Kapitola 3

895 96 7
                                    

Harry

Žhavě jsem prosil Codyho, aby přijel domu, ale on trval na tom, že by neměl sedat za volant, když pil. Někdy ho skutečně nepoznávám. Často zapomíná, jak jsme se potkali, jelikož tehdá byl schopný sednout za volant, i když měl v sobě trávu. Byl jsem tedy doma sám s Charliem, což byla dost nuda, ale i tak jsem si zábavu našel v přemýšlení nad tím, proč tu ten kluk sakra je. Svalil jsem se do postele a jenom koukal do zdi. Nejde mi do hlavy, že se jen tak vrátil a hned jde po mně. Vždyť jsem ho jenom využíval, tak proč se teď snaží, si najít cestu ke mně? Celých těch pět let jsem se ho snažil vytěsnit z hlavy. Zamiloval jsem se do Codyho a to mi dost pomohlo, jelikož před tím jsem byl stále naprosto v háji z toho, jak to vše s Louisem dopadlo. Dřív byl tak nevinný, nezkušený... Teď mi přijde jako pravý opak. Kam se poděla ta jeho stydlivá stránka? Z myšlenek mě vytrhl zvuk mobilu, který značil novou zprávu. Myslel jsem, že to je Cody, ale k mému překvapení to byl Louis. Skutečně jsem se bál zobrazit tu fotku, jelikož od něj nikdy nevím, co čekat. Má zvědavost mě nakonec donutila kliknout na 'zobrazit' a já toho vzápětí litoval. Už jen kvůli tomu, že mě ta fotka donutila tvrdnout. Netušil jsem, co to se mnou ten kluk dělá. Odepsal jsem mu rychle zprávu, ve které stálo, ať mi nepíše. Že to může můj přítel vidět. Nemohl jsem na to přestat zírat. Tak se změnil.

Louis

Hlasitě jsem se zasmál po jeho zprávě. "A přesně to chci, brouku," uchechtl jsem se a přetočil jsem se na břicho. Vyfotil jsem svůj vystrčený zadek, ale jenom tak, aby byly vidět moje půlky. Byla to taková nevinná fotka, ale já věděl, že má Harry slabost pro můj zadek. Vždycky měl. Odeslal jsem mu fotku a musel jsem uznat, že mám vážně hezký zadek. Samozřejmě jsem k tomu musel něco připsat. 'Neříkej, že má lepší zadek, než já. Já jsem v Top#1 nejlepší a nejšukatelnější zadek v tomhle městě,' přišlo mi vtipné, že kdysi bych tohle nikdy neudělal. Dnes jsem se za své tělo nestyděl. Posadil jsem se a pořádně se upravil. Udělal jsem selfie od nosu po mojí hruď, která byla stále pokrytá mým semenem. Dal jsem si pozor, aby nemohl vidět moje ruce. Vyplázl jsme jazyk, aby byla vidět piersingová kulička uprostřed něj. Tu fotku jsem také poslal. 'Vidíš ten piersing? Víš proč jsem si ho dal? Jelikož kluci říkali, že s tímhle je při kuřbě mnohem větší rozkoš. Co kdyby ses stavil, abys to posoudil?' znovu jsem se pohodlně svalil a užíval si tuhle situaci. Jen jsem si chtěl znovu vyhonit nad tím, jak ze všeho byl v prdeli. Jako tehdy já, když se mě snažil dostat do postele. Tolik jsem se styděl. Dneska jsem všechno nechutné na svým těle, zakryl tetováním. Jsem hubený... opravdu hodně hubený. Myslím, že na mě ještě stále doznívá anorexie, kterou jsem trpěl přes tři roky, ale už je to lepší. Začal jsem trochu víc jíst. Chtěl jsem vypadat skvěle. Skvěle pro Harryho. Přečetl jsem si od něj zprávu, kde stálo, abych mu nepsal. Byla to ta zpráva před těmi mými, tak jsem se rozhodl na ní reagovat. 'Nechceš, abych ti psal? Tak až ti budu volat, tak mi to zvedni,' zakousl jsem se do rtu a začal si hrát s piercingem. Byla to moje oblíbená činnost a hodně lidí to vzrušovalo. Jen jsem doufal, že na Harryho to bude mít stejný vliv.

