaret, když přišly nějaký dvě holky a usídlily se vedle mě. Rozhodl jsem se jet domů. Po cestě mi volal táta, který chtěl pomoct s autem a chtěl přijet. Nemohl jsem mu říct ne, protože za to dostanu prachy, který chci. Alespoň zapomenu na Codyho, který nejspíš právě teď má nějaký záživny rozhovor s Oliverem.

Louis

Theem mi bylo vážně dobře, ale stejně jsem chtěl, aby tu se mnou byl spíš Harry, než on. Bylo těžké smířit se s tím, že pro něj nikdy nebudu znamenat to, co on znamenalo pro mě. "Půjdu si lehnout," řekl jsem Theovi a on jen kývl hlavou. Zašel jsem do pokoje a okamžitě si zapálil jointa na uvolnění. Ležel jsem pár hodin v posteli a znuděně kouřil trávu i cigarety a pak jsem sáhl po telefonu, abych Harrymu napsal na ten druhý účet, jak chtěl. 'Nemůžu přestat, ne když jsem sám, nadržený a není tu nikdo, kdo by mi pomohl,' napsal jsem a převalil se na břicho, abych měl alespoň trochu tření na mojí erekci, která se jednou za čas objeví, i když to vůbec nechci. 'Nemáš dnes čas? Můžeš tomu svému něco nakecat a přijít ke mně. Dveře jsou pro tebe vždycky otevřené a stejně tak moje kalhoty,' napsal jsem další a uráželo mě, že neodepisuje. Začal jsem se vrtět, abych si dodal nějaké tření. 'Už dlouho jsem přemýšlel, že bych začal figurovat v BDSM. Co tě vzrušuje?' další zpráva. Čekal jsem deset minut, ale nic se nedělo. 'Víš co? Vždycky jsem to chtěl dělat na veřejnosti. Máš dvě hodiny. Pokud budeš mít čas. Sejdeme se v obchoďáku a půjdeme nakupovat. Najdeme nějakou zkušební šatnu a ty mě tam můžeš ojet jako kurvu, co ty na to? Pokud nepřijdeš, tak budu mít sebou vibrátor a udělám si to v té kabince sám, ale myslím, že o něco takového nechceš přijít,' zakousl jsem se do rtu a doufal, že odepíše.

Harry

Vyhlížel jsem s Charliem na příjezdové cestě mého tátu, který mě ve finále malém sejmul autem, když jsem čuměl do mobilu a dokola si četl zprávy od Louise. Tak hrozně moc jsem chtěl jít za ním, jelikož mi bylo jasné, že je stejně Cody s Oliverem a svým způsobem jsem se chtěl pomstít, když to tak řeknu. Problém byl v tom, že jsem nemohl. Táta zaparkoval auto před mým domem a my se dali do šrotování. Nikdy mě auta nebavila, pořádně mi ani nebylo jasné, co jsem dělal. Dělal jsem, co můj táta chtěl, ale i tak jsem byl věčně mimo. Přemýšlel jsem nad tím, co dělá Louis. Byl jsem kvůli němu celý napjatý. "Harolde, sakra, dávej pozor už," začal nadávat táta a já si uvědomil, že mi podává nějaký věci. "Na jak dlouho to tak bude?" zajímal jsem se. Po očku jsem stále koukal na dům, který byl kousek od toho mého. Louise dům. Čekal jsem, jestli vyjde, ale očividně zůstával doma. "Ještě tak půl hodiny. Ale to bys musel makat," řekl naštvaně, ale pro mě to byla skvělá motivace. Napsal jsem Louisovi. 'Cody má dnes až do večera přednášky a zkoušky. Já teď musím makat, ale co tak za hodinu?'

