Kapitola 4

917 81 7
                                    

Harry

"Nechápu, jak ti může bejt dvacet dva. Vždyť vypadáš pořád jako puberťák," smál jsem se mému přítelovi, když jsme šli zapít jeho narozeniny. "Pořád si ze mě děláš srandu, ty hajzle," fňukal, ale to mu nevydrželo moc dlouho, jelikož on se musí pořád usmívat. Mířili jsme do baru, který je blízko našeho domu. Chodíme sem poměrně často, už jen protože tu potkáváme kluky ze střední a celkově tu je víc známých tváří. Se smíchem jsme vešli a já se rozhlížel po nějakém místě, no k mému neštěstí jsem viděl něco, o co jsem skutečně nestál. Tobey a Louis. Jak se s ním může Tobey teď tahat, když byl Louis můj? "Co je, zlato?" ozval se vedle mě Cody a zatahal mě za rukáv. "Je tu Louis," povzdechl jsem si a mířil na druhou stranu baru, jen abych byl co nejdál od mého ex. "Ten Louis, se kterým jsi chodil?" zeptal se naštvaně Cody a já věděl, že následuje žárlivá scéna. "Víš moc dobře, že to byla sázka. A navíc se teď tahá s Tobeym, očividně," řekl jsem rozrušeně a ještě jednou se otočil, ale vidět už nebyli. "Ještě řekni, že ti to vadí. Žárlíš? Pořád ho chceš?" začal na mě sypat otázky můj přítel a já na zlomek sekundy přemýšlel nad tím, že s Louisem žárlivé scény nikdy neprobíhaly. Miloval mě vůbec?

Louis

Tobey se udělal poměrně rychle a já moc dobře věděl proč. Takhle dobrou kuřbu nikdy nezažil. Pomohl mi se postavit a začal mě líbat. Měl jsem rád, když klukům nevadilo se líbat potom, co jsem měl jejich péro v puse. "Jsi fakt dobrý," zašeptal mi do rtů a za tahal za můj spodní polštářek. "Děkuji," zářivě jsem se usmál a užíval si jeho ruce na svém zadku. "Chtěl bys pokračovat? Zajít dál?" zeptal se šeptem do polibku. V té chvíli jsem se odtáhl. "Sorry, ale na záchodech s nikým nespím. Nechci něco chytit," musel jsem to zahrát do outu. Nikdo nesmí vědět, že já a sex zrovna kámoši nejsme. Jak jsem řekl, tak moje prdel bude vždycky patřit jenom Harrymu, protože jen u něj jsem si jistý, že mi neublíží, jen jemu jsem v sexu důvěřoval i potom všem. "Škoda, tak si půjdeme sednout, nebo chceš taky udělat dobře?" zeptal se na další věc a já protočil očima. Jasně, že jsem chtěl, aby mi vykouřil. Proto to taky udělal a potom jsme ruku v ruce mířili ke stolu, kde seděl Harry s tím svým přítelem a vypadal nervózně. Tobey se zastavil ještě kousek od stolu, aby nás neslyšeli. "Proč mu to děláš? Chceš mu ublížit stejně jako on kdysi tobě?" byl velice otravný s těmi otázkami. Vytáhl jsem si jointa a zapálil si. "A co dělám Tobiasi?" nahodil jsem úšklebek, s jemným polibkem ho obešel a posadil se do boxu před Harryho. Tobey hned vedle mě. "My se ještě neznáme. Jsem Louis Tomlinson," věnoval jsem Codymu zářivý úsměv, potáhl si z jointa a kouř poslal jeho směrem, zatím co moje noha si našla místo v Harryho rozkroku pod stolem. Nikdo to nemohl vidět. Bylo tu moc tmy a Harry byl příliš zakrytý ubrusem. Ideální. Zakousl jsem se do rtu a začal si hrát s piersingem, zatím co mě Cody propaloval pohledem. Užíval jsem si to. Tohle bylo něco pro mě.

Harry

Codyho pohled neznamenal nic dobrého, což došlo všem. Hlavně Louisovi. Ten hajzl si snad užívá, že je z něj Cody v háji. "Nefoukej na mě tu sračku," zachraptěl můj přítel a nakrčil nos, vypadal jako nějaké koťátko. Usmál jsem se nad tím, jak roztomilý byl. "Nedělej, že ty to neděláš," zasmál se Louis a znovu si potáhl. Tahá to do sebe jako obyčejnou cigaretu, naprosto v pořádku. Viděl jsem Codyho pohled a opravdu moc jsem se k němu chtěl přitulit, ale dost mi bránila Louise noha, která se mým každým pohybem otírala o můj rozkrok. Byl to neskutečný adrenalin, což mi moc nepomáhalo. Ještě ten jeho pohled, když si hrál s tím pitomým piercingem. Cody se dle všeho dal na truc, a proto vytáhl svůj mobil a začal s někým chatovat. Já jen koukal přes jeho rameno a snažil se odreagovat od toho tření, jenž mi Louis způsoboval. Bylo to tak moc příjemné a nepříjemné zároveň. Položil jsem si hlavu do dlaní, když jsem pomalu začínal tvrdnout z těch jeho provokací. "Zlato, jsem nadrženej," zakňučel jsem Codymu do ucha, načež se usmál jako sluníčko a už mě táhnul na záchody. Doufám, že až se vrátíme, tak tam Louis nebude. Nejlépe by se teď hned mohl zabalit a odcestovat někam pryč, kde by mi nemohl kazit život.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now