Harry

Nemohl jsem si pomoct, nešlo to. Jedním pohybem jsem dostal mojí ruku do kalhot a už to začalo. S výčitkami jsem si honil nad fotkami a zprávami, jenž mi Louis posílal. Přišel jsem si děsně, ale nechtěl jsem to řešit. Ne když jsem přemýšlel nad tím, jak mi kouří s tím úžasným piercingem. Ne když jsem koukal na jeho zadeček a představoval si, jak ho šukám. Ne když jsem sledoval jeho zašpiněnou hruď, kterou bych tak rád očistil mým jazykem. Všechno tohle bylo moc úžasný, a proto není divu, že jsem se udělal poměrně rychle. 'Nesnasim te' odepsal jsem mu a přemýšlel, zda si ty fotky uložit, nebo je rovnou vymazat. Měl jsem chuť si nafackovat, když jsem nad tímhle přemýšlel. Vymazal jsem je a s tím i Louise zprávy. Nezajímal mě. Napsal jsem Codymu, že ho miluju a že doufám, že se brzy vrátí. Potřeboval jsem přemýšlet nad něčím, v čem není obsažen Louis, jenže to bylo fakt těžký. Dal jsem si pravidlo, že na Louise kašlu. Ať už se snaží sebevíc. Mám Codyho a s ním to je stokrát lepší, než by kdy mohlo být s Louisem.

Louis

Nikdo by právě teď nedokázal pochopit, jak šťastný jsem byl. Věděl jsem na sto procent, že si Harry nad těmi fotky vyhonil, protože jinak by mi odepsal rovnou, ale jemu to trvalo přes deset minut. To mi stačilo. Teď jsem si byl jistý, že ho získám. Není s tím klukem dostatečně šťastný. Něco mu chybí, protože kdyby ne, tak mi neoplácí polibek. Možná kdyby tam nepřišel ten jeho kamarád, tak by mě třeba i ošukal přímo před barem o tu zeď. Harrymu v tom vztahu něco chybí a to něco je sex se mnou, protože u mě věděl, že udělám všechno a splním všechny jeho choutky. Cokoliv by chtěl, tak já bych udělal. Splnil bych každou sexuální fantazii. Stejně jako on mě naše poprvé. Na to nikdy nezapomenu. Unaveně jsem si ještě skočil do sprchy a potom padl do postele a za chvíli usnul. Dneska jsem toho neměl tolik, takže jsem byl v pohodě. Další den ráno byla sobota a to znamenalo, že jsem byl kurva nadržený. Z představy, že si nade mnou Harry honil jsem se v průběhu ranní soboty udělal asi čtyřikrát. Chtěl jsem ho. Hrozně moc jsem si přál znovu mít jeho tělo. Kašlu na nějakou posranou sázku. Už to není věc, která by mě trápila. Měl bych ho za to nenávidět, ale nemám k tomu důvod. Starý Louis umřel tehdy, když Jack řekl, že je to sázka. Já jsem Cocker. Tuhle přezdívku mi vymysleli v Irsku a já jí miloval. Podíval jsem se z okna, abych uviděl Harryho, který venčil svého psa. Usmál jsem se a posadil se na parapet okna. Nahý. Vzal jsem do ruky telefon a zavolal mu.

