Kapitola 9

911 100 5
                                    

Harry

S povzdechem jsem se otočil a mířil domu. Modroočko má svým způsobem pravdu. Proč se s ním bavím, když tím ničím vztah, co trvá už pět let? Nechtěl jsem nad jeho slovy přemýšlet, ale pravdou je, že z hlavy dostat nešla. Dokud tu nebyl, přišlo mi vše normální, ale teď, když se vrátil, je to jako kdybych se vracel zase do dob, kdy jsem byl fakan na střední škole. "Zlato?" zavolal jsem do domu, který se zdál být naprosto prázdný, ale Codyho boty v botníku svědčily o tom, že tu je. Všude bylo ticho, bylo mi jasné, že je v ložnici a trucuje. Je hodně náladový. Otevřel jsem dveře, načež okolo mě začal běhat Charlie a Cody skutečně trucoval. "To už jste si dopovídali?" zeptal se naštvaně. "Přestaň se takhle chovat. Nechápu, o co ti jde. Taky když jde o Eliota tak mi přijde, že ti je přednější on než já," přiznal jsem svoje pocity ohledně jeho ex přítele. "Eliot je něco úplně jinýho. Louis je zasranej feťák. Viděl jsi dneska ty jeho ruce? Je to nechutný a já nechci, aby ses s někým takovým bavil. Jestli tě do toho navede, Harolde, tak končíš," řekl vážně a já musel přiznat, že jeho slova nejsou úplně na škodu. Jenom má strach. "Nechápeš, že mám tebe a nikoho jinýho nechci? Chtěl jsem mu jenom pomoct, protože je v drogách kvůli mně, ale když vidím, že ti to vadí, nebudu se s ním bavit. Nemám důvod si ničit vztah kvůli minulosti," řekl jsem s mírným úsměvem. Nechtěl jsem se s ním zbytečně hádat. Na jednu stranu nevím, proč mám nutkání za Louisem dolejzat, ale na druhou stranu to chápu. Je to kus mého života. A to prostě nejde jen tak vymazat.

Louis

Už jsem ani raději neřešil kolik jsem toho vypil. V ruce jsem držel poloprázdnou lahev a uvažoval nad tím jestli z tohohle mohu mít otravu krve. Usoudil jsem, podle prázdných flašek po zemi, že tímhle způsobem klidně můžu umřít, což by mi asi zase tolik nevadilo.Odložil jsem sklenici stranou a rozmazáným pohledem de rozhlížel kolem. Byl jsem opilý a to znamenalo, že jsem začínal být i nadržený. Hlavně, když jsem si vzpomněl ba Harryho. Sebral jsem z nočního stolku svůj telefon a napsal mu zprávu, ve které stálo, že bych na něm rád vyzkoušel svůj piercing. Čekal jsem, ale neodepisoval. Svlékl jsem se do naha a do ruky vzal svojí erekci, která se na tohle už velice těšila. Tiše jsem zasténal, když jsem rukou párkrát pohnul. Potom jsem namířil mobil a vyfotil to. Fotku jsem poslal Harrymu se zprávou že si představuju místo mé ruky, tu jeho. Jen jsem doufal, že to vůbec přečte, protože dost pochybuji o kvalitě mých zpráv. Slezl jsem z postele a posadil se před zrcadlo. Začal jsem se různě kroutit tak, aby viděl můj zadek, stehna, popřípadě břicho, ale aby nrbyl vidět můj penis, ruce nebo obličej. Jedna fotka vypadala rozkošně, tak jsem mu to poslal. Druhá fotka byla trochu dost odvážnější, jelikož tam byla vidět i moje díra. Ušklíbl jsem se a taky mu jí poslal. Neodolal jsem a ještě do sebe dostal násilím dva prsty. Bolelo to. Nehorázně moc, když jsem na to nebyl zvyklý. Nechal jsem po tvářích téct slzy a rychle udělal fotku. Tu jsem mu poslal a také k tomu dodal zprávu. 'Stýská se jí po tvém ptáku,' začal jsem se hihňat a zalezl do postele. Rozhodl jsem, že tohle nestačí a proto jsem si lehnul na záda, rozhodil jsem nohy do stran a telefon namířil tak, aby byla vidět moje díra, můj penis a z části i moje hruď s obličejem. Poslal jsem mu to s otázkou, že nemám žádnou jeho fotku, nad kterou bych si mohl dělat dobře a jestli by mi také mohl pár zaslat a že je může klidně potom odstranit. Slíbil jsem, že se to jeho přítel nedozví.

Harry

"Ty zkurvenej idiote!" rozléhal se hlas mého přítele po celém baráku a já netušil, jak ho uklidnit. "Věděl jsem, že se s ním taháš! Zase ho chceš! Nějakýho zasranýho feťáka," složil se na gauč v slzách a já na něj pouze házel nechápavé pohledy. Právě jsem vstal a jen co jsem vyšel z pokoje, spustil se křik, jenž trval asi deset minut. "Zlato, nemůžu za to, co mi on posílá," povzdechl jsem si a vzal si z jeho rukou můj mobil. Ty fotky, co mi Louis poslal, byly kurva úžasný a já už teď litoval toho, že je budu muset vymazat. "Klidně si jeho číslo zablokuju, abys mi věřil, dobře?" zkusil jsem na něj udělat očka. Pořád mu tekla hromada slz a já se snažil udělat vše pro to, abych viděl jeho úsměv, což se mi po chvíli povedlo. Louise číslo spadlo mezi blokované kontakty a všechny fotky byly smazány. Štvalo mě vše, co se v posledních dnech děje. Louis přijel a hned je vše špatně a nejhorší na tom je, že já nevím, co s tím dělat. Codyho nadevše miluju, ale Louis je pro mě jakýmsi pokušením. Po obědě jsem doprovodil mého přítele do práce a sám zamířil domu, kde jsem nachystal hromadu papírů, jenž musím dovézt až k tátovi. Bylo mi jasné, že cesta bude skutečně utrpením, jelikož beru i Charlieho, který se za tu dobu stále nenaučil udržet obsah svého žaludku uvnitř.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now