Kapitola 18

1.3K 115 14
                                    

Harry

Líbilo se mi, co z něj dokážou udělat pouhá slova. Chtěl jsem ho tak moc trápit, jen tu byl jediný problém a sice ten, že jsem tu neměl nic. Žádné hračky, nic čím bych ho mohl dovést k šílenství. Hrubě jsem ho otočil na břicho, načež se pokusil zvednout na loktech a otočit se na mě. To mu nevyšlo, když jsem ho tvrdě zatlačil do pohovky. "Zůstaň!" štěkl jsem po něm. Bylo tak zřejmé, že se chtěl koukat na to, co budu dělat, ale mně se líbí, když neví, co přijde. Sundal jsem z něj všechno oblečení a omámen zíral na jeho dokonalé tělo. Na jeho úžasné křivky. Na ten kulatý zadeček. Rozhodně jsem neměl v plánu sundat oblečení i ze sebe, jelikož se tu kdykoliv mohl objevit ten jeho kamarád a opravdu netoužím po tom, aby mě viděl. "Hazz, prosím," zakňučel najednou Louis a zavrtěl zadkem, na kterém mu ihned přistála poměrně silná rána. "Řekl jsem ti snad, že můžeš mluvit?" vyjekl jsem a tvrdě ho chytl za vlasy. Na jeho tvářích se koulely slzičky, což mi dělalo neuvěřitelně moc dobře. Uchechtl jsem se a pustil ho, načež padl do polštáře pod ním. Vůbec jsem za tím nevěděl, co mu chci udělat, ale opravdu chci vidět, jak mu braním v orgasmu. Musí být úžasný .

Louis

Neměl jsem rád, když mě někdo takhle trápil. Proto jsem nechal po tvářích téct slzy a kousal se do rtu, abych se trochu uklidnil. Jeho ruce jemně procházely po mém těle a já se z toho začal třást. Naschvál se vyhýbal místům, kde jsem ho chtěl nejvíc a potom začal líbat moje záda opravdu jemným a příjemným způsobem. Skoro jsem se zalykal z toho, jak to bylo příjemné, když se otevřely hlavní dveře a k nám zamířily hlasité kroky. "Wow," ozval se Theeuv hlas. Poníženě jsem zaknucel a snažil se, co nejvíc schovat v gauči. "Kdybys chtěl s ním pomoct, tak stačí říct. Mám v pokoji spousty hraček a s Louisem už jsem taky něco málo zkoušel," měl jsem pocit, že Theovi rozbiju hlavu. Ano, hraček má hodně a takových, které nenávidím, ale i miluju. Jediný, kdo je na mě kdy využil byl právě Theo.

Harry

Myšlenka na to, že bych měl v ruce ty samé věci, jako ten kluk, a používal je na Louise stejně jako on, se mi moc nezamlouvala. To ale neznamenalo, že bych ho nemohl nějak využít. Pohledem jsem přejel po nervózním Louisovi a trochu se usmál. Nahnul jsem se k němu a po mu, že až se vrátím, chci ho vidět, jak si dělá dobře. Netušil jsem, zda se mu to zamlouvá nebo ne. Pouze jsem ho poplácal po zadku a s tím klukem mířil nejspíš do jeho pokoje. "Budeš něco chtít?" zeptal se se zájmem, ale já odmítl. "Nechápej to špatně, nechci používat věci, co měl někdo jiný," objasnil jsem mu. "Spíš mu chci teď nechat čas, tak si dám alespoň cígo." "Jsem Theo, mimochodem," zasmál se a nabídl mi z jeho krabičky. "Harry," zazubil jsem se. Zajímá mě, jak bude Louis vypadat, až tam přijdu. Moje plány jsou jasné. Použiju ta pouta, co jsme koupili. Jeho zadku se schválně ani nedotknu, dnes chci jeho ptáka. Vidím to tak, že mu budu honit tak dlouho, tak tvrdě, dokud z toho nebude naprosto v prdeli. Vím, jak je citlivý a myslím, že tohle si oba užijeme.

Louis

Neměl jsem problém s tím, abych si honil. Dělal jsem to normálně několikrát denně. Vadil mi jen ten fakt, že to může vidět Theo a já fakt nestojím o jeho oči, jelikož je kamarád a děláme spolu ty věci jenom, když se opijeme. Sáhl jsem si do klína a slastí zaskucel, když jsem si mezi prsty promnul svojí tvrdou délku, která přímo křičela po pozornosti. Začal jsem si dělat dobře a vydávat zvuky podobné umírání. Snažil jsem si doprat, co největší slast, jelikož jsem měl strach z toho, co má v plánu Harry a třeba se potom ani neudělám. Prohybal jsem se v zádech a vzdychal, když se znovu otevřely dveře a pouze jedny kroky mířily mým směrem. Zrychlil jsem pohyby své ruky a vzdychal Hardyho jméno. Jakmile se mě dotkly jeho dlouhé prsty, tak jsem vykřikl a udělal se na gauč pod sebou.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now