Harry

Cody se měl vrátit každou chvíli, ale vzhledem k tomu, že Charlie chtěl mermomocí ven, nemohl jsem čekat na mého broučka. Naštvaně jsem stál u lampy a čekal, až se můj pes uráčí jít domů. Vyhlížel jsem Codyho auto, ale neúspěšně. Povzdechl jsem si a opět střelil pohledem na psa, který očuchával každý milimetr všeho. Byl jsem tak moc unavený. Chtěl jsem si jenom lehnout, přitáhnout si k sobě Codyho a usnout. Když mi začal zvonit mobil, myslel jsem, že to je můj přítel, ale kupodivu se na obrazovce ukázalo jméno mého ex přítele. Netušil jsem, co chce, ale moje pravidlo říkalo jediné. Polož mu to. Proto jsem nepřijal jeho hovor a uklidil mobil do kapsy. Štval mě. Pět let mi ani nenapsal, nemá jediný důvod mě teď nahánět. Mobil začal zvonit znovu a já ještě s trpělivostí zavěsil. Už jsem jenom chtěl, aby přijel můj přítel a odreagoval mě od toho idiota se sexy zadkem. Najednou mi přišla zpráva, samozřejmě od Louise. 'Koukni se do okna xx'. Zmateně jsem zamrkal, než jsem zvedl hlavu a skenoval každé okno. Netušil jsem, o co jde. Vzdával jsem naděje, když se mi najednou naskytla příležitost uvidět za oknem Louise. Neměl nic na sobě a já měl co dělat, abych tam s sebou nehodil o zem. Zamával mi a já se přemáhal, abych se otočil, ale nešlo to. "Harry," zavolal na mě Cody a tím mě donutil otočit hlavu. Ani jsem si nevšiml, že přijel a to ho tu vyhlížím jak debil. Vrhnul jsem se na něj a zapomněl na Louise. Cody mi tak moc chyběl.

Louis

Naštvaně jsem zavrčel. Už se tak hezky chytal, ale teď si tu frustraci vybije na svém příteli. Musel jsem uznat, že nevypadal zase tolik špatně. Byl docela roztomilý. Něco jako já před tím, než mi Harry zničil život. Uchechtl jsem se, slezl z parapetu a natáhl na sebe alespoň boxerky. Chvíli jsme ležel v posteli, ale to mě časem taky začalo nudit. Vlastně jsem neměl se svým životem zrovna moc práce. Harry bude tady moje jediná zábava. Rozhodl jsem se, že ho dnes nebudu rušit a večer jsem si dal trochu své drogy a zamířil do baru. Snažím se drogy omezit, ale moc to nejde. "Ahoj, Tobey," usmál jsem se na Harryho kamaráda, který byl u baru. Věnoval mi úsměv a já se posadil vedle něj. Za začátku mě chtěl ignorovat, ale pak se se mnou pustil do hovoru. Bavili jsme se přes několik hodin. Bar už byl v plném proudu a já s Tobeym vlastně taky. Dotýkali jsme se, co nejvíc to šlo a oba si navzájem objednávali drinky. Byla s ním sranda. Dřív jsem ho zrovna nemusel, ale dnes jsme našli společnou řeč. Oba jsme naschvál vynechali téma Harry. Já jsem si celou noc počkal, až nakonec padlo téma moje piersingy. To byla moje oblíbená chvíle. "Co kdybychom šli na záchody a já bych ti ukázal, co s tím umím?" zavrčel jsem mu do ucha a rukou pohladil jeho rozkrok, který už byl asi hodinu tvrdý z toho věčného osahávání. Přesně ve chvíli, kdy dovnitř vešel Harry a ten jeho přítel, se Tobey přitiskl na moje rty, chytil mě za ruku a táhl na záchody. Viděl jsem ten naštvaný pohled Harryho na mojí osobu, ale nevadilo mu to. Tobey mu pak určitě řekne o co kudrnáč přichází. Pochybuju, že mu to ten Cody udělá lépe, než já. "Co kdyby ses uvolnil a nechal všechnu práci na mě?" navrhl jsem Tobeymu, když jsme se zavřeli v kabince. Nadrženě přikývl a znovu mě začal líbat, zatím co jsem mu rozepínal kalhoty a ven dostal jeho tvrdou délku. Už dlouho jsem nikomu nekouřil, takže se musím trochu procvičit a navíc Tobey má vážně pěkný a velikostí perfektní penis. Klesl jsem na kolena a olízl ho od kořene po špičku. Samozřejmě přitom cítil ten piersing. Vyjekl slastí, zapletl si prsty do mých vlasů a jakmile jsem mu začal kouřit, tak přímo křičel moje jméno.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now