Kapitola 13

1K 98 2
                                    

Harry

Asi jsem musel vypadat jako nějaký magor, ale jeho slova mě skutečně uvrhla do nějakého šoku. Cody se nikdy nezapojoval do nějakých rvaček, tudíž si nedokážu představit, že by šel on sám a šel na Louise, když tehdá v parku sám viděl, že by ho Louis složil. Nešlo mi to do hlavy. „Jako... prostě sem jen tak přišel a zmlátil tě?" Přikývl a já nepřestával zírat. „Promluvím s ním o tom," zapřemýšlel jsem nahlas, načež mě Louis umlčel. „Neříkej mu, že to víš. Byl by zase nasranej, že jsme spolu mluvili. Nestojím o to, aby mě tu nějakej buzerant mlátil," odfrkl si a zároveň mi vykouzlil úsměv na tváři. „Řekl bych, že jsi stejně teplej jako on, ale nechci ti kazit moment," zasmál jsem se a on mi pouze věnoval arogantní pohled. „Raději mě už ošukej," zamumlal naštvaně a já ho se smíchem vyhoupl na svůj klín. Pořád jsem měl v hlavě to, že ho Cody zmlátil, ale nechtěl jsem mu tím kazit náladu, proto jsem raději mlčel a staral se o něj, tak jako vždy, dokud mi nezazvonil telefon a já skutečně bouchl z toho, že pořád něco ruší tenhle moment. Naštvaně jsem přijal hovor, načež se ozval hlas Adama, který se ptal, jestli teda někam zajdeme.

Louis

Tiše jsem se zasmál jeho výrazu, když zvedl telefon. Viděl jsem jméno volajícího, takže jsem se nemusel bát, že to je Cody. Proto jsem začal líbat Harryho krk a bezmyšlenkovitě mu tam vytvořil pár znamének, zatím co Harry mluvil s Adamem. Pak mi došlo, že bych si mohl trochu zahrát na hajzla a vzhledem k tomu, že měl Harry před chvílí své prsty v mém zadku, tak to půjde snadno. Proto jsem chytil jeho erekci do ruky a namířil jí ke svému vstupu. Začal jsem se snižovat a v té chvíli ztratil Harry řeč. Zalapal po dechu a podíval se mezi naše těla, aby mohl fascinovaně zírat na to, jak jeho pták mizí v mojí díře. Zase to trochu bolelo, ale na bolest jsem dost zvyklý. Zakňučel jsem, když se moje půlky dotkly jeho stehen, což ukazovalo, že je uvnitř mě úplně celý. Stále jsem tomu nemohl uvěřit. I po těch letech mi Harry podlehne a já ho dostanu přesně tam, kde ho chci mít. "Kurva," zavrčel a volnou ruku přemístil na můj zadek. Telefon měl stále u ucha, což mu asi nedošlo, když začal vzdychat, jelikož jsem začal s nadzvedáváním. V tomhle jsem nebyl zrovna dobrý, takže jsem doufal, že to brzo položí a ohne mě přes ten gauč. Z telefonu se ozval hlasitý smích Adama. "Neříkej mi, že tady se mnou telefonuješ, zatím co šukáš?" smál se Adam a já se začal těžce pohybovat ještě rychleji. Moje ruce se zapřely o jeho hrudník a nehty se slastí zavrtaly do jeho kůže.

Harry

„Když jsem ti to zvedal, můj pták byl pořád na vzduchu," uchechtl jsem se a jednou rukou pomáhal Louisovi s nadzvedáváním. „Pozdravuj Codyho," uchechtl se Adam a já jenom zaklonil hlavou, jelikož se mě zase zmocnilo nemalé množství výčitek. Louis zakňučel a mně bylo jasné, že slyší vše, co Adam říká. Myslím, že to Louisovi muselo být taky dost nepříjemný. Obzvlášť když se na mně právě vozí. „Jindy, kámo." Snažil jsem se znít normálně, ale Louis mi dokázal působit tak úžasnou rozkoš, že to skutečně nešlo. „Napiš mi, až to dokončíte." S tím to Adam položil a já zahodil mobil někam daleko a začal si pořádně užívat prcka. Bylo tak úžasné, že se chopil práce on, jelikož při našem posledním sexu jsem vše udělal já. Takže je to fér. „Zlobíš," plácl jsem Louise přes zadek, „schválně sis na mě vlezl, jenom aby tě slyšel." Zakroutil jsem nad ním hlavou a sledoval jeho provinilý pohled. Bylo mi jasné, že si tohle užívá. Během sekundy už ležel na břiše a já měnil barvu jeho zadku na červenou, zatímco jsem ho nemilosrdně šukal.

Louis

Ležel jsem na gauči opravdu jako děvka a Harry přímo ničil mojí díru, když ze mě vyšukával duši. Asi bych mu měl pro příště připomenout, že já nemám sex denně jako Cody, takže pro mě to nebylo zase tolik dobré, jelikož v tom byla dost silná bolest z té rychlosti a hloubky jeho přírazů, ale i přes to jsem si to dokázal užívat. Sténal jsem jeho jméno a zlomeně vykřikl pokaždé, když narazil do mojí prostaty. Byl jsem nehorázně moc blízko s každým jeho jedním přírazem a jen jsem chtěl, aby tohle trvalo věčně. Donutil mě se udělat, takže jsem pošpinil celý svůj gauč, stáhl se okolo něj a on s naříkáním vyvrcholil dovnitř mého těla. Najednou se odtáhl, což jsem nechápal. Myslel jsem, že nechá ten orgasmus alespoň doznít. Chytil mě za ramena a donutil mě, abych si lehl na záda, na zem. Byl jsem zmožený, ale i přes to jsem ho nechal, aby znovu okusil můj zadek, když si vyhodil moje nohy na ramena, hrubě se do mě po druhé zasunul a přitiskl moje stehna k mé hrudi. Chytil jsem se jeho paží a zaryl do nich nehty. Nejspíš se mu líbí šukat do sucha, ale já byl zase dost citlivý, když začal znovu tvrdě přirážet a tentokrát se trefoval přesně do mé prostaty. Za těch pět let ho asi přešel obyčejný styl šukání a teď je z něj stroj na vyšukávání duše z těla.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now