Kapitola 22

647 69 8
                                    

Harry

Spalo se mi překvapivě dobře, i přesto, že jsem u sebe neměl Codyho. Byl to nezvyk. I taková banalita, jako spát bez něj, mi dělá problém. Nechápu pak tedy, proč jsem takovej idiot a podvádím ho. Mé vyzvánění mě dostalo mezi živé a ještě jsem dostal menší šok, když se ukázalo, že mi volá můj přítel. "Ano?" ozval jsem se okamžitě a rychlým krokem odešel z pokoje. Bál jsem se, že se něco stalo. "Ahoj," povzdechl si Cody na druhé straně, "kdy se vrátíš? Dnes půjdu ze školy dřív, tak můžeme něco podniknout." "Vůbec nevím, zlato. Teď jsem vstával, takže tu tak hodinu určitě ještě budu. Ani nevím, jestli je Louis už vzhůru, doslova jsem vyběhl z pokoje," uchechtl jsem se. "Zavoláš mi pak?" "Jasně," souhlasil jsem a tak zamilovaně se culil, no i tak se mé myšlenky z části točily kolem Louise. Rozloučili jsme se a já s úsměvem vešel do pokoje, kde mě úsměv přešel. Tvářil se tak nevinně a prohlížel si něco na mobilu, jako by ho vůbec netrápil fakt, že na mě vystrkuje zadek. O nic by nešlo, kdyby kurva neměl ten plug. A ta ouška! Vzpomněl jsem si na náš rozhovor před spaním a málem omdlel z toho, jak je dokonalej.

Louis

Harry vylétl z postele jako střela s telefonem v ruce a já začínal být naštvaný. Chtěl jsem, aby se probudil a měl mě u sebe, ale on to musel zkazit tím svým přítelem. Proto jsem se hezky na posteli rozvalil, abych mu ukázal, co mu tady nabízím. Vzal jsem do ruky telefon a pročítal si různé zprávy, co jsem dostal od přátel z Irska. Po několika minutách se konečně otevřely dveře. Byl jsem rád, že svetr zakrývá mojí hruď, ale přitom zůstává odkrytý zadek s ocáskem. Slyšel jsem zalapání po dechu a sám pro sebe jsem se usmál. Místo toho jsem se jen zavrtěl a dělal, že o něm nevím. Musel jsem čekat asi minutu, než se odhodlal ke kroku. Vyrval mi telefon z ruky a odložil ho stranou. "Co děláš?!" vyjel jsem po něm a klekl si na postel, abych mu byl alespoň trochu blízko. On zavrčel a chytil mě jednou rukou pod krkem, zatím co ta druhý si našla cestu na můj bok. "Kočičky nemluví," řekl mi hrubým hlasem a já se ušklíbl. "Mňau," mňoukl jsem a olízl jeho nos, protože byl ideálně blízko.

Harry

Je neuvěřitelný, jak moc silné emoce a chtíč ve mně může Louis vyvolat. Kdokoliv jiný by řekl, že je hnusný, když je tak přehnaně vychrtlý, když má tak moc řídké vlasy a propadlé tváře, ale já na to nebral zřetel. Vždyť pod tím vším je můj starý Louis, do kterého jsem se bezhlavě zamiloval a jako idiot ho nechal jít. Narovnal jsem mu čelenku s oušky a zmáčkl jeho zadek, čímž se plug dostal hlouběji. Jako kotě se ke mně nahnul a kousl mě do krku a pak zase a zase. "Jsi zlobivý koťátko, zasloužil bys přes zadek," zašeptal jsem mu do ucha a mírně povytáhl plug a následně ho tvrdě zatlačil zpět. Zakňučel a obmotal mi ruce kolem krku. Můj rozkrok umíral nad tím, že se o něj ještě nikdo nestará, což jsem chtěl změnit. "Co kdybys mi ukázal, co dovedeš s pusinkou, hm?" zeptal jsem se ho, načež nevinně zamrkal a jazykem si navlhčil rty. Strčil do mé hrudi a tím mě shodil do peřin. Hltal jsem každý jeho pohyb, byl tak moc sexy. Po čtyřech se dostal až ke mně a začal mi rozepínat kalhoty. Celé tělo si položil na postel jen zadeček nechal ve vzduchu a vrtěl s ním, tudíž rozpohyboval ocásek. "Tak už si pospěš," naříkal jsem a položil si hlavu. Byl jsem z něj úplně v háji.

Louis

Chtěl jsem pro něj být nejlepší, aby zapomněl na nějakého Codyho a křičel moje jméno. Problém byl v tom, že on možná chtěl uspokojit mojí pusou, ale já mu ještě nechtěl ukázat, co všechno umím a tím piercingem. Ještě je čas. Svlékl jsem z něj kalhoty a boxerky úplně a začal líbat jeho podbřišek. Byl úplně tvrdý a to jsem se ho ani Nedotkl. Bylo to pohlazení pro mojí duši. Alespoň jsem věděl, že ho opravdu vzrušuju. Využil jsem jeho nepozornosti, sáhl za sebe a vytáhl ze sebe ten plug. Následně jsem vylezl na jeho stehna a při tiskl naše rty k sobě. Zoufale jsem ho libal, zatím co jsem rukou nahmatal jeho penis a namířil ho do sebe. Jemně jsem zatlačil a on mi zastenal do pusy. "Nechci ti kouřit. Teď ne," zaseptal jsem a začal se snižovat.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now