Louis

Stále jsem se kousal do rtu, převaloval se z místa na místo a snažil se bojovat s nutkáním si zajet rukou do kalhot a začít si honit. Nechtěl jsem si dělat dobře, když mám možnost, aby mi to pak stokrát lépe udělal Harry. Cukl jsem sebou, když mi asi po půl hodině cinkl telefon. Sáhl jsem pro něj a přečetl si zprávu od něj, která mě donutila ještě víc ztvrdnout. Kurva, bude sex. Navíc Harry bude po práci ještě víc nabuzený a to bude nejlepší sex. 'Jistě, ale jen mi napiš, až budu muset vyjít do toho obchoďáku, abych tam byl dřív, než ty,' napsal jsem a podíval se na svůj rozkrok. "Kámo, budeš to muset ještě vydržet," s tím jsem se kousl do rtu a začal se svlékat. 'Co kdybys mi poslal fotku tvého ptáka v kalhotách? Stačí jen, abys zvedl gumu, udělal fotku a poslal jí, prosím?' napsal jsem ještě jednu zprávu a potom sáhl do šuplíku, kde jsem měl spousty hraček. Většinu z nich jsem dostal od Thea. Vzal jsem lubrikant, menší vibrátor a plug. Potom jsem rukou zajel na svojí erekci a jemně jí pohladil. Nechtěl jsem se udělat, ale jen připravit pro Harryho, což on vědět nemusí.

Harry

Nemohl jsem uvěřit tomu, co mě ten kluk nutí dělat. Ani nevím, proč mu tak zobu z ruky, možná si jen užívám ten adrenalin. "Máš ten med?" ozval se najednou můj táta. "Jasně, chceš ho teď?" Po tom, co přikývl, jsem se vydal do kuchyně a hledal jsem sklenici medu, který jsem koupil pro babičku z táty rodiny. Přemýšlel jsem, zda udělat to, co po mně Louis chce. Rozhlédl jsem se kolem sebe a trochu mě znervóznil Charlie, který na mě blbě koukal. "Nečum, debile," řekl jsem a kopl do míče, za kterým se rozeběhl. Vyndal jsem mýho ptáka z kalhot a lehce po něm přejel. Byl jsem lehce nadržený z těch všech zpráv od Louise. To jeho provokování žeru. Vyfotil jsem mu to co chtěl. Na fotce jsem si ho držel a palcem přejížděl po špičce. Odeslal jsem mu tu fotku a i s medem mířil k tátovi. Přemýšlel jsem nad tím, jestli se ta fotka Louisovi líbí. Bylo to tak vzrušující. Po dvaceti minutách jsem napsal Louisovi, že už může vyjít a že se sejdeme v KFC. Chvíli jsem sledoval jeho dům, ze kterého s úsměvem vyšel a já se už jenom těšil na to, až si ho vezmu.

Louis

Zalapal jsem po dechu, když jsem otevřel fotku, kterou mi poslal. Opravdu jsem nečekal, že by se vyfotil, ale už jen kvůli té fotce se mi v puse sbíhaly sliny. Chtěl jsem ho ochutnat, znovu si ho vzít do pusy a ukázat mu, co všechno dokážu s tím piersingem, ale nechtěl jsem mu to pusou udělat moc brzo. Chci, aby o to prosil, aby přímo žádal o mojí pusu na svém ptákovi. Nehodlám to udělat sám od sebe. Vypadal tak žhavě, když stál v kuchyni a držel si ho. Zajímalo by mě jestli u něj někdo byl a on se musel schovat, nebo si ho prostě na místě vytáhl a vyfotil. Vlezl jsem si na všechny čtyři a pořádně roztáhl nohy. Tohle jsem snad nikdy nedělal. Bylo to tak moc divné a zároveň vzrušující. Nechal jsem před sebou tu fotku a pomocí prstů se začal roztahovat. Potom jsem do sebe dostal vibrátor, který jsme nechal vibrovat pár minut a sledoval kapající prejakulát z mé špičky. Udělal bych se hned na místě. Za chvíli jsem vibrátor zaměnil za plug a oblékl na sebe pohodlné kalhotky. Harry mi napsal, že můžu vyjít a proto jsem si na sebe vzal kalhoty, triko s dlouhým rukávem a s trochou obtíží seběhl dolu. Bylo divné mít něco v zadku. Řekl jsem Theovi, že jdu ven, i když mě nejspíš ignoroval, protože si s někým psal. Vyšel jsem z domu a nemohl se přestat blbě usmívat. Zapálil jsem si cigaretu a dostal se do KFC, kde jsem si sedl do boxu, abych trochu zmírnil ten tlak plugu dovnitř. Čekal jsem. No, potom jsem zvedl pohled a úplně na druhé straně uviděl Codyho a u něj asi tři kluky. Cody v ruce držel prstýnek a mě vyschlo v puse. Už před tím říkal, že chce Harryho požádat o ruku, ale to se nesmí stát. Potom to pro mě bude konec.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now